Velvet pink interieur items, de leukste op een rij!

roze velvet interieur items

Velvet pink interieur items zijn helemaal in en ik moet zeggen dat ik het zelf ook super leuk vind. Roze is al een favoriete kleur, maar nu heb ik het zo vaak voorbij zien komen dat ik de leukste items op een rij wil zetten. Zelf heb ik bijvoorbeeld een heel wit interieur en zelfs een wit eiken vloer dus velvet pink interieur items zullen heel goed staan. Wat voor interieur heb jij? Ik ga zeker wat van deze items aanschaffen in de loop der tijd. En dan natuurlijk niet te vergeten hoe zacht het is! Ahhh, kijk mee!

Foto: Shutterstock/Marina_D

Roze velvet interieur items

roze velvet bank

Woononline – €749

roze velvet stoel

Woononline – €199

roze fauteuil

Woononline – €529

velvet pink sierkussen

bol.com – €34,95

roze velvet gordijnen

Leen Bakker – €29,99

velvet pink poef

Sissy Boy – €159

velvet pink hocker

VT Wonen – €229

velvet pink kussen

Blokker – €17,90

En hier heb je wat velvet pink ideetjes die ik online heb gevonden. Er is zo ontzettend veel te vinden dat ik het lastig vind om alles in één artikel te plaatsen. En ik vind niet alleen de fluwelen roze kleur mooi, bijvoorbeeld heel helder donkerblauw velvet vind ik ook prachtig om te zien. Laatst zag ik een bed voorbij komen op internet die helemaal helder donkerblauw velvet van kleur was. Zo ontzettend mooi! Dat terzijde, want ik heb nog niet zo heel lang een nieuw bed, haha. Maar net zoals velvet pink, staat velvet blauw ook echt wel op mijn verlanglijstje voor in de slaapkamer.

Wat vind jij van velvet pink items voor je interieur? Of vind je de velvet hype helemaal niets?

Lees ook:
Foto’s van mijn zithoek en accessoires
China Glaze Flirty Tankini
Maris, je straalt! Huisje, baantje en beestje(s)
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook