BaByliss ST326E Diamond stijltang review

babyliss diamond stijltang

Babyliss Diamond Stijltang review! Sinds vorige week heb ik mijn kapsel weer veranderd. Eigenlijk wilde ik naar de Ikea die dag, maar mijn zusje wilde graag naar de kapper. Dus dacht ik dat ik beter iets aan mijn dode manen kon laten doen dan dat ik mijn geld uit ging geven aan de Ikea Malm kast die ik graag wilde. Hele moeilijke keuze, dat begrijp je ;) Uiteindelijk belde ik de kapper voor een afspraak en konden wij daar om half 3 in de middag terecht. Normaal laat ik de kapper altijd gewoon wat knippen en klaar, maar nu had ik een beter idee. Ik wilde mijn haar tot op mijn schouders laten knippen zodat alle lagen eruit zouden zijn (maakt je fijne haar nog dunner) en ik wilde het een beetje mat van kleur. Goed, ik bestelde dus ook een nieuwe Babyliss Diamond stijltang en laat je de review lezen.

Lees ook: Braun Silk epil 7

Babyliss Diamond Stijltang ST326E

babyliss diamond stijltang

De BaByliss ST326E is geschikt voor halflang tot lang haar. De straightener heeft maar liefst 16 temperatuurinstellingen. De platen van de straightener zijn voorzien van de speciaal door BaByliss ontwikkelde innovatieve Diamond Ceramic coating. Hierdoor zijn de platen ultra glad, waardoor er minder wrijving ontstaat en je haar beter beschermd wordt. Ook zijn de platen door deze coating extra sterk waardoor ze langer mee gaan.
Efficiënt: de platen zijn onmiddellijk op temperatuur (235°C) dankzij de Ceramic Technology en in slechts één glijbeweging creëer je perfect steil haar.

Ik had echt een hele oude stijltang waarvan de keramische platen versleten waren en het snoer was helemaal in elkaar gedraaid en kreeg je met geen mogelijkheid meer uit elkaar. Gebruiken deed ik hem bijna ook niet meer, maar nu moest ik wel met mijn nieuwe haar. Dus een paar dagen heb ik dat volgehouden en ging toen maar op zoek naar een andere. Bol.com is zo’n winkel waar ik altijd als eerst ga kijken. Nu dus ook en na wat vergelijken kwam ik bij deze uit. Echte wensen had ik niet, maar het zou mooi zijn als het draad dus niet in elkaar gerold zou blijven en als het apparaat niet te duur was. Deze trok mijn aandacht en ik keek naar de specificaties.

– Kenmerken van de BaByliss Stijltang ST326E:
– Straightener voor halflang en lang haar
– BaByliss Diamond Ceramic coating: gladde, sterkte, duurzame & geavanceerde coating
– Onmiddellijk op temperatuur dankzij de Ceramic Technology (max 235°C)
– Stijlt zowel droog als nat haar
– 16 temperatuur instellingen: voor elk haartype
– Cool-touch buitenzijde dit is handig en veilig in gebruik
– Afmetingen platen: 28 mm x 110 mm
– Aan/uit schakelaar
– Lock mechanisme voor bescherming platen
– Schakelt automatisch uit
– Professioneel meedraaiend snoer
– 2 jaar garantie

Klonk erg leuk, maar je ziet het al; een meedraaiend snoer en dat wilde ik. De rest maakte mij persoonlijk niet heel veel uit. Als ik maar weer een gaaf apparaat had zonder beschadigingen die mijn haar nog meer zou beschadigen. Om je de Babyliss Diamond stijltang nog even van dichtbij te laten zien heb ik wat foto’s van dichterbij gemaakt.

babyliss diamond stijltang wet & dry
babyliss diamond stijltang temperatuur
babyliss diamond stijltang meedraaiend snoer
babyliss diamond stijltang keramische platen

Als je het mij vraagt is het niet een heel spectaculair apparaat, maar deze Babyliss Diamond stijltang was wel een apparaat die ik heel goed kon gebruiken. De oude van mij werd ook niet warm genoeg waardoor ik hem óf lang moest vasthouden óf de krullen er bijna direct weer uitgezakt waren. Met ding ding zou alles beter gaan en dat is ook zo!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

nieuw haar

Op de bovenste foto’s kun je zien hoe mijn haar eruit ziet als ik het krul met deze krultang. Hier is het al wel een klein beetje uitgezakt (gelukkig!), want de krullen die het apparaat maakt zijn nog net geen pijpenkrullen. Voor mij ligt hij fijn in de hand en het is echt een verademing dat het snoer meedraait. Dat zit in ieder geval niet meer in de knoop. Hij is heel snel warm, de keramische platen zijn heel fijn en glad en ik hoef de tang maar heel even in de krul te houden en ik heb een bos vol. Wat mij betreft is het voor deze prijs echt een heel fijn ding en raad hem dan ook zeker aan.

Lees ook:
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Another blogging tag
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018

De Babyliss Diamond stijltang is bij bol.com verkrijgbaar voor €24,00, hier heb ik hem ook gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *