Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mijn stoere laarzen van Sendra en Pull & Bear

stoere laarzen sendra & pull & bear

Mijn stijl qua schoenen is meestal wel stoer te noemen en iets wat ik er super leuk bij vind zijn van die kettingen eraan. Deze stoere laarzen van Sendra heb ik ontvangen en de laarsjes van het merk Pull&Bear heb ik zelf gekocht. De laarsjes van Sendra zijn echt mijn lievelingslaarsjes geworden waar ik zo goed als elke dag op loop. Het is goede kwaliteit, ze lopen echt als wolkjes en je kunt het heel erg goed combineren. Ik ga je ze natuurlijk beter later zien!

Stoere laarzen van Sendra

bruine sendra laarsjes laarsjes van sendra stoere laarsjes van sendra met kettingen

En dit zijn echt mijn lievelingslaarsjes van de afgelopen tijd, mijn Sendra laarzen! Deze heb ik ontvangen van Van Arendonk. Je ziet ook wel dat ik ze al heel veel heb gedragen. Zo zie je in het leer van vervormingen bij de neus en zie je wat krasjes hier en daar. Normaal zou ik dat zonde vinden van zulke duren schoenen, maar ik vind juist dat ‘beschadigingen’ dit soort laarzen van echt leer nog mooier maken. Echt een vintage look die echt bij cowboylaarsjes past als je het mij vraagt. Ze lopen echt heerlijk of je er nu lang of kort op loopt. De kleur vind ik mooi te combineren en als extraatje heb ik zelf de ‘shoe candy’ aangeschaft zoals het heet op de site van Omoda. Die kettingen maken het voor mij nog stoerder en heeft in mijn ogen wel echt toegevoegde waarde. Je merkt ook echt aan de kwaliteit van de schoenen dat het echt goede kwaliteit is. Ben er super blij mee! Maar ik wilde nog wel een stoer paar toevoegen dus kwam ik op de volgende..

Laarsjes van Pull&Bear

pull&bear zwarte laarzen met ketting pull&bear zwarte laarzen met ketting zwarte laarsjes met ketting pull&bear zwarte laarzen pull&bear zalando

Deze zwarte laarsjes van het merk Pull&Bear kocht ik online bij Zalando. Het was zeker niet mijn bedoeling om iets te kopen, want ik ben nogal kieskeurig. Ik was de hele website aan het doorspitten en ineens kwam ik deze tegen! Het is wel andere kwaliteit dan mijn Sendra laarzen, maar ik vind deze ook erg leuk. Het zijn nette, zwarte korte laarsjes met zo’n stoere ketting aan de achterkant. Wel echt precies mijn stijl dus ik besloot ze te bestellen voor €45. Deze zwarte laarsjes kun je ook erg goed als ‘nette’ schoenen dragen onder wat nettere kleding. De bruine Sendra laarsjes is toch meer alledaags. Alledaags kunnen deze van Pull&Bear natuurlijk ook zijn, maar ik vind ze meer voor nettere gelegenheden.

Dit is dus echt helemaal mijn stijl en ben er super blij mee! Vooral Sendra is een van mijn favoriete merken, heb er ook een ander model van die ik super vaak heb gedragen. Die draag ik nu wat minder omdat ik voor deze Sendra laarsjes ben gevallen, haha. Ook heb ik in de kringloopwinkel laatst Nubikk laarsjes gekocht die ik heel leuk vind. Bruin met allemaal riempjes, maar die schoenen kun je vinden in m’n kringloopvondsten artikel die hieronder gelinkt staat.

Wat vinden jullie van deze stijl schoenen? 

Lees ook:
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Mijn beste aankopen van dit jaar tot nu toe
6 tips om een goede product review te schrijven
Kringloopwinkel vondsten #1

 

 

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 9 maart 2019 / 23:12

  Ik hou erg veel van laarsjes en het liefst met een hak eronder, maar die van P&B vind ik wel errrrug leuk 😀
  Lees het laatste blogbericht van Dana – Wat heb ik geleerd in 2018?My Profile

 2. 9 maart 2019 / 18:09

  Mooie laarsjes, ik houd ook van deze stijl. Leuk dat je de kettingen ook los kunt kopen, wist ik helemaal niet. Zelf ga ik ook meestal voor laarsjes die stoer zijn en een lage hak hebben. Vind dat echt ideaal en combineer ze met een spijkerbroek/pantalon maar draag ze ook zo onder een rok of jurk.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Mijn Social Media frustratiesMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   10 maart 2019 / 09:53

   Ja je kunt ze ook echt wel met alles combineren als je wilt denk ik. Wel handig, want die kettingen voor die Sendra’s zijn er in verschillende uitvoeringen 🙂

  • Mariska
   Auteur
   10 maart 2019 / 09:52

   Zwart kun je sowieso goed combineren en die ketting geeft de wat stoerdere blik denk ik.

  • Mariska
   Auteur
   10 maart 2019 / 09:51

   Ja en die zijn dus helemaal niet duur 🙂 dacht dat Pull&Bear een veel duurder merk was.

  • Mariska
   Auteur
   8 maart 2019 / 18:35

   Ik moest even Googlen omdat ik niet wist wat het was, maar dat zijn van die ‘nette’ schoenen, toch?

 3. 8 maart 2019 / 10:06

  Ik vind deze laarzen zo stoer en leuk! Zelf zou ik voor de zwarte paar gaan, vind bruin gewoon net iets moeilijker te combineren x

  • Mariska
   Auteur
   8 maart 2019 / 18:35

   Dacht ik in het begin ook maar bruin past eigenlijk ook wel overal bij 🙂

  • Mariska
   Auteur
   8 maart 2019 / 18:36

   Ja tof hè! Ik ben heel erg van de cowboy/western style en daar past dit natuurlijk perfect bij.