Inhoud Boozyshop Mystery bag 2019

boozyshop mystery bag 2019

De inhoud van de Black Friday 2019 mysterybag van Boozyshop lees je hier.

De laatste tijd shop ik best wel wat bij Boozyshop en dat is dan ook een van mijn favoriete webwinkels. Anyway, vorige week had ik een bestelling geplaatst en daarna kreeg ik van Bianca te horen dat er afgelopen week een actie was waarbij je weer een Boozyshop Myster Bag kreeg. Die had ik nog nooit eerder gehad dus ik ging als een malle op de website kijken en vulde mijn mandje zodat ik die Boozyshop Myster Bag kon scoren. Gisteren kwam de bestelling binnen en nu laat ik natuurlijk de inhoud zien!

Boozyshop Mystery Bag 2019

[lookbook id=”52921″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]
boozyshop mystery bag

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van de Boozyshop Mystery Bag, maar het bleek een goedgevulde goodiebag te zijn met een merk dat een van mijn favoriete merken is, namelijk Makeup Revolution! Kijk, daar ben ik wel heel blij mee. De bedragen van deze producten liggen niet heel hoog, maar als je het er gewoon maar bij krijgt als je een bestelling plaatst is dat natuurlijk hartstikke leuk. Of ik de producten ook nog los ga reviewen weet ik nog niet.

De producten op een rij uit de Boozyshop Mystery Bag:

Zoals je ziet zijn het leuke items en is het gezien de prijzen super leuk dat je dit bij je bestelling krijgt. Nu is de actie er niet meer, maar volgens mij eens of 2 keer per jaar. Dat weet ik niet zeker. De Skin Kiss Highlighter die erbij zit is een gouden glans terwijl ik deze Skinn Kiss Highlighter ook al in een koele kleur heb die heel erg mooi is. Net als de liquid highlighter die ik in de kleur ‘liquid champagne’ heb.

Wat vind jij van de inhoud van de Boozyshop Mystery Bag? 

Lees ook:
Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze
Maybelline Master Brow pro palette – soft brown
Makeup Revolution Skin Kiss highlighter Ice Kiss
L’oreal Julianne’s delicate rose

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook