Collistar Volume Unico mascara review

collistar volume unico mascara 1

Onlangs ontving ik een goodiebag bij een PR event en daar zat deze prachtige Collistar Volume Unico mascara in. Ik testte al eerdere Collistar Shock mascara en was natuurlijk ook erg benieuwd naar deze variant. De huls ziet er in ieder geval echt heel erg mooi uit en ook erg chique. Goud met zwart, wow! Ik testte deze weer met een enkele laag en een tweede laag omdat ik graag wil laten zien hoe de mascara opbouwt.

Collistar Volume Unico mascara

collistar volume unico mascara

MASCARA VOLUME UNICO een unieke verzorgende mascara voor volume op maat. De unieke jumbo borstel geeft direct volume en verdeelt de mascara perfect over de gehele lengte van de wimpers. Door de speciale mix van wassen kunt u zoveel laagjes aanbrengen als u wilt en volume op maat creëren. De vloeistof bevat verschillende peptiden, waaronder WIDELASH. Dit ingrediënt met bewezen effectiviteit verzorgt de wimpers van binnenuit en bij de basis, waardoor deze mooier, sterker, langer en dikker worden.

Dat klinkt mij als muziek in mijn oren. Maar uit ervaring weet ik ook dat er soms beloftes worden gedaan die niet helemaal worden nagekomen. Omdat ik mijn wimpers graag opbouw heb ik nu weer 2 foto’s; een foto met 1 laagje en een tweede foto met 2 laagjes mascara. Dan krijg je een beter beeld en dat snap ik. De huls vind ik trouwens echt prachtig! Zwart met goud is een prachtige en chique combinatie. Het geeft een luxe touch aan het geheel.

collistar volume unico mascara borstel

Het borsteltje van de Collistar Volume Unico mascara is er een met zachte kunststof haartjes. Het borsteltje heeft geen aparte vorm en is eigenlijk gewoon recht toe recht aan. Bij mijn wimpers werkt het vaak wel beter om hardere plastic ‘haartjes’ op de mascara borstel te hebben om echt volume te creëren. Ik heb het geprobeerd met 1 laag en het op te bouwen met meerdere lagen en het resultaat zie je hieronder.

collistar volume unico mascara 1 laag

Hier heb ik één enkele laag gebruikt. Ik zie dat mijn wimpers wel iets van volume krijgen, maar niet zoveel als ik dacht. Er staat dat je zoveel laagjes kunt aanbrengen als je wilt, dus here we go.

collistar volume unico 2 lagen

Op bovenstaande foto heb ik 2 laagjes aangebracht van de Collistar Volume Unico mascara. Je ziet duidelijk volume en mijn wimpers zijn ook zeker langer dan de mascara met een enkele laag. Het opbouwen vind ik echter niet heel erg fijn. Als ik mascara opbouw laat ik de eerste laag altijd drogen en daarna breng ik een tweede laag aan. Bij mij werd de mascara wat harder waardoor ik moeilijker een tweede laag kon aanbrengen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De Collistar Volume Unico mascara vind ik zeker niet slecht en hij brengt ook fijn aan. Als je een enkele laag voldoende vindt is het zeker een fijne mascara. Hij geeft volume en ook goede separatie van de wimpers. Het opbouwen van deze mascara werkt voor mij (en mijn wimpers) niet zoals ik had verwacht, maar dat kan op jouw wimpers anders zijn.

De Collistar Volume Unico mascara is o.a. verkrijgbaar bij bol.com , ICIParisXL en Douglas.

Lees ook:
Wet n Wild Renegade mascara review voor veel volume en volle wimpers
It Cosmetics Superhero mascara review
Body bar in meloengeur van shampoobar.nl

Geverifieerd door MonsterInsights