JBL GO roze

by Mariska

Jullie hebben vast wel frustratie gelezen op Twitter, omdat ik me zo verheugde dat mijn nieuwe Canon 70D vandaag geleverd zou worden. Helaas was er een fout gemaakt bij het bedrijf dat wordt ingehuurd door Coolblue om pakketjes weg te brengen. Het kwam dus niet. Maargoed, morgen nieuwe kans! Gisteravond ging ik met een vriend naar de Mediamarkt (ook om de camera vast te houden hoor :P ) en daar stuitte ik op een hele leuk, kleine en vooral lief klein audio boxje. Zelf wilde ik al een klein boxje die muziek afspeelt via bluetooth omdat het geluid uit mijn laptop nou ook niet je van hét is. Niet dat ik per se iets duurs en bijzonders wilde.. en dat is deze JBL Go in het roze ook niet :)

JBL GO roze

jbl go roze
jbl go roze
jbl go roze

Zo zie je maar dat zo’n kleine box super handig is en klein van formaat. Ook heel handig is zo’n kleine box voor als je op camping vakantie gaat. In 2009 ging ik zelf eens naar Salou op een camping en dan is zo’n kleine box die je over Bluetooth kunt bedienen natuurlijk heel handig voor in je tent, maar ook gezellig ’s avonds als je bijvoorbeeld zit te borrelen bij het kampvuur. Je hebt natuurlijk veel meer campings Europa waar je uit kunt kiezen en zeker voor in de zomer is dat ideal! :)

jbl go roze

En dit is het kleine JBL GO boxje in het roze. Op de foto lijkt hij trouwens wat meer rood, maar hij is gewoon donker roze. En mocht je roze niet mooi vinden, wat ik ergens misschien een heel klein beetje kan begrijpen, dan zijn er heel veel andere kleuren! Hij is er in het zwart, grijs, rood, groen, oranje, blauw en geel. Jouw kleur zit er vast wel tussen denk ik ;)

Ik vind het echt een heel leuk ding! Hij is super makkelijk te bedienen bijvoorbeeld. Je ziet op de foto’s dat er bovenop een soort van touch knoppen zitten; aan/uit, bluetooth icoon, – (zachter), + (harder) en ook een telefoon icoontje. Je kunt namelijk ook gewoon je telefoon ermee opnemen en er door praten. Heel grappig :) zelf heb ik dat laatste nog niet geprobeerd, trouwens. Het is ook heel makkelijk! Je zet de bluetooth van je telefoon aan, zoekt de JBL GO tussen de apparaten en je verbind hem. Zo kun je gelijk muziek afspelen via die box. Ook kun je eventueel een JBL app downloaden uit de appstore die het verbinden iets makkelijker maakt.

Het geluid wat eruit komt is eigenlijk wel oké! Het is duidelijk, hij kan best wel hard en het geluid is ook echt kraakhelder. Op je iPhone kun je bijvoorbeeld verschillende muziek stijlen kiezen als ‘geluid’ (bijvoorbeeld, rock, pop, neutraal, etc.) en de JBL GO neemt dat geluid dus ook over. Op zich ook leuk!

Ik kocht deze bij de Mediamarkt voor €27,00. Ook zit hier een korte USB kabel bij waardoor je hem gemakkelijk kunt opladen. Hij moet ongeveer 5 uur meegaan voor je hem weer moet opladen. Ik ben er heel blij mee en het klinkt ook heel fijn onder de douche ;) Nu zou ik hem niet ONDER de douche zetten waar je staat, maar je kunt wel mooi van muziek genieten.

Lees ook:
Action shoplog (met foto probs!)
Een beetje privacy in mijn slaapkamer en huis
Hoe ik aan het sparen ben voor het verhuizen

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?