10 dingen waar iedereen van houd, behalve ik

starbucks

En ineens had ik het! Inspiratie voor een nieuw artikel. Nouja, inspiratie.. eerder een ideetje. Dat gaat vooral over de dingen die ik tegenkom in blogland en niet zozeer in mijn eigen directe omgeving. Merk toch wel dat dat heel erg anders is. En zo zijn er dus een aantal dingen waar ik totaal echt helemaal niets mee heb. Daarentegen zijn andere bloggers er weer helemaal verliefd op. Iets wat ik heel vaak zie. Achter mijn bureau heb ik eens na zitten te denken wat mij dus eigenlijk helemaal niet trekt, maar wat anderen geweldig vinden. Starbucks is bijvoorbeeld niet mijn ding, maar dat lees je hieronder.

Starbucks

Laat ik aftrappen met Starbucks . Ik zie Starbucks daadwerkelijk echt overal voorbij komen. Op blogs, Instagram accounts, Twitter, Facebook en ga zo maar door. Wat ik er precies mee heb? Nou precies helemaal 0. Ben er tientallen keren langsgelopen, maar het trekt me totaal niet. Ten eerste lust ik helemaal niets wat koffie betreft en ten tweede ben ik ook niet zo’n iemand die meegaat in een hype bijvoorbeeld. Nope, Starbucks is echt totaal niets voor mij.

Bijenkorf

De Bijenkorf ben ik wel eens binnen geweest zo’n jaar of 10 geleden en kocht daar om precies te zijn een G-Star vest. Daarna heb ik er nooit iets gekocht. Hoewel ik de winkel er prachtig uit vind zien, heb ik er echt helemaal niks mee. Het is niet mijn smaak, zijn niet mijn soort producten en gewoon de sfeer eigenlijk. Die past niet bij mij. Al vind ik dus wel oprecht mooi :)

Schoenen met plateau

Vroeger had ik dus wel van deze schoenen, van die soort van enkellaarsjes met een plateauzool. Dat was leuk, want Britney Spears had dat ook aan in een videoclip (geloof ik) in combinatie met een soort van loszittende trainingsbroek. Je kon me erin uittekenen. Bijna elke dag liep ik erin. Maar nu kan ik me niet meer voorstellen dat ik op plateauzolen zou gaan lopen. Vooral de sneakers met dit soort zolen vind ik dan ook helemaal niet mooi, maar er wordt evengoed wel veel op gelopen zie ik.

Ontzettend veel make-up hebben

Waarschijnlijk hou ik hier niet van omdat ik gewoon niet zoveel make-up gebruik. De laatste tijd gebruik ik eigenlijk op een dagelijkse werkdag niet eens make-up meer. Geen mascara, geen wenkbrauwpotlood, helemaal niks. Oké, ik smeer een dagcrème op, maar dat moet wel met mijn huid in verband met droge plekken. Verder ben ik wel gek op mascara’s en het uitproberen daarvan en nagellak, maar meer dan dat? Ik heb er niet zoveel van. Veel geef ik ook weer weg.

Heel veel kleding en schoenen hebben

Ook heb ik hier niet zoveel van. Eigenlijk geef ik daarbij ook heel weinig geld aan kleding uit. Vaak draag ik skinny jeans van H&M die tussen de €20,00 en €40,00 kosten en daar doe ik een beste tijd mee ook. Vaak draag ik dezelfde kleding omdat ik dat comfortabel vind zitten. Ik ben niet een van de slankste (maakt me op zich niks uit) en mijn buik is het opvallendste zeg maar. In het meeste voel ik mezelf dan niet zo op mijn gemak en daarom grijp ik dus vaak naar hetzelfde.

Alles op Netflix en series

Sinds een week heb ik Netflix weer aangeschaft omdat ik graag de documentaire over Amanda Knox wilde zien. Had er best wel wat over gehoord en gelezen en was enorm benieuwd. Dat heb ik nu dus gekeken en merk dat ik nu wel leukere documentaires zie daar die ik nog wil zien. Series heb ik dan weer helemaal niks mee. Films trouwens ook niet echt. Documentaires vind ik dan wel weer super interessant en dat ga ik dus wél de komende tijd doen. Het gaat hem dus om de series waar ik niks mee heb.. op Netflix ;)

Boeken lezen

Hier kan ik maar een ding over zeggen; geen geduld voor en nooit gehad. Boekverslagen? Trok ik van internet.

#fitgirl

Allemaal hartstikke leuk en ik heb ook veel bewondering voor mensen die dit vol kunnen houden. Ik kan dat allemaal niet. Met mijn 1.69 en mijn 93 kilo ben ik te zwaar en daar ben ik me van bewust. Op dit moment doe ik Weight Watchers en de ene keer gaat dat makkelijker dan de andere keer. Ik hou gewoon van lekker eten en drinken en ja.. soms dus teveel ;) Niks tegen fitgirls, voor mij is het niks. Je bent wie je bent!

Helemaal dierproefvrij

Dat zie ik de laatste tijd vaker voorbij komen. Blogs die helemaal dierproefvrij worden. Ohfashion.nl, gekopmakeup.nl en naoki.nl bijvoorbeeld. Hoewel ik dat geweldig vind dat zij daarvoor kunnen gaan, heb ik er niks mee. Nu weet ik dat het heel raar klinkt en ja, natuurlijk vind ik het zielig voor de dieren.. maar hé, ik ga niet schijnheilig lopen doen. Ik denk niet na welk merk ik koop en gebruik. Koop en gebruik gewoon wat ik leuk vind. Dit is dus niet hatelijk bedoelt, want ik heb écht respect voor de meiden die dit kunnen! :)

Schoenen en tassen die een maandloon kosten

Misschien ben ik te gierig, maar een tas van tegen de €1000,00 gaat me echt te ver. Of misschien iets daaronder, maar alles boven de €50,00 vind ik normaal al een best bedrag voor een tas, haha! Iemand die het graag wil, er voor heeft gespaard en hard voor heeft gewerkt.. prima en natuurlijk eigen keuze. Iedereen heeft zo zijn of haar ding waar hij of zij het geld aan uitgeeft. Mij niet gezien in ieder geval. Ik koop liever 3 paar schoenen voor €100,00 dan 1 paar.

Lees ook:
Dit is onprofessioneel voor een blogger, 7 redenen!
Flatlay maken, zo doe ik dat (tips, apps en producten!)
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Dit heb ik meegemaakt door blikseminslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *