Pretty Vulgar makeup review (liquid lipstick en nagellak)

Pretty Vulgar makeup review (liquid lipstick en nagellak)

Al enige tijd trok de Pretty Vulgar make-up mij heel erg. Dit merk is bij Douglas verkrijgbaar en vooral bekend door de leuke verpakkingen en de nogal spannende namen. Daar hou ik wel van! Niet de standaard namen, maar bijvoorbeeld zoals Deep Throat van Nars of Nars Orgasm. Nu hebben we het niet over Nars, maar over Pretty Vulgar. Ik kocht de Pretty Vulgar liquid lipstick in My lips are sealed, nagellak in de kleur Spilled wine en kreeg daar een eyeliner bij met de naam Top Secret. Leuk om uit te proberen voor een review! Alvast een spoiler: de eyeliner geef ik geen plekje op mijn blog omdat ik hem zo niet fijn vind werken.

Pretty Vulgar make-up review

Hier zie je de liquid lipstick, de eyeliner en de nagellak. Kijk nou hoe vet die verpakkingen zijn van de producten zelf? Ik vind de eyeliner als vulpen echt heel erg leuk en ook het potje nagellak ziet er er vet uit vind ik met zo’n apart plakkaatje met de naam erop. Ik heb ze alle 3 geprobeerd en laat je weten wat ik ervan vind.

Liquid lipstick in My lips are sealed

pretty vulgar makeup

My lips are sealed liquid lipstick is een prachtig donkerrode metallic kleur die erg fijn aan brengt op de lippen. Eigenlijk dacht ik dat hij mat zou zijn maar deze kleur vind ik eigenlijk wel heel erg mooi. Hij brengt fijn aan met een ietwat dikkere substantie dan een ‘normale’ liquid lipstick. Je voelt hem op je lippen zitten maar dit verdwijnt naarmate hij opdroogt. Hij blijft goed zitten, maar je moet hem na het eten wel even bijwerken omdat hij best wel afgeeft. Voor mij geen probleem, maar hij is zeker weten mooi én de moeite waard. Hij is wat lichter dan de MAC Walk of Flame lipstick uit de kerstcollectie van MAC. De liquid lipstick kost €20.

Pretty Vular nagellak Spilled Wine

pretty vulgar makeup

De nagellak in Spilled Wine heb ik ook vooral uitgekozen om de mooie vormgeving. Eerlijk is eerlijk 🙂 Het ziet er heel vet uit en dat telt voor mij ook vaak al mee. Spilled Wine is een mooie donkerpaarse kleur die ook wel chique op je nagels staat. Lakt fijn, je hebt wel 2 laagjes nodig en blijft redelijk zitten voor een paar dagen. Leuke toevoeging in mijn stash. De nagellak kost €18,00.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De prijzen van de Pretty Vulgar make-up liggen wel iets hoger dan budget en ik denk dat je vooral ook voor de uitstraling en vormgeving betaalt. Het is natuurlijk iets anders dan standaard en daar betaal je voor. Ik heb deze producten gekocht met een 30% kortingsactie bij Douglas en dan vind ik de prijzen beter te doen. Dat is natuurlijk persoonlijk, je bepaalt uiteindelijk zelf wat je eraan uit wil geven 🙂 Er staat nog wel één oogschaduw palette van dit merk op mijn wishlist.

Ken jij het merk Pretty Vulgar?

Lees ook:
Jeffree Star Gemini
Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review
MAC Shiny Pretty Things collectie preview

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

8 reacties op “Pretty Vulgar makeup review (liquid lipstick en nagellak)

  1. Ik vind de liquid lipstick erg mooi, zowel de verpakking (uiteraard;-)) als de kleur zelf. Ik heb een ‘gewone’ lipstick van Pretty Vulgar, ook in het rood toevallig, en die draag ik ook graag. De houdbaarheid is ook erg goed.

  2. Mooie verpakkingen! Vooral dat nagellakflesje ziet er gaaf uit. Ik zal er ook eens voor kijken, vind de kleur die je hebt uitgekozen erg mooi. Perfect voor het najaar ook. De liquid lipstick vind ik ook erg mooi, ik houd wel van metallic finishes.

    1. Ja die nagellakflesjes vind ik echt super leuk gedaan! Maar hebben ze bijvoorbeeld ook met eyeliner in een potje, de eyeliner is een soort van vulpen en het potje de inkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.