Essence Discreet Agent

essence discreet agent

Essence Discreet Agent moest mee naar huis. Mijn nagellak verslaving lijkt soms wel weer een beetje terug te komen en het andere moment is die weer compleet verdwenen. Ik koop lang niet alle nagellak (en nee, gebruik mijn blog ook niet als smoes 😉 ), maar sommige vind ik gewoon echt leuk. Eigenlijk koop ik dus alleen wat ik zelf zou dragen. Dat heb ik ook gedaan met Essence Discreet Agent een kleur die een beetje een mengeling is van licht legergroen en grijs. Zelf zie ik echt niet welke kleur hij nou precies meer is. De beste lak staat al een tijdje in de rij, klaar om gefotografeerd te worden.

Lees ook: Essence Perfect match & # lucky

Essence Discreet Agent

essence discreet agent

Het flesje is helemaal niets interessants eigenlijk en is zoals alle Essence the gel nail polish flesjes zijn. Klein maar fijn. Ik vind het wel superhandig aan deze flesjes dat de dop ook de kleur van de lak heeft. Als je dan veel verschillende kleuren nagellak hebt, wat ik me helemaal kan voorstellen, dan is zo’n gekleurde dop natuurlijk heel erg handig.

essence discreet agent
essence discreet agent
essence discreet agent

Essence Discreet Agent is meer een nagellak die geschikt is voor het wat minder mooie weer. De herfst en de winter. Zelf vind ik de lak eigenlijk best wel stoer en zal ik hem er vaker bij gaan pakken. Alhoewel hij ook best wat saai kan lijken omdat het nu niet zo’n fleurige kleur is 😉
De droogtijd is prima en op de foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

Het is verkrijgbaar bij Kruidvat, bevat 8ml aan product en kost €1,79.

Lees ook:
Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter
Catrice Spectra Light nail polish
Essence Perfect match & # lucky

24 Reacties

 1. Frida
  6 februari 2016 / 23:41

  Oh, echt een topkleurtje! ♡
  Heb sinds eergisteren een leuk grijs lakje 🙂 (zat in de mega Blux box) en ga die maandag lakken

 2. 1 februari 2016 / 19:35

  Hele aparte kleur maar wel mooi! Een kleur die je niet vaak ziet en dat is juist leuk!

 3. Sabrina
  31 januari 2016 / 16:12

  Wat een heerlijk kleurtje zeg! Zou hem zelf ook wel dragen!

 4. 22 januari 2016 / 18:26

  Ik vind het ook een hele mooie, winterse kleur! Ik weet alleen niet of ik van mezelf een nieuwe nagellak mag kopen…. een hele kast vol en ik doe het zo weinig op :-D…

 5. 18 januari 2016 / 17:32

  Het is wel een heel apart kleurtje, en volgens mij is het ook een echte “mariska” tint….ja ik vind hem ook wel erg mooi….

 6. Evelien
  17 januari 2016 / 23:20

  Hmmm, hoewel ik vrijwel bijna alle kleuren nagellak wel leuk vind, vind ik groen en bruin nooit echt leuk. Deze army kleur is wel geinig maar zou hem zelf nooit dragen!

 7. robin
  16 januari 2016 / 22:50

  wooow hij is mooi! ik houd ook van kleding in deze kleur, en deze lak zal er perfect bij staan <3

 8. Kimberly
  16 januari 2016 / 18:06

  Dit zijn zulke fijne lakjes!

 9. 15 januari 2016 / 11:02

  Ik ben zelf totaal geen fan van de lakjes van Essence maar dit kleurtje vind ik wel wat hebben. Desondanks zou ik het niet snel kopen.

 10. Anita
  14 januari 2016 / 22:32

  Ik hou van dit soort kleuren!

 11. 14 januari 2016 / 20:34

  Als je gaat discussiëren of dit een groen of grijs lakje is krijg je waarschijnlijk net zo’n discussie als met dat jurkje die goudwit of blauwzwart was xD Gaaf kleurtje!

 12. Manon
  14 januari 2016 / 19:28

  Oh ik stond met deze in mijn handen vandaag, baal dat ik het niet meegenomen heb. Mooi kleurtje!

 13. 14 januari 2016 / 19:16

  Oh ja, ik heb nog even een tip voor het lakken (dit bedoel ik niet lullig of gemeen) 😉 Persoonlijk vind ik het mooier als je de nagellak niet tegen de nagelriem aanbrengt. Zelf laat ik altijd een randje over (niet te breed natuurlijk haha) en ik heb dan altijd het idee dat mijn nagels langer lijken 😉
  x

  • Mariska
   Auteur
   16 januari 2016 / 10:20

   Ik vat het niet gemeen op 🙂 Bedankt voor je tip!

   • Frida
    6 februari 2016 / 23:39

    Oh, serieus, doe je dat bewust?! Ik dacht altijd als ik dat zag bij iemand ::’Groeien de nagels van diegene nou zo hard? :/ ‘ Vind het echt geen gezicht..(Ook niet lullig bedoeld, gewoon andere mening/gevoel erover 😉 x )

 14. 14 januari 2016 / 19:14

  Ik heb zelf ook zo’n kleur, maar dan van L’óreal. Ik ben er erg blij met deze kleur 😀 Dus ja, ik vind het zeker een mooie kleur die je gemakkelijk kunt combineren 🙂
  x

 15. Mandy
  14 januari 2016 / 12:07

  Mooi kleurtje is dit! Echt perfect voor de herfst / winter 🙂

 16. 14 januari 2016 / 11:54

  Ik vind het ook een erg mooi kleurtje! Inderdaad heel mooi voor de wintermaanden!

 17. Svenja
  14 januari 2016 / 10:02

  Tof kleurtje! Alhoewel ik stiekem toch liever voor een roze lakje ga haha.

 18. 14 januari 2016 / 08:54

  Ik houd hier wel van, ik ga hier toch eens voor kijken !:)

 19. Darina
  14 januari 2016 / 06:52

  Een heel mooi fris kleurtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.