Marmeren portable speaker van Action

by Mariska

Laatst was ik bij Action en ik zag een marmeren portable speaker, zo’n eentje die je met draadjes kunt verbinden met telefoon of laptop en muziek kunt luisteren. Ik hoefde er eigenlijk niet over na te denken en gooide hem zo in mijn mandje. Sowieso vind ik marmer de laatste tijd erg leuk en dacht dat hij wel leuk zou staan op mijn bureau. Ook heb ik een lightbox nu en wat andere leuke dingen om mijn Ikea Alex bureau er leuker uit te laten zien. Dus, eenmaal thuis plantte ik hem op mijn bureau in een leuk hoekje en sloot hem aan. Nu was ik een beetje bang dat het geluid voor geen meter zou klinken. Zelf hou ik wel van een beetje knap geluid namelijk.

Lees ook: Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!

Marmeren portable speaker van Action

marmeren portable speaker action
marmeren portable speaker action

De speaker kun je met een adapter aansluiten in het stopcontact (zit er niet bijgeleverd), je kunt er batterijen in doen, maar je kunt hem ook aansluiten met de meegeleverde USB kabel zo in je laptop of pc. Ook met een stekker in het stopcontact natuurlijk. Om uiteindelijk het geluid te horen heb je een AUX kabeltje nodig en deze zit er ook bij. Pluspunt! Je kunt die AUX kabel (zo’n plug als oordopjes) in je telefoon stoppen, maar ook in je laptop of in je pc. Op die manier sluit je hem aan, simpeler kan dus niet. Ik moet wel zeggen dat de kabeltjes niet heel erg lan zijn, dus je moet ze dichtbij je USB station hebben staan.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

marmeren portable speaker action

Het geluid valt me enorm tegen en zelfs als hij niet hard staat, dan lijkt het geluid enorm te kraken. Nu kun je niet zoveel verwachten voor de prijs, maar toch had ik er stiekem wel iets meer van verwacht. In ieder geval kraakvrije muziek. Dat moet toch kunnen? Alhoewel, ik hem wel erg leuk vind en hem ook wel laat staan op mijn bureau. Het geeft net wel dat beetje meer sfeer :) Qua muziek en geluid hou ik het liever bij mijn JBL Go roze speaker, die ik kocht bij Mediamarkt.

Deze marmeren portable speaker van Action is alleen verkrijgbaar bij Action (voor zover ik weet) en kost €4,95.

Lees ook:
Action Glow & Highlights palette
Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)
Mijn blog gadgets en apparatuur juni 2017

Wat vind jij van deze marmeren portable speaker van Action?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?