10 dingen waar iedereen van houd, behalve ik

starbucks

En ineens had ik het! Inspiratie voor een nieuw artikel. Nouja, inspiratie.. eerder een ideetje. Dat gaat vooral over de dingen die ik tegenkom in blogland en niet zozeer in mijn eigen directe omgeving. Merk toch wel dat dat heel erg anders is. En zo zijn er dus een aantal dingen waar ik totaal echt helemaal niets mee heb. Daarentegen zijn andere bloggers er weer helemaal verliefd op. Iets wat ik heel vaak zie. Achter mijn bureau heb ik eens na zitten te denken wat mij dus eigenlijk helemaal niet trekt, maar wat anderen geweldig vinden. Starbucks is bijvoorbeeld niet mijn ding, maar dat lees je hieronder.

Starbucks

Laat ik aftrappen met Starbucks. Ik zie Starbucks daadwerkelijk echt overal voorbij komen. Op blogs, Instagram accounts, Twitter, Facebook en ga zo maar door. Wat ik er precies mee heb? Nou precies helemaal 0. Ben er tientallen keren langsgelopen, maar het trekt me totaal niet. Ten eerste lust ik helemaal niets wat koffie betreft en ten tweede ben ik ook niet zo’n iemand die meegaat in een hype bijvoorbeeld. Nope, Starbucks is echt totaal niets voor mij.

Bijenkorf

De Bijenkorf ben ik wel eens binnen geweest zo’n jaar of 10 geleden en kocht daar om precies te zijn een G-Star vest. Daarna heb ik er nooit iets gekocht. Hoewel ik de winkel er prachtig uit vind zien, heb ik er echt helemaal niks mee. Het is niet mijn smaak, zijn niet mijn soort producten en gewoon de sfeer eigenlijk. Die past niet bij mij. Al vind ik dus wel oprecht mooi 🙂

Schoenen met plateau

Vroeger had ik dus wel van deze schoenen, van die soort van enkellaarsjes met een plateauzool. Dat was leuk, want Britney Spears had dat ook aan in een videoclip (geloof ik) in combinatie met een soort van loszittende trainingsbroek. Je kon me erin uittekenen. Bijna elke dag liep ik erin. Maar nu kan ik me niet meer voorstellen dat ik op plateauzolen zou gaan lopen. Vooral de sneakers met dit soort zolen vind ik dan ook helemaal niet mooi, maar er wordt evengoed wel veel op gelopen zie ik.

Ontzettend veel make-up hebben

Waarschijnlijk hou ik hier niet van omdat ik gewoon niet zoveel make-up gebruik. De laatste tijd gebruik ik eigenlijk op een dagelijkse werkdag niet eens make-up meer. Geen mascara, geen wenkbrauwpotlood, helemaal niks. Oké, ik smeer een dagcrème op, maar dat moet wel met mijn huid in verband met droge plekken. Verder ben ik wel gek op mascara’s en het uitproberen daarvan en nagellak, maar meer dan dat? Ik heb er niet zoveel van. Veel geef ik ook weer weg.

Heel veel kleding en schoenen hebben

Ook heb ik hier niet zoveel van. Eigenlijk geef ik daarbij ook heel weinig geld aan kleding uit. Vaak draag ik skinny jeans van H&M die tussen de €20,00 en €40,00 kosten en daar doe ik een beste tijd mee ook. Vaak draag ik dezelfde kleding omdat ik dat comfortabel vind zitten. Ik ben niet een van de slankste (maakt me op zich niks uit) en mijn buik is het opvallendste zeg maar. In het meeste voel ik mezelf dan niet zo op mijn gemak en daarom grijp ik dus vaak naar hetzelfde.

Alles op Netflix en series

Sinds een week heb ik Netflix weer aangeschaft omdat ik graag de documentaire over Amanda Knox wilde zien. Had er best wel wat over gehoord en gelezen en was enorm benieuwd. Dat heb ik nu dus gekeken en merk dat ik nu wel leukere documentaires zie daar die ik nog wil zien. Series heb ik dan weer helemaal niks mee. Films trouwens ook niet echt. Documentaires vind ik dan wel weer super interessant en dat ga ik dus wél de komende tijd doen. Het gaat hem dus om de series waar ik niks mee heb.. op Netflix 😉

Boeken lezen

Hier kan ik maar een ding over zeggen; geen geduld voor en nooit gehad. Boekverslagen? Trok ik van internet.

#fitgirl

Allemaal hartstikke leuk en ik heb ook veel bewondering voor mensen die dit vol kunnen houden. Ik kan dat allemaal niet. Met mijn 1.69 en mijn 93 kilo ben ik te zwaar en daar ben ik me van bewust. Op dit moment doe ik Weight Watchers en de ene keer gaat dat makkelijker dan de andere keer. Ik hou gewoon van lekker eten en drinken en ja.. soms dus teveel 😉 Niks tegen fitgirls, voor mij is het niks. Je bent wie je bent!

Helemaal dierproefvrij

Dat zie ik de laatste tijd vaker voorbij komen. Blogs die helemaal dierproefvrij worden. Ohfashion.nl, gekopmakeup.nl en naoki.nl bijvoorbeeld. Hoewel ik dat geweldig vind dat zij daarvoor kunnen gaan, heb ik er niks mee. Nu weet ik dat het heel raar klinkt en ja, natuurlijk vind ik het zielig voor de dieren.. maar hé, ik ga niet schijnheilig lopen doen. Ik denk niet na welk merk ik koop en gebruik. Koop en gebruik gewoon wat ik leuk vind. Dit is dus niet hatelijk bedoelt, want ik heb écht respect voor de meiden die dit kunnen! 🙂

Schoenen en tassen die een maandloon kosten

Misschien ben ik te gierig, maar een tas van tegen de €1000,00 gaat me echt te ver. Of misschien iets daaronder, maar alles boven de €50,00 vind ik normaal al een best bedrag voor een tas, haha! Iemand die het graag wil, er voor heeft gespaard en hard voor heeft gewerkt.. prima en natuurlijk eigen keuze. Iedereen heeft zo zijn of haar ding waar hij of zij het geld aan uitgeeft. Mij niet gezien in ieder geval. Ik koop liever 3 paar schoenen voor €100,00 dan 1 paar.

Lees ook:
Dit is onprofessioneel voor een blogger, 7 redenen!
Flatlay maken, zo doe ik dat (tips, apps en producten!)
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Dit heb ik meegemaakt door blikseminslag!

18 Reacties

 1. Nadine
  23 oktober 2016 / 17:08

  Haha, heel veel dingen komen me bekend voor! Bij mij is het uitgaan. Bijna iedereen die ik ken houdt daarvan, maar ik vind het verschrikkelijk. Ik zit liever gezellig met vrienden/vriendinnen op de bank met hapjes en drankjes of ga gewoon netflixen in bed!

 2. Evelien
  15 oktober 2016 / 21:41

  Ik houd ook van een paar dingen in jouw lijstje niet, haha. Zoals schoenen met plateau, boeken lezen en #fitgirl. Maar Starbucks, Netflix en dierproefvrij = life <3 Bedankt voor de mention trouwens, zo leuk!

 3. Julie
  14 oktober 2016 / 17:06

  Echt een super leuk artikel! Ik hou in ieder geval wel van Starbucks en ben dol op al mijn make-up! 🙂
  Kleding interesseert me ook zoveel niet en al die fitgirl posts trekken ook echt mijn aandacht niet. En dierenproefvrij is voor mij ook niet zo’n ding als voor sommige anderen. Ik vind het altijd een pluspunt als een merk dierenrpoefvrij is, maar ik let er ook niet altijd op als ik iets nieuws koop! 🙂

 4. Hennie
  14 oktober 2016 / 09:45

  Kleren, schoenen en make-up vind ik leuk. Daarin ben ik erg oppervlakkig. Ik geef het toe.
  Fitgirls heb ik ook niks mee, al heb ik grote bewondering voor hun discipline. Dat doe ik ze niet na.

  Leuk om te lezen. En veel herkenning. Vooral de malle plateauzolen. Dat ziet er negen van de tien keer niet uit.

 5. 14 oktober 2016 / 09:29

  Dit is zooo leuk om te lezen he! Vind het altijd erg leuk wanneer mensen zo iets posten. Toch zou je een keer voor de white caffee mocha ‘moeten’ gaan bij Starbucks. Proeft niet eens naar koffie maar is ZO lekker hihi. Denk er maar eens aan als je langs loopt. Van bijenkorf tot en met alles dierproefvrij komen we wel overeen hoor. Je had het zo over mij kunnen schrijven.

 6. 14 oktober 2016 / 09:25

  Ik ben nu minimalistisch bezig dus heeeel veel make-up en fashion heb ik niet meer. Maar dierproefvrij ben ik inderdaad wel, dat voelt voor mij veel beter! Maar Starbucks enzo pfff niks voor mij!

 7. 14 oktober 2016 / 08:29

  Haha, ik ben sommige dingen wel! Zo zie je maar weer hoe mensen verschillen 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Susan – Body&Fit Smart MuffinsMy Profile

 8. 13 oktober 2016 / 20:26

  Wat herkenbaar! Ik heb ook niks met Starbucks, Netflix en veel te dure schoenen en tassen. Op dierproefvrije producten probeer ik wel te letten, maar ik ga niet zo ver dat ik alleen nog maar dure ecologische producten koop.

 9. 13 oktober 2016 / 18:30

  Haha ja ik ben eigenlijk aan bijna alles schuldig! Oeps 😉 Nouja, zoveel mensen zoveel wensen!

 10. Manon
  13 oktober 2016 / 15:17

  Haha ik hou ook niet van alles wat hier benoemd word. Leuk artikel!

 11. 13 oktober 2016 / 11:18

  Wat een leuk artikel! Sommige dingen herken ik wel. Bijenkorf vind ik ook heel mooi, maar trekt me niet (behalve voor het gratis toilet, haha).

 12. 13 oktober 2016 / 10:37

  Ik geef ook nooit zoveel geld uit aan tassen of schoenen. En met netflix heb ik ook niks en ik heb ook helemaal niet zoveel make-up. Daarin kan ik mij dus wel herkennen!

 13. Mariëlle | Me-licious
  13 oktober 2016 / 09:55

  Er staan veel herkenbare dingen tussen, maar schoenen met plateauzolen daar hou ik wel van hoor, het zijn juist die hakken die mijn voeten killen! En ja ook ik ben verwend netflix fan!
  Lees het laatste blogbericht van Mariëlle | Me-licious – Healthbox by FannetiekMy Profile

 14. 13 oktober 2016 / 08:24

  Leuk om te lezen! Er staan veel herkenbare dingen tussen. Zo heb ik ook niets met Starbucks, ik ben er zelfs nog nooit binnen geweest omdat ik geen koffie drink. Daarnaast heb ik ook niet zo veel kleding en schoenen en draag ik vaak hetzelfde waar ik me goed in voel. Schoenen en tassen die een maandloon kosten, laat ik ook staan. Ik zou er nooit zo veel geld aan kunnen geven. Een Netflix fan ben ik dan weer wel, ik kijk heel graag series.

 15. 13 oktober 2016 / 08:03

  Zo leuk om te lezen! Vooral die gekke plateau zolen vind ik niks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.