Mijn week in foto’s #12 (baan opgezegd, LOI opleiding en sollicitaties)

Mijn week in foto’s #12 (baan opgezegd, LOI opleiding en sollicitaties)

Zo, ik ben even helemaal in de war met de dagen. Het is vandaag natuurlijk zondag, maar dat idee heb ik helemaal niet. Daarom heb ik supersnel dit artikel nog gemaakt om toch mijn (spannende) dingen van afgelopen week te laten zien. En spannend was het zeker! Eerder kon ik er nog niet zoveel over zeggen maar inmiddels is de spreekwoordelijke kogel door de kerk, ik heb mijn baan opgezegd. Ik zal er verder op ingaan in deze week in foto’s. Het was dus een spannende week!

Zondag

zondag 14 april

Zondag werkte ik vooral aan mijn blog aan de eetkamertafel. Ik maakte de artikelen en foto’s van de Hema skincare voor droge & gevoelige huid รฉn die van de Catrice HD liquid foundation. Verder rommel ik wat aan huis en als ik op de bank ga zitten komt die kleine viervoeter ook weer bij me liggen op de bank. Overal waar ik zit of lig komt hij op een gegeven moment ook. Het was gewoon een fijne en rustige dag ๐Ÿ™‚

Maandag

maandag 15 april

Altijd als ik uit de douche kom ’s morgens dan zit die kat op me te wachten. Of hij zit er zo bij in de deuropening van mijn slaapkamer of hij ligt echt naast de douchedeur. Wel heel schattig hoor, want hij weet dat als ik klaar ben met douchen hij vaak nog even naar buiten mag voor ik ga werken. Ook tweette ik dit en ik weet natuurlijk niet of je dat gelezen hebt. Ik tweette: “Ik heb deze week gedoopt dot ‘goed nieuws week’. Aan het einde van de week kijken we of dat gelukt is :D”. Op zich was het wel goed gelukt en was het allemaal best positief ๐Ÿ™‚ In de ochtend werkte ik maandag aan mijn blog en in de middag ging ik naar kantoor.

Dinsdag – baan opgezegd

dinsdag 16 april

Dinsdag 16 april was de dag dat ik officieel mijn ontslagbrief inleverde. Ik heb mijn baan opgezegd. Ergens vond ik het wel heel erg spannend, ook omdat ik nog niet definitief een andere baan heb. Aan de andere kant ben ik ervan overtuigd dat je af en toe risico’s moet nemen en dat als je er in geloofd dat het goed komt, het ook goed komt. Ik heb natuurlijk een sollicitatiegesprek gehad in Almere vorige week en woensdag werd ik door een ander bedrijf ook weer gebeld voor een vacature. Je weet nooit hoe snel het kan gaan als je je CV openbaar op bijvoorbeeld een vacaturesite zet.

Deze selfie maakte ik voor ik naar mijn werk ging en plaatste deze op Instagram. Mijn make-up was vrij goed gelukt en was er blij mee. ’s Avonds lag die kleine draak weer lekker bij me op bed zoals gewoonlijk.

Woensdag

Van woensdag heb ik geen foto’s. Ik werkte thuis omdat er een belangrijk iets geleverd zou worden en ik thuis moest zijn. Helaas kreeg ik rond een uur of 11 een telefoontje van mijn zusje dat er iemand overleden gevonden was in huis die wij goed kennen. Op dat moment belde ik iemand die dichtbij hem stond en besloot ik daar ook naartoe te gaan. Het was een hele rare dag, en uiteindelijk toen ik thuis was heb ik thuis nog wat gewerkt. En dat een dag nadat mijn baan opgezegd had. Raar.

Donderdag

Ook zie ik nu dat ik van donderdag geen foto’s heb. Het was eerlijk gezegd ook niet zo’n spannende dag, want ik moest gewoon de hele dag werken op kantoor en deed m’n ding. Ik lag al vroeg in bed met al die druktes en spannende dingen van de week. Ook had ik inmiddels de spullen van de LOI binnengekregen voor mijn Online Marketing opleiding en las daar nog een hoofdstuk uit. Mijn eerste indruk is dat ik het leuk vind en heel erg leerzaam.

Vrijdag

vrijdag 19 april

Vrijdagochtend had ik weer een afspraak in Almere en ik had er wel een goed gevoel over. Nu is het afwachten hoe dat afloopt en ja, dat was voor een nieuwe baan ๐Ÿ™‚ Bij thuiskomst zag ik dat de nieuwe Goodiebox was geleverd dus die pakte ik natuurlijk gelijk ook nog even uit. Altijd leuk zo’n maandelijkse box met fijne producten. Daarna moest ik nog even wat uren inhalen voor mijn werk en werkte die thuis. Toen het eenmaal tijd was om te stoppen besloot ik in mijn tuin te gaan zitten, aan mijn picknicktafel met een Jillz erbij. Het was super lekker weer en ik heb hier dan ook wel een tijdje gezeten.

Zaterdag

zaterdag 20 april

Gisterochtend was het ook weer zulk lekker weer dat ik weer een uurtje heb zitten leren van mijn LOI opleiding. Die kleine kwam er natuurlijk weer bij liggen, want overal waar ik ben is hij ook. Helaas krijg ik als ik te lang in de zon zit hoofdpijn en dat was nu ook het geval. Daarom ging ik even een uurtje op bed liggen (met mijn verduisterende gordijnen, thank god). Mijn tante belde of ik haar wilde helpen met het huis opruimen van haar broer en natuurlijk deden mijn zusje en ik dat. Daar bleven we eten, ik bracht mijn zusje weer terug naar Enkhuizen en daarna dook ik mijn bed in. Het was een hectische dag en ik was echt doodmoe.

Ook ruimde ik in de ochtend mijn auto op en ging al vroeg boodschappen doen zodat ik ook nog brood kon kopen en niet alles op zou zijn.

Nu is het zondag en weer zulk mooi weer! Net al even buiten gezeten. Op dit moment hoor ik de piep dat mijn wasmachine klaar is, ga ik mijn was lekker buiten ophangen, nog wat leren van mijn LOI opleiding en de rest zie ik wel ๐Ÿ™‚ Gelukkig hebben we morgen nog een dag ๐Ÿ™‚

Lees ook:
De mening van anderen, baseer jij je keuze daarop?
Mijn week in foto’s #10 (Daim, BECCA, rijbewijs)
Kringloopwinkel vondsten #1
Mijn week in foto’s #9 (2 nieuwe tattoos en Angelo Kelly)

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

12 reacties op “Mijn week in foto’s #12 (baan opgezegd, LOI opleiding en sollicitaties)

  1. Best een stap om je baan op te zeggen en vaak hoor ik dat het zo een opluchting is en meer “lucht” geeft. Zeker als je je niet helemaal happy voelde in wat je deed.
    Mijn katten zie je soms hele tijden niet en dan volgen ze mij op de voet, dat wisselt per dag zo een beetje.
    Ik kan ook nooit lang in de zon zitten, altijd in de schaduw en dan ook niet te lang.
    Succes met je sollicitaties!

    1. Ja zo ervaar ik het ook. We zijn ‘gelukkig’ zo opgevoed met ‘als je wil/moet werken is er altijd werk’ en dat is ook gewoon zo. Ik zal toch geld in het laatje moeten brengen voor mijn vaste lasten (gelukkig heb ik mijn blog ernaast), maar ik maak me er niet druk om. Mijn CV is goed genoeg om ergens aan de slag te kunnen wat ik leuk vind haha. En het voelt zeker als meer ‘lucht’ .

  2. Dat klinkt inderdaad niet als een doornee week ?. Wel spannend dat je de knoop hebt doorgehakt, ben benieuwd wat er op je pad komt. Hele fijne dagen ??โ˜€!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.