Mijn favoriete (plus size) webshops die bijna budget zijn

plus size webshops c&a

Ik maak er geen geheim van dat ik maat 44/46 heb en dat ik rond de 96 kilo weeg. Ja, het is overgewicht en nee ik heb er geen moeite mee. Een echte shopper ben ik nu ook weer niet, ik ben absoluut geen trendsetter en koop gewoon wat ik leuk vind. Vaak bekijk ik eerst de sale en moet het liefde op het eerste gezicht zijn mocht ik iets aanschaffen. Het leek me leuk om mijn favoriete (plus size) webshops eens op een rij te zetten. Eigenlijk shop ik nooit fysiek maar alleen online. Zo’n één keer per maand bestel ik doorgaans een paar items bij een van deze plus size webshops. Let’s go!

Favoriete (plus size) webshops

Zeeman

Vroeger was het altijd een ding om niet bij Zeeman te kopen, want dan was je gierig. Stom eigenlijk, want ze hebben zo nu en dan best leuke dingen. Zelf bestel ik bij Zeeman vaak bh’s, ondergoed, sokken en dat soort dingen. De laatste keer bestelde ik bh’s met van die haakjes aan de bh bandjes. Mijn bh bandjes zakken vaak af en zo blijven ze bij elkaar. Uitvinding! Zo nu en dan hebben ze ook wel leuke jurkjes of andere kleding die ook in maat 44 en 46 is. Dan bestel ik van beide maten een stuk en kijk ik welke het beste past. Alles wat retour kan breng ik terug naar de Zeeman in Volendam wat dan weer erg dichtbij is.

Wehkamp

Bij Wehkamp bestel ik zo nu en dan ook wel wat kleding, maar minder dan bij de anderen. Wehkamp vind ik fijn omdat er ook weer veel merken en maten beschikbaar zijn. Van M&S mode tot Zara bijvoorbeeld en dat maakt de keuze heel ruim. Ik denk dat je hier dan ook altijd wel kan slagen én ze hebben natuurlijk plus size maten beschikbaar. Vaak vind ik wel dat Wehkamp iets duurder is dan de andere webshops, maar voor zo af en toe kan het prima. Het fijne vind ik aan Wehkamp dat het snel geleverd is en je kunt de items die je terug wilt laten sturen gewoon op laten halen. Ideaal!

C&A

Dit bericht bekijken op Instagram

Met @angelokellyofficial ❤️ . . . #kellyfamily #thekellyfamily #angelokelly #idol #fan #kellys #irisheart #weekend #saturday #saturdaynight #love #music #concert #discoverunder10k #dutchblogger #dutch #dutchbloggers

Een bericht gedeeld door Mariska (@doormariska.nl) op


De webshop van C&A heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt en ik ben fan! Bijna al mijn jurkjes die favoriet zijn en ik vaak draag komen daar vandaan, zo ook het jurkje van bovenstaande foto. Ook heb ik een aantal shirtjes, blousejes, spijkerbroeken en ondergoed daarvandaan. Ik kijk ook wederom eerst in de sale en sorteer op de hele website gewoon op de maat. Vaak kan ik van C&A maat 44 aan en stuur ik maat 46 weer retour. Vaak zijn er items naar mijn smaak die niet te duur zijn. Dat retourzending gaat heel vlot. Alles wat je terug wilt sturen stop je in de doos, je geeft per item aan wat de reden is, plakt de doos dicht met de retour sticker erop en brengt hem naar het postkantoor. Oh, de 2 items op de bovenste foto aan het artikel komen allebei bij C&A vandaan.

Zalando

Ook bestel ik de laatste tijd wel weer eens bij Zalando. Wederom vaak in de sale als ik iets leuks zie in mijn maat, maar ook voor schoenen is Zalando mijn favoriet. Zo kocht ik er mijn Pull & Bear laarsjes met ketting die ik erg vaak draag en mijn nieuwe tas. Bij Zalando heb je vaak ook wel merken maar daar kijk ik nooit naar. Ik kijk naar wat ik leuk vind als ik op maat heb gefilterd en op die manier maak ik eventueel een keuze met wat ik ga bestellen. Op deze website heb je ook heel veel maten, waaronder ook plus size.

Shop jij weleens bij een van deze (plus size) webshops?

Lees ook:
Pickwick Tea Topics #9 (terug naar Avenhorn?)
10 dingen waar iedereen van houd, behalve ik
Leuke truien met tekst, zeer betaalbaar

8 Reacties

 1. 24 juli 2019 / 00:13

  Ook ik moet het hebben van plus size kleding. Gelukkig is dat allemaal goed te vinden en vaak nog leuk ook. Bon Prix heeft vaak ook leuke dingen.

 2. 23 juli 2019 / 21:31

  Ik shop eigenlijk bijna geen kleding meer online. Ik heb het wel een tijd gedaan, maar ik merk toch dat ik te vaak iets terug moet sturen omdat ik het dan toch niet zo leuk vind als gedacht / gehoopt;-) Dus dat heb ik maar opgegeven. Spullen voor in huis koop ik wel vaak online.
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – D├şt zijn alle dingen die je wilt weten over zonbeschermingMy Profile

 3. 22 juli 2019 / 09:55

  Zeeman heeft vaak verrassend leuke items. Ik koop er ook regelmatig iets voor mijn dochter, al is het maar een basic. C&A wordt ook steeds hipper. Vroeger vond ik het wat oud bollig, maar tegenwoordig weet ik er ook wel te slagen!

 4. 21 juli 2019 / 20:44

  Ik shop ook graag bij Wehkamp. Meestal bestel ik ook meerdere maten omdat ik van tevoren niet weet hoe het gaat vallen. Kan daar gelukkig zonder problemen. Bij C&A heb ik ook wel eens wat besteld, maar ik vond het irritant dat je voor een minimum bedrag moest bestellen. Ik wilde laatst een badbakje bestellen voor mijn dochter en die hadden ze alleen online, dus bestelde ik er van alles bij (het badpakje kostte bijna niks) om het maar te kunnen bestellen. Het jurkje dat je aan hebt op de foto staat je echt super leuk.

 5. 21 juli 2019 / 12:30

  Ik kijk vaak bij Zeeman in de stad of zij wat leuks hebben en Zalando heeft zeker leuke items. Zo ook Wehkamp en C&A. Vooral C&A is heel betaalbaar. En liefst in de sale als het uitkomt, het scheelt dan echt!

  • Mariska
   Auteur
   21 juli 2019 / 15:50

   Klopt C&A is heel betaalbaar en ze hebben ook echt leuke dingen.

 6. Bianca
  21 juli 2019 / 11:25

  Ik heb dezelfde maat en ongeveer zelfde gewicht als jou ? ik shop graag bij m&s en zeeman, wibra. Vind wehkamp en zalando ook net iets duurder.
  Op facebook heb ik sinds kort ook 2 shopjes gevonden met websites in plus size. Bij Bianca haagse markt heb je echt super leuke spul en echt niet duur!! En als ik het goed heb miss fab of queen fab. Zij heeft ook echt super leuk spul ook niet heel duur!! Kijk er maar is op miss ook wel wat voor jou, ik kijk ook naar wat ik leuk vind ben niet van moet perse de mode achterna.

  • Mariska
   Auteur
   21 juli 2019 / 15:50

   Ik ga eens kijken, dank je wel! ­čÖé M&S vind ik ook altijd erg leuk en ze hebben leuke kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.