Catrice HD liquid coverage foundation in 010 light beige

catrice hd liquid coverage foundation

Deze Catrice HD liquid coverage foundation ken ik al even en ik kocht laatst een iets lichtere kleur opnieuw. Bij een event van een Catrice en essence ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze foundation. De kleur was wat donkerder maar ik was wel geïnteresseerd ondanks dat ik bijna nooit foundation draag. Dat ben ik wel vaker gaan gebruiken dus nu mijn mening over deze foundation. Hoewel ik met foundation niet zo heel goed ben šŸ˜‰

Catrice HD liquid coverage foundation

catrice hd liquid coverage foundation pinterest 1

Dit is de foundation in de kleur 010 light beige, omdat ik vrij bleek ben van mezelf. Normaal gesproken draag ik niet vaak foundation en als ik het draag dan gebruik ik maar een klein laagje om wat kleine dingen te verbergen. Ik wil namelijk geen hele laag waardoor het lijkt of je een masker draagt. Smaken verschillen, maar dat wil ik dus niet en vind ik niet mooi. Deze Catrice HD liquid foundation werkt met een pipet als applicator wat ik heel fijn vind. Zo kun je goed doseren. Zelf breng ik de foundation aan met een spons (deze van Boozyshop) en dat werkt perfect omdat ik het zo deppend aan kan brengen en er minder zichtbare plekken ontstaan. Ik heb vaak last van een droge huid ondanks goede dagcrème en schilfers is iets wat je nooit wilt zien.

En natuurlijk komt er nu een voor (zonder foundation), na (met foundation) en een look foto.

zonder foundation

Hier draag ik helemaal niets, behalve mijn dagcrème van Clinique.

met foundation

De foto is wat dichterbij, sorry šŸ˜‰ Zoals je ziet dekt hij wel goed, maar vind ik het vreselijk dat hier en daar een ophoping zit. Waarschijnlijk is het meer mijn eigen idee dan dat iemand anders het ziet. Want wie gaat het er nou heel bestuderend naar je gezicht zitten kijken? Niemand dus, haha.  Als je kijkt naar de voor en na  foto’s dan zie je wel dat hij goed dekt. Het is geen volledige dekking maar de roodheid op mijn wangen en mijn voorhoofd is veel minder geworden. Dat is voor mij ook het doel omdat ik geen volledige dekking wil. Op de foto hieronder zie je welke producten in gebruikt heb in de volledige look.

[lookbook id=”52820″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Conclusie

Deze Catrice HD liquid coverage foundation werkt voor mij erg fijn en brengt goed aan met de make-up spons. Hij geeft mij precies de dekking die ik wil en dat is namelijk niet té dik maar gewoon een lichte tot medium dekking. Ik merk ook dat ik hem er ook vaker bij pak en dus ook vaker foundation draag. Het hoeft van mij niet perse, maar het ziet er net wat mooier uit šŸ™‚ Je kunt hem kopen bij Kruidvat of Trekpleister bijvoorbeeld én online voor zo’n €7,00.

Lees ook:
Feelin’ sexy met rode lipstick
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
L’oréal x Isabel Marant lipstick swatches
BECCA Khloé Kardashian x Malika Haqq glow letters review

9 Reacties

 1. 17 april 2019 / 13:31

  De formule van deze foundation vind ik zelf ook fijn alleen oxideerde de kleur steeds op mijn huid, daarom gebruik ik deze foundation eigenlijk niet meer x

 2. 15 april 2019 / 19:08

  Ik vind ‘m er heel mooi uit zien en zie op de foto zo ook geen ophopingen. Kan me wel voorstellen dat je dat zelf wel ziet als je niet heel vaak foundation draagt. Ik heb (vind ik zelf althans) wel een redelijk dekende foundation nodig, dus ik denk dat deze voor mij iets te licht is. Fijne review!

 3. 14 april 2019 / 18:46

  Mooie foto’s babe! Ik vind de dekking erg mooi, ik zie eigenlijk geen ‘ophopingen’, maar als jij die wel ziet dan zijn ze er wel. Ik heb altijd die vierkante foundation van Catrice, maar ik ga deze eens proberen als die op is.

  • Mariska
   Auteur
   14 april 2019 / 19:12

   Thanks! Nee, maar vaak ligt dat aan mezelf. Niemand ziet het alleen ik, haha.

 4. Marilou
  14 april 2019 / 17:56

  Ik heb deze ook eens gekocht maar mij was ‘ie Ć©n nog een stuk te donker Ć©n hij werd al snel oranje op mijn gezicht. Haat het zo als foundations oxideren.. Gelukkig pakt deze bij jou wel goed uit šŸ™‚

  • Mariska
   Auteur
   14 april 2019 / 19:12

   Oh echt? Dit was volgens mij de lichtste kleur ook als ik me niet vergis. Oranje is hij gelukkig bij mij niet šŸ™‚

   • Marilou
    14 april 2019 / 19:20

    Nee, jou staat ‘ie prima inderdaad! Lekker fris! Mijn huid is helaas gewoon heel erg licht, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.