Mijn stoere laarzen van Sendra en Pull & Bear

by Mariska

Mijn stijl qua schoenen is meestal wel stoer te noemen en iets wat ik er super leuk bij vind zijn van die kettingen eraan. Deze stoere laarzen van Sendra heb ik ontvangen en de laarsjes van het merk Pull&Bear heb ik zelf gekocht. De laarsjes van Sendra zijn echt mijn lievelingslaarsjes geworden waar ik zo goed als elke dag op loop. Het is goede kwaliteit, ze lopen echt als wolkjes en je kunt het heel erg goed combineren. Ik ga je ze natuurlijk beter later zien!

Stoere laarzen van Sendra

laarsjes van sendra
stoere laarsjes van sendra met kettingen
stoere laarsjes van Sendra

En dit zijn echt mijn lievelingslaarsjes van de afgelopen tijd, mijn Sendra laarzen! Deze heb ik ontvangen van Van Arendonk . Je ziet ook wel dat ik ze al heel veel heb gedragen. Zo zie je in het leer van vervormingen bij de neus en zie je wat krasjes hier en daar. Normaal zou ik dat zonde vinden van zulke duren schoenen, maar ik vind juist dat ‘beschadigingen’ dit soort laarzen van echt leer nog mooier maken. Echt een vintage look die echt bij cowboylaarsjes past als je het mij vraagt. Ze lopen echt heerlijk of je er nu lang of kort op loopt. De kleur vind ik mooi te combineren en als extraatje heb ik zelf de ‘shoe candy’ aangeschaft zoals het heet op de site van Omoda. Die kettingen maken het voor mij nog stoerder en heeft in mijn ogen wel echt toegevoegde waarde. Je merkt ook echt aan de kwaliteit van de schoenen dat het echt goede kwaliteit is. Ben er super blij mee! Maar ik wilde nog wel een stoer paar toevoegen dus kwam ik op de volgende..

Laarsjes van Pull&Bear

pull&bear zwarte laarzen met ketting
pull&bear zwarte laarzen met ketting
zwarte laarsjes met ketting pull&bear
zwarte laarzen pull&bear zalando

Deze zwarte laarsjes van het merk Pull&Bear kocht ik online bij Zalando. Het was zeker niet mijn bedoeling om iets te kopen, want ik ben nogal kieskeurig. Ik was de hele website aan het doorspitten en ineens kwam ik deze tegen! Het is wel andere kwaliteit dan mijn Sendra laarzen, maar ik vind deze ook erg leuk. Het zijn nette, zwarte korte laarsjes met zo’n stoere ketting aan de achterkant. Wel echt precies mijn stijl dus ik besloot ze te bestellen voor €45. Deze zwarte laarsjes kun je ook erg goed als ‘nette’ schoenen dragen onder wat nettere kleding. De bruine Sendra laarsjes is toch meer alledaags. Alledaags kunnen deze van Pull&Bear natuurlijk ook zijn, maar ik vind ze meer voor nettere gelegenheden.

Dit is dus echt helemaal mijn stijl en ben er super blij mee! Vooral Sendra is een van mijn favoriete merken, heb er ook een ander model van die ik super vaak heb gedragen. Die draag ik nu wat minder omdat ik voor deze Sendra laarsjes ben gevallen, haha. Ook heb ik in de kringloopwinkel laatst Nubikk laarsjes gekocht die ik heel leuk vind. Bruin met allemaal riempjes, maar die schoenen kun je vinden in m’n kringloopvondsten artikel die hieronder gelinkt staat.

Wat vinden jullie van deze stijl schoenen? 

Lees ook:
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Mijn beste aankopen van dit jaar tot nu toe
6 tips om een goede product review te schrijven
Kringloopwinkel vondsten #1

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?