Pickwick Tea Topics #9 (terug naar Avenhorn?)

pickwick tea topics

En daar is de Picwick Tea Topics #9 alweer, de nummer 8 is alweer geweest. Vind het zo leuk om dit weer op te pakken en persoonlijke vragen te beantwoorden :) Dit keer over waar ik niet zonder kan leven, waar ik me het meeste thuis (terug naar Avenhorn?) voel en over superhelden.

Waar zou je niet zonder kunnen leven?

Waar ik niet zonder kan leven, hm. Ik vind dat altijd een lastige vraag want eigenlijk kun je het jezelf ook weer niet echt inbeelden denk ik dan. Zou nu kunnen zeggen het internet, maar het is niet realistisch want het is er nu eenmaal en de kans dat het voor de rest van mijn leven verdwijnt is wel heel erg klein. Dan mijn broertje en zusje denk ik. Hoewel ik ook niet weet hoe het is om zonder hun te leven. Lastige vraag hoor!

Waar voel je je het meeste thuis? Avenhorn?

Deze vraag komt eigenlijk best wel op een perfecte tijd! Als ik dan even op de vraag in ga als in ‘welke stad of dorp’, dan voel ik me het meeste thuis in Avenhorn en De Goorn. Daar ben ik geboren en ook opgegroeid. Nu woon ik in Edam want daar maar 20 minuutjes vandaan is dus dat valt ook wel mee. Hier in Edam voel ik me ook zeker thuis in de woning waar ik nu woon, maar ik denk dat ik op den duur wel zeker terug wil naar Avenhorn of De Goorn. Het ligt echt aan elkaar dus het maakt mij niet echt uit of het Avenhorn of De Goorn wordt. Mijn zusje woont daar weer, mijn broertje heeft daar zijn appartement gekocht en ja ‘we’ hebben daar gelukkig ook een Hema, grote Action en wat andere winkels dus dat is helemaal leuk. Ik ben niet al doelgericht aan het kijken maar gewoon in de gaten houden welke woningen er in de verhuur komen en waar ik op kan reageren en kans op maak.

Als je een superheld zou zijn, wie zou je dan zijn?

De laatste vraag van deze Pickwick Tea Topics is deze, welke superheld ik zou willen zijn. Ik heb nooit echt superhelden films gekeken en ik heb me ook nooit voorgesteld om een superheld te zijn. Als ik zou mogen kiezen dan word ik iemand die opkomt voor de minder bedeelden, mensen die zorg nodig hebben en vrijwilligers die mensen hiermee helpen. Dat lijkt me erg mooi en ook nodig in deze tijd.

Tot de volgende Tea Topics! :)

Lees ook:
Je huis opruimen doe je op deze simpele manieren
Celestial thee seasonings thee winter spices
De redenen dat ik gestopt ben met mijn bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *