Mijn eerste bril van Charlie Temple en de ervaring

by Mariska

Laat ik direct beginnen met aan te geven dat ik de bril zelf heb gekocht. Vorig weekend heb ik mijn ogen laten opmeten en die zijn van een kleine min naar een kleine plus gegaan. Vraag me niet hoe, maar het is gebeurd. Ook merkte ik dat ik vermoeide ogen kreeg van het computerscherm waar ik de hele dag achter zit, dus ik moest een blauw licht filter hebben. De oogdruppels tegen computer ogen liet ik al zien evenals de pc bril, maar nu even over mijn bril van Charlie Temple . Wat een bril bij Charlie Temple kost €25 inclusief glazen… interessant!

Eerste ervaring met Charlie Temple

mijn ervaring met charlie temple en bril pinterest

Na mijn oogmeting wist ik zeker dat ik een bril wilde uitkiezen bij Charlie Temple, gewoon om te proberen. Vaak is het zo dat iets wat goedkoop ‘verkocht’ wordt niet veel is. Deze naam zie je echter ook voorbij komen op televisie dus dan is het in mijn ogen al meer betrouwbaar dan dat ik toevallig op die website terecht zou komen. Maar, mijn eerste ervaring met Charlie Temple is goed! Binnen 2 dagen had ik mijn bril in huis, op sterkte met de door mij ingevulde waardes en het gekozen montuur.

Het bestellen en de handige dingen

mijn ervaring met charlie temple en het montuur

Wat ik heel erg handig vind aan de website is dat er een virtuele paskamer is. Je kunt de webcam aanzetten of een foto uploaden en zo bekijken hoe een gekozen montuur op je gezicht eruit ziet. Ik wist niet echt wat ik wilde, maar wel dat ik geen heel dik zwart montuur wilde zoals mijn vorige bril had. Af en toe had ik het idee dat ik oogkleppen op had namelijk, haha :) Ik scrollde en klikte de website door en kwam bij het montuur Clinton terecht die het ook uiteindelijk is geworden.

De waarden die ik had gekregen op het ‘recept’ na de oogmeting vulde ik in op de juiste plek en koos daarbij als extra voor een blauwlichtfilter voor achter het beeldscherm. Dit was echt wel noodzakelijk en daar betaal je dan wel iets meer voor. Ik merk dat dit echt top is en ik geen last meer heb van vermoeide ogen. In deze zin is mijn ervaring met Charlie Temple dus al perfect! Als je alles hebt ingevuld klik je op bestellen en kun je via de track en trace van DHL via je account de bestelling volgen. Mijne was geloof ik binnen 2 dagen binnen en dat is erg fijn.

Conclusie

Mijn ervaring met Charlie Temple is dus goed te noemen, van de bestelling tot het dragen. De bril helpt echt en ik geloof ook echt dat hij overeen komt met de waardes die ik heb ingevuld. Het montuur voelt niet heel krakkemikkig aan en is prima te doen. Je krijgt er een doosje bij (geen brillendoosje, maar van karton), een zakje om je bril in te bewaren en een doekje om je bril schoon te maken. Een brillendoosje kun je wel als extra erbij doen maar dan moet je daar voor betalen. Al met al was ik voor deze bril €55 kwijt. En aangezien ik heel tevreden ben met zowel het bedrijf zelf als de bril, heb ik deze bril ook in de zonnebril op sterkte besteld. Deze was iets goedkoper omdat je niet dat blauwe filter nodig hebt.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vandaag kreeg ik mijn nieuwe bril binnen die ik zelf bestelde bij @hicharlietemple nadat ik m’n ogen opnieuw liet testen. Van een kleine min ging ik naar een kleine plus. En dit is hem! Van een groot zwart montuur naar iets kleiners. Ik moet zeggen dat het een beetje lijkt of ik nog niet alles super schep zie, maar volgens mij moet dat nog even wennen omdat ik niet dagelijks een bril draag? Ook heeft hij een computer filter. Ik vind hem in ieder geval leuk staan ?? . . . #charlietemple #glasses #glassesgirl #newglasses #girlswithglasses #selfie #portrait #selfiemode #selfies #selfietime #thursday #discoverunder10k #dutchblogger #dutch #dutchbloggers #instadaily #inspo #inspiration #dreamcatcher #woman

Een bericht gedeeld door Mariska (@doormariska.nl) op

Lees ook:
Waarom elke dag naar buiten gaan belangrijk is
Catrice Eyeconista waterproof mascara, volume en waterproof?
Primark nagellak remover review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?