Ben je met kerst alleen? Kijk romantische series en films gratis + winactie!

withlove xmas

Het kan voorkomen dat je met kerst alleen bent (heb ik ook weleens gehad), maar dat hoeft helemaal niet zo verdrietig te zijn. Ondanks dat kerst natuurlijk bekend staat om het samen komen, gezellig samen te eten en te borrelen kan het ook erg fijn zijn om alleen te zijn. Ik heb namelijk iets leuks voor je waardoor je je met kerst helemaal niet alleen hoeft te voelen ­čÖé kijk maar de uitleg over Withlove.tv en waarmee je jezelf een plezier kunt doen.

Withlove.tv

Op Withlove.tv vind je allemaal romantische films en series die wekelijks wordt aangevuld met zeker 5 nieuwe titels. Als je een beetje van wegzwijmelen houdt, romantiek en feel good films dan ben je hier dus zeker aan het goede adres. Zeker met de kerst in het vooruitzicht is niets leuker dan alleen of samen op de bank weg te zwijmelen bij een romantische kerstfilm. Want ook een lieflijke kerstfilm vind je op deze streaming dienst.

Wat is Withlove.tv?

WithLove is een streaming video dienst met de mooiste, beste en nieuwste romantische films en series. Eigenlijk een soort Netflix met alleen maar romantische titels. De films en series kun je bekijken via je laptop, je mobiel of de tablet, net wat je zelf het fijnste vindt. Ook kun je als je, net zoals ik alleen een Google Chromecast heb het naar je tv streamen via de WithLove app voor iOs of Android die je kunt downloaden. Met Apple Airplay is dit ook mogelijk.

Vanaf 19 november zal WithLove omgetoverd worden tot Xmas WithLove. Vanaf dat moment staan er elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december zelfs elke dag een nieuwe film. Er zullen in totaal ruim 70 kerstfilms verschijnen op Xmas WithLove. Denk hierbij aan de titels Merry Kissmas en Christmas With a Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. Als echte kerstfan dus zeker onmisbaar ­čÖé

Probeer het één maand helemaal gratis!
(ik heb de voorwaarden nagelezen en je zit nergens aan vast, je kunt elk moment op zeggen en er zijn geen annuleringskosten.)

Winactie alert

Als je je aanmeldt kun je 14 dagen gratis gebruik maken van WithLove, maar als je je aanmeldt via deze link dan kun je één maand helemaal gratis kijken. Je zit nergens aan vast, maar moet wel je e-mailadres achterlaten. Maarrrr, ik mag 2 jaarabonnementen weggeven! Hoe vet is dat zo net voor de kerst?! Wat moet je doen?

 • laat een duidelijke reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet
 • meld je aan voor een maand gratis kijken naar WithLove (de winnaar wordt daar uit getrokken)
 • je mag mij volgen op Instagram want dat vind ik super leuk, maar is niet verplicht

Als je je aanmeldt voor een maand gratis kijken registreer je je dus wel, maar zit je nergens aan vast zoals ik eerder aangaf. Alleen via deze weg maak je kans op een gratis jaarabonnement.

Ik zal de winnaar bekendmaken door middel van het sturen van een e-mail dus het is heel erg belangrijk dat je een juist e-mailadres opgeeft.

Lees ook:
Zo is hij chique voor de kerst
Casa kerstcollectie
10 mooie jurkjes voor kerst

3 Reacties

 1. 3 december 2019 / 12:49

  Wat een leuke streamingdienst! Ik ben gek op romatische films. Ik heb Netflix en daar kijk al bijna nooit naar, dus ik laat de winactie aan mij voorbij gaan.

 2. Claudia
  3 december 2019 / 09:38

  Voor mij is het een afleiding om een jaar gratis films te mogen kijken. Want mijn vader is plotseling overleden in Okt j.l. en ik heb wat afleiding nodig naast mijn vrijwilligerswerk. Gelukt! Je hebt nu een eigen account bij WithLove

  • Mariska
   Auteur
   3 december 2019 / 10:02

   Hi Claudia, wat naar om te lezen, veel sterkte de komende periode. Hopelijk vind je de films leuk en kun je daar een beetje van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.