Mijn week in foto’s #13 (nieuwe baan, Netflix serie en nadenken)

vrijdag 26 april

Zo, sinds ik zei dat ik mijn baan had opgezegd ging het eigenlijk heel erg snel. Ik werd gebeld, ging op gesprek en kreeg direct dezelfde middag nog een aanbieding. WOW! Een hele hectische week, maar het was allemaal wel leuk en spannend. Ook gooide ik een winactie online waarbij je een tegoedbon van €20 bij Boozyshop kunt winnen als je je inschrijft bij mijn nieuwsbrief. Maar daar later meer over, nu eerst mijn foto’s van afgelopen week en een leuke Netflix serie. Valt het je niet op dat het vrij goed gaat met bijhouden hiervan? 😉

Zondag

zondag 21 april

Vorig weekend was het echt zulk lekker weer, maar helaas kan ik er niet tegen om te lang in de warmte te zitten. Dan krijg ik hoofdpijn namelijk.. Dus ik had de deur lekker opengezet en zat op de bank te leren aan mijn studio Online Marketing via de LOI onder het genot van een witte Kinder Bueno. Zo lekker! Verder doe ik niet zoveel die dag geloof ik.

Maandag

maandag 22 april

In het weekend heb ik eens goed nagedacht waar ik op kon besparen, wat ik nog meer zou willen en over mijn financiën. Ook weleens nodig 🙂 Zo kwam ik tot de conclusie dat ik het wel handig zou vinden om voor iets meer dan een tientje per maand mijn kat te laten verzekeren. Sommigen zullen mij vast voor gek verklaren, maar als er iets mocht zijn in de toekomst dan is dat tenminste gedekt. Ik zie het aan een van de katten van mijn zusje.. de een heeft nooit wat gehad in 9 jaar en de ander die heeft al heel veel geld gekost. Dus dat deed ik en Vriendje werd hartelijk welkom geheten zoals je ziet 🙂 Ook besloot ik een nieuwsbrief op te zetten voor mijn blog. Deze stuur ik eens per maand met wat leuke extra’s.

Dinsdag

Van dinsdag 23 april heb ik geen foto’s. Wel is het een spannende dag geweest, want ik ging ergens op sollicitatiegesprek. Een vacature waarop ik gewezen ben door een recruiter en weet je.. ’s middags kreeg ik al een aanbod van dat bedrijf! Ik ging voor de ene vacature op gesprek en eindigde bij een andere vacature die eigenlijk ook nog meer een uitdaging is. Het was een super leuk gesprek van 2 uur (!!) en ik heb echt heel veel zin om per 1 juni bij dat bedrijf te gaan werken. In de middag werk ik bij mijn baas.

Woensdag

woensdag 24 april

Bij Terstal kocht ik deze jurk omdat ik hem echt heel vet vond. En dat vind ik hem op zich nog steeds alleen zoiets heb ik nooit aan. Op Instagram gooide ik een poll online in mijn stories met de vraag of ik hem moest houden of niet. Veel stemden ja, ook een aantal nee en kreeg ook wat lieve berichten 🙂 Uiteindelijk heb ik toch besloten hem terug te sturen omdat ik bang ben dat ik hem toch niet zo vaak ga dragen. Inmiddels heb ik wel andere leuke jurkjes besteld. Verder ga ik lekker op tijd naar bed en kijk ik weer de serie ‘Overspel’ op Netflix. Ik vind die serie dus echt heel leuk en ben al bijna klaar, haha.

Donderdag

donderdag 25 april

Donderdag besloot ik mezelf weer eens te trakteren op thuisbezorgd. Dit doe ik bijna nooit, maar deze tortellini had ik al eens vaker besteld bij een tentje in Volendam dus dit werd het, met extra kaas. Daarna zat ik echt bomvol maar het was het zeker waard. Daarna dook ik weer redelijk op tijd mijn bed in en ging ik weer verder met Overspel op Netflix. Deze Netflix serie vind ik zo vet! Vind ik echt lekker tegenwoordig om op tijd in bed te liggen en tv te kijken.

Vrijdag

Ook vrijdag moest ik een aantal uurtjes werken en bij thuiskomst kwam de pakketbezorger ook langs. Het zijn geen perspakketjes, want ik heb alles netjes zelf betaald 🙂 Bij Zalando bestelde ik een nieuwe tas en een zonnebril, bij C&A een stuk of 8 jurkjes waar ik er uiteindelijk maar 3 van hou en bij Boozyshop bestelde ik iets omdat de Boozyshop Mysterybag er weer was. Heel veel leuke spullen zaten daarin en natuurlijk ook mijn eigen geshopte spullen. Daarna ging ik verder met een serie op de bank en guess what? Natuurlijk, die kat was ook weer lekker naast me op de bank aan het liggen. Of zichzelf aan het uitsloven..

Zaterdag

zaterdag 27 april

Gisteren postte ik deze foto op Facebook en Instagram onder het mom van ‘buiten mijn comfortzone’. Ook hier kreeg ik weer een aantal leuke reacties op dat het me goed stond. Vond ik echt lief, alleen ik denk dat ik het too much vind voor elke dag. Deze lipsticks zijn van Isabel Marant waar ik eerder over schreef. Die ik heb gekocht vind ik nog steeds erg mooi, ook qua verpakking. In de avond heb ik niks te doen en kijk ik wederom mijn serie. Overdag was ik nog wel even naar Kruidvat gegaan, maar wat een drukte! Oh en mijn zusje heeft mijn uitgroei weer geverfd. Helemaal vergeten! 🙂 Bij Kruidvat kocht ik ook dit dikke puzzelboek voor een paar euro. Zo verslavend, maar zo rustgevend. Heerlijk! Nog meer rustgevend zou het zijn als ik lekker kon zitten op een zitzak in de zon. Wist je dat een zitzak huren zelfs bestaat?

Welke Netflix serie kijk jij? Tot de volgende week! 🙂

Lees ook:
Velvet pink interieur items, de leukste op een rij!
Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!
Dragen wat je leuk vindt, vind ik nog niet zo makkelijk
Ik heb een kale plek op mijn hoofd

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook