Etos Soap it up!

Zeep saai? Niet als je de nieuwe zepen van Etos Soap it up ontdekt! Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment, met producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken. Voordat je het weet ben je hooked…

Hoe fijn als je handen én lekker ruiken én fris en schoon aanvoelen. Etos biedt nu een uitgebreid nieuw assortiment zeepproducten met keuze uit maar liefst 8 heerlijk geurende hand soaps, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel en hand soap. Etos heeft ook aan de gevoelige huid gedacht door tevens een ultra sensitive variant in de lijn op te nemen. Allemaal wederom met de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent

Lees ook: Maria Nila repair haarmasker en shampoo review (luxe én vegan)

Wist je dat:
De kunst van het zeep maken is al 5000 jaar oud. De oude Babyloniërs en Egyptenaren mengden al dierlijke en plantaardige vetten met as of alkaline zout tot een zeepachtige substantie. Het werd gebruikt tegen huidaandoeningen en voor het reinigen van wol en katoen voor de textielindustrie.

Blokzeep

Etos soap it up Handmade Soap Flowers
Etos soap it up Handmade Soap Lavendel

Heerlijk geurend, handgemaakt zeepblok bestaande uit 80% olijfolie voor extra zachte en verzorgde handen. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Lavendel (verrijkt met lavendelbloesem), Flower (verrijkt met calendula) en Olive (met Dode Zee zout).
150 gram €3,49

Etos soap it up hand soap

etos soap it up hand soap

Dagelijks je handen reinigen en verzorgen wordt een feestje met de nieuwe producten uit het Etos zeepassortiment. Met keuze uit diverse varianten en geuren – variërend van lekker zoet tot bloemig en fris – is er voor iedereen wel een favoriet!
300ml €1,49

etos soap it up

Etos hand soap sensitive milk – 300ml €1,19
Etos hand soap ultra sensitive – 300ml €1,79
Etos hygiëne soap – 300ml €0,99
Etos hygiëne gel – 50ml €0,99

Lees ook:
Etos Separation & volume + Etos sensitive volume
Catrice Plum me up scotty / Holomania
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

De Etos Soap it Up producten zijn al verkrijgbaar bij Etos vanaf 28 november :)

Geverifieerd door MonsterInsights