Essence Discreet Agent

essence discreet agent

Essence Discreet Agent moest mee naar huis. Mijn nagellak verslaving lijkt soms wel weer een beetje terug te komen en het andere moment is die weer compleet verdwenen. Ik koop lang niet alle nagellak (en nee, gebruik mijn blog ook niet als smoes ;) ), maar sommige vind ik gewoon echt leuk. Eigenlijk koop ik dus alleen wat ik zelf zou dragen. Dat heb ik ook gedaan met Essence Discreet Agent een kleur die een beetje een mengeling is van licht legergroen en grijs. Zelf zie ik echt niet welke kleur hij nou precies meer is. De beste lak staat al een tijdje in de rij, klaar om gefotografeerd te worden.

Lees ook: Essence Perfect match & # lucky

Essence Discreet Agent

essence discreet agent

Het flesje is helemaal niets interessants eigenlijk en is zoals alle Essence the gel nail polish flesjes zijn. Klein maar fijn. Ik vind het wel superhandig aan deze flesjes dat de dop ook de kleur van de lak heeft. Als je dan veel verschillende kleuren nagellak hebt, wat ik me helemaal kan voorstellen, dan is zo’n gekleurde dop natuurlijk heel erg handig.

essence discreet agent
essence discreet agent
essence discreet agent

Essence Discreet Agent is meer een nagellak die geschikt is voor het wat minder mooie weer. De herfst en de winter. Zelf vind ik de lak eigenlijk best wel stoer en zal ik hem er vaker bij gaan pakken. Alhoewel hij ook best wat saai kan lijken omdat het nu niet zo’n fleurige kleur is ;)
De droogtijd is prima en op de foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

Het is verkrijgbaar bij Kruidvat, bevat 8ml aan product en kost €1,79.

Lees ook:
Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter
Catrice Spectra Light nail polish
Essence Perfect match & # lucky