Kringloopwinkel vondsten #1

kringloopwinkel vondsten nubikk laarsjes

De laatste tijd ga ik vaak op zaterdag of zondag even langs de kringloopwinkel in Volendam. Eerst kwam ik er weleens toen ik in Hoorn woonde, maar nu vind ik het echt heel leuk om er rond te struinen. Vandaag was ik er ook naartoe gegaan en ging zonder bepaalde ideeën even een rondje lopen, behalve dat ik dan wel op zoek waar naar kleding voor mijn vader. Dat kopen we vaak in een kringloopwinkel omdat het er gewoon nog heel goed uitziet. Net zo makkelijk en zo geef je ook niet heel erg veel geld uit. Het is helemaal niet raar om met kleding uit de kringloopwinkel te lopen namelijk :) Goed, vandaag heb ik weer wat leuke dingen op de kop getikt die ik ga laten zien. De kleding voor mijn vader niet, want dat heeft geen toegevoegde waarde. Toch scoorde ik wel hele leuke dingen dit keer bij de kringloopwinkel! Check mijn kringloopwinkel vondsten!

Kringloopwinkel vondsten

Nubikk laarsjes

kringloopwinkel vondsten nubikk laarsjes

Ik ben gek op laarsjes zoals bijvoorbeeld cowboylaarzen en toen ik deze Nubikk laarsjes zag liggen voor €3.50 nam ik ze direct mee toen ik zag dat ze in mijn maat waren. Thuis zag ik trouwens pas dat het merk Nubikk was, wat wel een duurder merk is. Kijk maar op deze pagina van Omoda . De kleur, de riempjes en dat ze van echt leer zijn is helemaal aan mij besteed. Dus voor dat geld zijn ze lekker mee naar huis gegaan en dat het uiteindelijk een duurder merk blijkt te zijn is natuurlijk leuk meegenomen. Altijd leuk die kringloopwinkel vondsten :)

Gouden schaaltje

kringloopwinkel vondsten gouden schaaltje

Zo’n soort schaaltje is altijd leuk om in huis te hebben vind ik. Zeker als je veel productfoto’s maakt zoals ik voor mijn blog dan kan zo’n schaaltje wel van pas komen. Gewoon heel erg simpel en staat nu op mijn salontafel met wat pennen erin. Voor dit schaaltje betaalde ik maar €0,40 en is leuk meegenomen. Niks bijzonders, wel leuk voor de heb. Of voor ‘je weet maar nooit’.

Dvd speler

kringloopwinkel vondsten dvd speler

Deze foto is niet heel bijzonder maar behoort wel tot mijn kringloopwinkel vondsten. Ik heb namelijk een dvd van The Kelly Family (We Got Love live – aanrader!) maar kon die niet kijken omdat ik geen dvd speler meer had. Eerder speelde ik hem af in mijn laptop maar sinds kort heb ik een nieuwe waar geen dvd speler in zit. Bij de elektronica zag ik ineens heel veel dvd spelers staan voor echt lage prijzen. Dus ik pakte deze voor €5,00 en een scart kabel voor €1,50 en gooide het in mijn winkelmandje. Eenmaal thuis flipte dat ding een beetje en mijn dvd’s worden niet goed afgespeeld. Of dat ligt aan de dvd’s of de dvd speler weet ik niet zo goed. Misschien wel aan de kabel. Binnenkort maar even proberen met andere dvd’s om te kijken of dat beter gaat. Anders is het natuurlijk wel weggegooid geld, maar het is geen heel hoog bedrag. Gelukkig heb ik de dvd van het We Got Love concert wel gewoon redelijk goed kunnen kijken :)

Dit zijn mijn kringloopwinkel vondsten voor nu maar ik weet zeker dat er meer artikelen gaan komen. Ik ben ook weer druk bezig met Marktplaats in de gaten houden en heb daar zo’n elektrische kleine haard op de kop getikt. Deze ga ik maandag ophalen en ga hem dan heel leuk in mijn woonkamer neerzetten met een kleedje ervoor denk ik. Zo knus! Ik wilde eigenlijk al een hele tijd zo’n kleine elektrische haard.

Lees ook:
Ik kijk altijd eerst in de sale en aanbieding
Je interieur knus maken voor de herfst en winter? Doen!
Desk planner van Action
Productiever worden op je werkplek, zo doe je dat