Inhoud van The Makeup Spot mysterybox

by Mariska
inhoud the makeup spot mysterybox

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Van Boozyshop bestelde ik de mysterybag voor Black Friday en ook kon ik die van The Makeup Spot niet weerstaan. The Makeup Spot mysterybox was er voor de eerste keer en je zou een waarde van €80 aan producten krijgen waar je uiteindelijk €50 voor betaald. Als sneak peek zag ik al wel het logo van Jeffree Star en Pixi staan dus ja, ik wist het zeker. Ik wilde die box hebben omdat ik producten wilde proberen van deze merken. Nu laat ik je de inhoud zien.

The Makeup Spot mysterybox inhoud

makeup spot mysterybox
Inhoud van The Makeup Spot mysterybox

En dit is de inhoud van The Makeup Spot mysterybox die er was en die je op Black Friday kon bestellen. Dit wil ik natuurlijk direct ook laten zien, want op moment van schrijven is hij nog verkrijgbaar. Natuurlijk weet ik niet of elke inhoud van iedere box hetzelfde is, maar bij deze deel ik wel die van mij in ieder geval. Ik werd er heel blij van toen ik het uitpakte. De inhoud is als volgt met link naar de producten:

Ik ben heel blij met de inhoud van de mysterybox en zal van een aantal producten zeker een review schrijven. Deze zie je vanzelf voorbij komen op mijn blog en Instagram.

Wat is jouw favoriete product uit de box?

Lees ook:
Michael Patrick Kelly Bochum (foto’s + filmpjes)
Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer
Makeup Revolution Brow Tint taupe review

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.