Mijn favoriete (plus size) webshops die bijna budget zijn

plus size webshops c&a

Ik maak er geen geheim van dat ik maat 44/46 heb en dat ik rond de 96 kilo weeg. Ja, het is overgewicht en nee ik heb er geen moeite mee. Een echte shopper ben ik nu ook weer niet, ik ben absoluut geen trendsetter en koop gewoon wat ik leuk vind. Vaak bekijk ik eerst de sale en moet het liefde op het eerste gezicht zijn mocht ik iets aanschaffen. Het leek me leuk om mijn favoriete (plus size) webshops eens op een rij te zetten. Eigenlijk shop ik nooit fysiek maar alleen online. Zo’n één keer per maand bestel ik doorgaans een paar items bij een van deze plus size webshops. Let’s go!

Favoriete (plus size) webshops

Zeeman

Vroeger was het altijd een ding om niet bij Zeeman te kopen, want dan was je gierig. Stom eigenlijk, want ze hebben zo nu en dan best leuke dingen. Zelf bestel ik bij Zeeman vaak bh’s, ondergoed, sokken en dat soort dingen. De laatste keer bestelde ik bh’s met van die haakjes aan de bh bandjes. Mijn bh bandjes zakken vaak af en zo blijven ze bij elkaar. Uitvinding! Zo nu en dan hebben ze ook wel leuke jurkjes of andere kleding die ook in maat 44 en 46 is. Dan bestel ik van beide maten een stuk en kijk ik welke het beste past. Alles wat retour kan breng ik terug naar de Zeeman in Volendam wat dan weer erg dichtbij is.

Wehkamp

Bij Wehkamp bestel ik zo nu en dan ook wel wat kleding, maar minder dan bij de anderen. Wehkamp vind ik fijn omdat er ook weer veel merken en maten beschikbaar zijn. Van M&S mode tot Zara bijvoorbeeld en dat maakt de keuze heel ruim. Ik denk dat je hier dan ook altijd wel kan slagen én ze hebben natuurlijk plus size maten beschikbaar. Vaak vind ik wel dat Wehkamp iets duurder is dan de andere webshops, maar voor zo af en toe kan het prima. Het fijne vind ik aan Wehkamp dat het snel geleverd is en je kunt de items die je terug wilt laten sturen gewoon op laten halen. Ideaal!

C&A

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met @angelokellyofficial ❤️ . . . #kellyfamily #thekellyfamily #angelokelly #idol #fan #kellys #irisheart #weekend #saturday #saturdaynight #love #music #concert #discoverunder10k #dutchblogger #dutch #dutchbloggers

Een bericht gedeeld door Mariska (@doormariska.nl) op

Zalando

Ook bestel ik de laatste tijd wel weer eens bij Zalando. Wederom vaak in de sale als ik iets leuks zie in mijn maat, maar ook voor schoenen is Zalando mijn favoriet. Zo kocht ik er mijn Pull & Bear laarsjes met ketting die ik erg vaak draag en mijn nieuwe tas. Bij Zalando heb je vaak ook wel merken maar daar kijk ik nooit naar. Ik kijk naar wat ik leuk vind als ik op maat heb gefilterd en op die manier maak ik eventueel een keuze met wat ik ga bestellen. Op deze website heb je ook heel veel maten, waaronder ook plus size.

Shop jij weleens bij een van deze (plus size) webshops?

Lees ook:
Pickwick Tea Topics #9 (terug naar Avenhorn?)
10 dingen waar iedereen van houd, behalve ik
Leuke truien met tekst, zeer betaalbaar