3 favoriete parfums van dit moment

favoriete parfums

Een parfum is iets wat ik zeker weten elke dag draag. Make-up draag ik vaak gewoon niet, maar een lekkere parfum dus wel. Door de jaren heen heb ik een aantal favorieten ontdekt waarvan ik er nu 3 laat zien. Dit zijn de 3 favoriete parfums van dit moment die ik met regelmaat draag. Heel soms wissel ik af, omdat ik er nog meer heb maar deze dus het meeste. Het is in ieder geval Thierry Mugler Aliën , Calvin Klein Eternity Night en Burberry Brit. De een dus een luxe wat duurdere eau de parfum en de ander wat beter betaalbaar.

3 favoriete parfums van dit moment

calvin klein eternity night

Calvin Klein Eternity Night is een onweerstaanbare geur van koriander zaad, paprika, pruim en salie. Met een parfum van Calvin Klein zit je altijd goed.

Deze heb ik nog niet zo gek lang geleden ontdekt. Ik geloof een jaar of 2 geleden dat ik hier toevallig tegenaan liep. Calvin Klein had ik vroeger wel eens gekocht, maar Eternity Night kende ik nog niet. Normaal houd ik ook niet echt van dit soort geuren, maar meer van iets wat redelijk zwaar is. Deze geur zou ik omschrijven als meer fris. Toch heel erg lekker! Ondanks dat ik hem toch lekkerder vind voor de zomer en lente draag ik hem nu ook nog wel eens. Hij is ook best betaalbaar. Voor 100ml betaal je rond de €25,00 vaak. Deze heb ik bij Kruidvat gekocht. Een van mijn favoriete parfums van dit moment.

thierry mugler alien

Alien van Mugler staat voor het uitzonderlijke in iedere vrouw, voor de wens uniek en anders te zijn. Alien is een geur uit een andere wereld, een elixer met een magische en positieve vibe. Een verleidelijke basisnoot met amber en mysterieuze, houtachtige hartnoten gecombineerd met de lichte topnoot van Arabische jasmijn maken deze Mugler geur tot een betoverend geheel.

Nog een van mijn favoriete parfums en dat is Thierry Mugler Aliën. Een geur die je echt moet liggen. Ooit rook ik deze bij een vriendin en ik wist direct dat ik hem ook wilde hebben. Hij is zo apart! Als je hem nog niet kent zou ik het zeker eens gaan ruiken. Dit is ook een geur die je zelf ook nog ruikt aan het einde van de dag. Dat heb ik niet vaak! Dit is wel een eau de parfum uit het wat luxere assortiment en dus ook duurder. Deze is gemiddeld rond de €80,00 voor 60ml. Absoluut het geld waard en zeker een van mijn favoriete parfums.

burberry brit

Burberry Brit weerspiegelt het moderne Britse leven. Zowel de verpakking als de geur hebben een tijdloze en levendige uitstraling. Het is een klassiek parfum met frisse en speelse topnoten. Top: Italiaanse Limoen, ijzige peer en groene amandel. Midden: Gesuikerde amandelen en witte pioenrozen Basis: Amber, mahonie, vanille en tonka.

Deze geur bestaat naar mijn idee echt al ontzettend lang en deze kocht ik ‘vroeger’ ook al. Burberry Brit is ook een wat zwaardere geur en ruikt ook wel chique. Ik weet niet hoe het ik het anders moet omschrijven :) Ook weer zo’n geur die je aan het einde van de dag zelf ook nog ruikt, net als Aliën. De geur zelf is wel echt totaal anders en niet te vergelijken met die geur. Ik vind Burberry Brit ook echt een lekkere warmere geur voor de herfst en winter.

favoriete parfums

Hoewel ik Thierry Mugler Aliën het meeste draag (en dus ook het snelste op is :( ), is Burberry Brit een goede tweede. Helaas is deze op en moet ik binnenkort weer even opnieuw kopen. Scheelt wel dat Burberry Brit vaak in de aanbieding is bij Kruidvat, Trekpleister en bol.com. Op de laatste plaats staat Calvin Klein Eternity Night. Ook heel erg lekker en een favoriet, maar toch pak ik hem minder vaak.

Lees ook:
Playboy #generation Press to Play
Oriflame My Destiny eau de parfum & Giordani Gold Notte
Mijn 4 favoriete parfums van dit moment
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler

Wat zijn jouw favoriete parfums?