Catrice HD liquid coverage foundation in 010 light beige

catrice hd liquid coverage foundation

Deze Catrice HD liquid coverage foundation ken ik al even en ik kocht laatst een iets lichtere kleur opnieuw. Bij een event van een Catrice en essence ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze foundation. De kleur was wat donkerder maar ik was wel geïnteresseerd ondanks dat ik bijna nooit foundation draag. Dat ben ik wel vaker gaan gebruiken dus nu mijn mening over deze foundation. Hoewel ik met foundation niet zo heel goed ben ;)

Catrice HD liquid coverage foundation

catrice hd liquid coverage foundation pinterest 1

Dit is de foundation in de kleur 010 light beige, omdat ik vrij bleek ben van mezelf. Normaal gesproken draag ik niet vaak foundation en als ik het draag dan gebruik ik maar een klein laagje om wat kleine dingen te verbergen. Ik wil namelijk geen hele laag waardoor het lijkt of je een masker draagt. Smaken verschillen, maar dat wil ik dus niet en vind ik niet mooi. Deze Catrice HD liquid foundation werkt met een pipet als applicator wat ik heel fijn vind. Zo kun je goed doseren. Zelf breng ik de foundation aan met een spons (deze van Boozyshop) en dat werkt perfect omdat ik het zo deppend aan kan brengen en er minder zichtbare plekken ontstaan. Ik heb vaak last van een droge huid ondanks goede dagcrème en schilfers is iets wat je nooit wilt zien.

En natuurlijk komt er nu een voor (zonder foundation), na (met foundation) en een look foto.

zonder foundation

Hier draag ik helemaal niets, behalve mijn dagcrème van Clinique.

met foundation

De foto is wat dichterbij, sorry ;) Zoals je ziet dekt hij wel goed, maar vind ik het vreselijk dat hier en daar een ophoping zit. Waarschijnlijk is het meer mijn eigen idee dan dat iemand anders het ziet. Want wie gaat het er nou heel bestuderend naar je gezicht zitten kijken? Niemand dus, haha.  Als je kijkt naar de voor en na  foto’s dan zie je wel dat hij goed dekt. Het is geen volledige dekking maar de roodheid op mijn wangen en mijn voorhoofd is veel minder geworden. Dat is voor mij ook het doel omdat ik geen volledige dekking wil. Op de foto hieronder zie je welke producten in gebruikt heb in de volledige look.

[lookbook id=”52820″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Conclusie

Deze Catrice HD liquid coverage foundation werkt voor mij erg fijn en brengt goed aan met de make-up spons. Hij geeft mij precies de dekking die ik wil en dat is namelijk niet té dik maar gewoon een lichte tot medium dekking. Ik merk ook dat ik hem er ook vaker bij pak en dus ook vaker foundation draag. Het hoeft van mij niet perse, maar het ziet er net wat mooier uit :) Je kunt hem kopen bij Kruidvat of Trekpleister bijvoorbeeld én online voor zo’n €7,00.

Lees ook:
Feelin’ sexy met rode lipstick
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
L’oréal x Isabel Marant lipstick swatches
BECCA Khloé Kardashian x Malika Haqq glow letters review

Geverifieerd door MonsterInsights