MAC Ruby Woo lipstick review

mac ruby woo lipstick

De MAC Ruby Woo lipstick stond al heel erg lang op mijn wishlist en besloot hem afgelopen week maar te bestellen toen er een fijne korting was bij Douglas. Mijn favoriete kleur lipstick is eigenlijk rood en dan veel verschillende tinten rood. Geen roze, want dat vind ik mezelf dan weer niet zo mooi staan en bruin is toch ietwat te donker. Daarom vond ik MAC Please Me (die ik eerder kocht) toch net zo goed staan bij mezelf. Ook maak ik nog steeds gebruik van mijn Jeffree Star Gemini, prachtige kleur!

MAC Ruby WOO lipstick

MAC Ruby Woo lipstick

Hoewel deze kleur anders is dan MAC Walk of Flame uit de MAC kerstcollectie van 2019 vind ik het wel een mooie tint zo in de huls te zien. Deze MAC Ruby Woo lipstick is een ietwat donkerdere kleur lipstick met een matte finish. Matte finishes vind ik altijd erg mooi omdat ze wat chique ogen. Maar de ene matte tint is de andere niet. De een voel je erg zitten op je lippen en de andere voel je totaal niet. De liquid lipsticks van The Balm die ik laatst liet zien voel je helemaal niet zitten bijvoorbeeld.

mac ruby woo lipstick swatch | DoorMariska

Deze MAC lipstick heeft de typische MAC geur en smaak, licht vanille. Zelf heb ik daar geen problemen mee maar kan me voorstellen dat je het niet fijn vindt. Hij brengt wat stroef aan op mijn lippen en ik vind dat het niet perse in één keer goed dekt. Je kunt meerdere laagjes aanbrengen en dat heb ik dan ook gedaan op de foto. 2 laagjes in totaal. Hij is in het echt wel net iets donkerder dan op de foto. Helaas kwam dat niet zo over, maar je krijgt zeker een goede indruk van de kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Tijdens het schrijven van het artikel heb ik een appelflap gegeten en op die manier kon ik direct goed kijken of de lipstick goed bleef zitten. En wat doet ‘ie? Nou, hij blijft op mijn lippen dus redelijk goed zitten en alleen de binnenkant van mijn lippen slijt hij wat. Logisch, maar je moet hem misschien ietsje bijwerken. Wat mij betreft is het een hele fijn lipstick, mooie rode matte kleur waarvan je kunt kiezen welk formaat je wilt.

MAC Ruby Woo lipstick koop je onder andere bij Douglas en is er in verschillende formaten. Voor €10 heb je 1.8 gram en voor €19,50 heb je 3 gram. Een klein is wellicht fijn voor op reis, dagelijks in een wat kleiner tasje of als je gewoon graag meerdere kleuren koopt en dit goedkoper is.

Lees ook:
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting lipstick Envious
Pretty Vulgar makeup review (liquid lipstick en nagellak)
Sigma Venom liquid lipstick review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook