Jeffree Star Gemini

jeffree star gemini

Eindelijk ben ik gezwicht voor een liquid lipstick van Jeffree Star! Mijn zusje heeft Jeffree Star Androgyny die ik al mooi vind, maar ik wilde een andere kleur zelf hebben. Maar welke kleur precies? Als ik uit ga dan draag ik vaak de Hema Longer Lasting lipstick en tegenwoordig ook Essence Burgundy Spirit. Goed, welke kleur wilde ik precies? Ik koos voor Jeffree Star Gemini! Een mooie kleur die niet teveel opvalt en heel erg draagbaar is in mijn ogen. Een ‘my lips but better’ kleurtje zou je wel kunnen zeggen. En Jeffree Star Gemini wil ik natuurlijk maar al te graag laten zien aan jullie, ook omdat ik meer wil doen met beauty :)

Jeffree Star Gemini

jeffree star gemini liquid lipstick

De Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Gemini is een vloeibare lipstick met een heel mooi warme terracotta nude kleur die mat opdroogt en urenlang blijft zitten. 

Deze beschrijving heb ik van themakeupspot.nl en ik ben het hier wel mee eens. Het is inderdaad een warme kleur, in tegenstelling tot Androgyny die wat koel van ondertoon is. Spannend vond ik deze kleur wel, want hoe zou die op mijn lippen staan? Op de foto die als voorbeeld wordt gebruikt zag het er in ieder geval uit als een draagbare kleur en dat wilde ik wel. Een niet te opvallende kleur en die ik gewoon ook op een normale dag zou kunnen dragen. Hij lijkt op de foto wel een beetje bruin/taupe van kleur en dat zie ik niet echt terug op mijn lippen.

En dat is het ook! Het is echt een kleur die je een frisse uitstraling geeft zonder heel erg op te vallen. Bij Jeffree Star Gemini zie je wel dat je een kleur op je lippen hebt, maar het is als het ware iets donkerder dan je eigen lip kleur. Dus niet heel erg opvallend. Wat mij opviel is dat hij heel erg fijn aanbrengt en dat het een hele fijne substantie is. Het is zacht en heeft een lekkere geur en smaak, gelukkig dus absoluut niet chemisch. Zelfs ik, die lang niet elke dag met make-up werkt, kan deze Jeffree Star Gemini liquid lipstick netjes aanbrengen. Met een laagje is hij in principe ook al dekkend en dat is fijn!

jeffree star gemini liquid lipstick review
jeffree star gemini liquid lipstick close up

En dit is hoe Jeffree Star Gemini eruit ziet op mijn lippen. Wat vind jij ervan? Vind jij hem te donker? Ik vind het dus wel echt een mooie kleur en zal hem zeker vaker dragen. Dagelijks niet omdat ik lang niet dagelijks make-up draag, maar hij gaat wel op de eerste plaats áls ik een lipstick wil dragen.

Jeffree Star Gemini – ingrediënten

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Hydrogen Dimethicone, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Red 7 Lake (Cl 15850:1), Red 30 Lake (Cl 73360), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090), Red 28 Lake (Cl 45410)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

jeffree star gemini liquid lipstick

Ik ben heel erg blij met Jeffree Star Gemini! Het is een leuke niet te opvallende kleur, brengt fijn aan, heeft een lekkere geur en smaak en de houdbaarheid is ook goed. Hij blijft urenlang op zijn plek zitten en je voelt hem niet echt zitten. Bij mij benadrukt hij geen velletjes gelukkig en die heb ik wel erg vaak, zeker in deze koude tijd van het jaar. Wat ik wel merk is dat als ik een aantal dingen eet wat vettig is, dat het dan aan de binnenkant van mijn lippen een beetje slijt, maar niet lelijk. Het wordt gewoon kaler en je zult het even moeten bijwerken om er weer een mooi geheel van te maken. Dus in zijn geheel ben ik super tevreden met Jeffree Star Gemini :)

Het komt in een leuk roze doosje met gouden sterren. De verpakking bevat 5.6ml aan product en kost €20,95. Het is verkrijgbaar bij o.a. IciParisXL. Daar kun je nog veel meer producten vinden van Jeffree Star.

Lees ook:
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Catrice Cha-KIRA
Hema festival collectie make-up producten

Heb jij al eens iets van Jeffree Star geprobeerd?

Geverifieerd door MonsterInsights