Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting lipstick Envious

estee lauder color envy lipstick envious

Afgelopen week lag mijn eerste lipstick van Estee Lauder op de deurmat. Met het oog op rode lipstick en een keer een wat duurder en luxer merk wilde ik de Estee Lauder Pure Color Envy lipstick proberen in de kleur Envious. Ik had wel even zitten twijfelen qua kleur maar rood is toch mijn lievelingskleur. Soms moet je jezelf even verwennen en dat heb ik gedaan :) Deze lipstick is in meerdere kleuren verkrijgbaar en ik koos voor de mooie rode kleur Envious. Mijn eerste kennismaken met een product van Estee Lauder is een feit.

Pure Color Envy Sculpting Lipstick heeft een luxueuze formule die de lippen een rijke, volle kleur geeft in één enkele beweging. Uw lippen voelen de hele dag lang perfect gehydrateerd aan. De lipstick bevat een unieke formule die de lippen onmiddellijk en langdurig hydrateert. Het exclusieve Time Release Encapsulated Moisture Complex van Estée Lauder, met hyaluronzuur, zorgt ervoor dat uw lippen vocht opnemen en vasthouden, zodat ze continu gehydrateerd zijn.

Estee Lauder Pure Color Envy lipstick in Envious

estee lauder pure color envy envious

Allereerst vind ik de huls dus echt prachtig om te zien. Het is een wat zwaardere huls in een prachtige donkerblauwe kleur met gouden onder- en bovenkant. Hoewel ik eerst niks van goud wilde weten kan ik het nu vaak wel waarderen. Ja, mij geeft deze lipstick in ieder geval een luxe indruk. Je vindt het logo op de dop van de lipstick en ook op de gouden huls zelf. Ik vind het helemaal mooi! De huls heeft een magnetische sluiting die vanzelf sluit en klikt als je de dop erop plaatst.

estee lauder color envy lipstick envious swatch
estee lauder color envy lipstick envious swatch 1

Estee Lauder Pure Color Envy in de kleur Envious is een mooie klassiek rode kleur. Op mijn lippen brengt deze lipstick ook heel zacht en romig aan en is hij goed dekkend na één keer over mijn lippen gaan. Ik kan geen ‘speciale’ geur of smaak ontdekken. Sterker nog hij ruikt of ‘smaakt’ naar niks. Helemaal niet erg maar mijn voorkeur gaat vaak wel uit naar een subtiele vanille smaak bijvoorbeeld. Gewoon een kleine subtiele smaak die het net even wat specialer maakt. Al kan ik me voorstellen dat sommigen het zonder ook wel fijn vinden.

De lipstick is niet mat en zoals Douglas al aangeeft op hun website geeft de lipstick ook bij mij een fijn gehydrateerd gevoel op mijn lippen. Bij matte lipsticks geeft dit vaak een wat droger gevoel. Ja, deze lipstick voelt erg fijn aan en de kleur is ook precies wat ik ervan verwachtte. Na een hapje en een drankje moet je hem wel even bijwerken voor het mooiste effect.

Estee Lauder Pure Color Envy lipstick is verkrijgbaar bij ICIParisXL, bol.com en Douglas.

Lees ook:
Rimmel wonder’full brow review
Nabla Cutie palette Nude review en look
Revolution Cheek Kit Make it count

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *