MAC Starring You lipstick Walk of Flame

by Mariska

Lipsticks kun je nooit genoeg hebben en naast mijn vrij recente aankoop van de Estée Lauder lipstick in Envious koos ik dit keer voor de supermooie MAC Starring You lipstick in Walk of Flame . Op mijn Instagram account heb ik hem al laten zien (omdat mijn Android telefoon de kwaliteit verklootte) en nu is het tijd om hem te laten shinen op mijn blog. Hij is prachtig en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

MAC Starring You lipstick Walk of Flame

mac starring you lipstick walk of flame pinterest

Ik zag op Instagram deze lipstick voorbij komen van MAC en ik wist dat ik deze wilde hebben. Het is een lipstick uit de MAC kerstcollectie die de naam ‘Starring You’ draagt. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar maar Walk of Flame vond ik het mooiste, omdat ik graag rode kleuren draag. Dit is een mooie donkerrode bordeaux kleur met glitter. Je hoeft dus niet te verwachten dat hij mat aanbrengt op je lippen. Ik wil eigenlijk zeggen dat ik niet kon wachten om hem te proberen, maar dat is een beetje tegenstrijdig. het is echt een plaatje om te zien met die print dus je wilt hem eigenlijk juist niet gebruiken ;)

mac starring you lipstick walk of flame

De swatch van Walk of Flame is wel heel mooi. Je ziet de glitter die in de lipstick zit goed zitten. Hier heb ik één enkele veeg op mijn hand gedaan. Je kunt hem op je lippen natuurlijk altijd wat opbouwen. Dat heb ik op mijn lippen geprobeerd en zonder enig andere make-up heb ik daar een foto van gemaakt.

mac starring you lipstick walk of flame lip swatch

En dit is de prachtige lipstick op mijn lippen. Zoals je ziet droogt hij niet matte op en heeft hij een metallic gloed. Tussen de mooi bordeauxrode kleur met metallic gloed zie je de glitter zitten. Ik dacht dat het echt een glitter bom zou worden maar dat valt mee. Het glimt wel maar dat komt meer door de metallic look.

De geur en het smaakje dat wordt achtergelaten is ’typisch’ MAC. Wie vaker MAC lipsticks heeft geprobeerd (ik wel, zoals MAC Please Me en de MAC Shiny Pretty Things kerstcollectie van vorig jaar) dan weet je dat er een lichte vanille smaak aan zit. Dat is bij deze lipsticks ook zo.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind de lipstick echt prachtig en de kleur geweldig. Hij brengt erg fijn aan en voelt ook romig op de lippen, totaal niet mat en stroef. De lipstick heeft een metallic glans met shimmer die je goed terug ziet op de lippen. Het design is natuurlijk prachtig en hij blijft ook wel goed zitten. Na een hapje moet je hem wel bijwerken en een drankje overleeft hij net. Net als andere lipsticks (bij mij) slijt het aan de binnenkant van mijn lippen wat sneller en zal dat eerder bijgewerkt moeten worden.

De MAC Starring You lipstick en de rest van de MAC Starring You kerstcollectie is o.a. verkrijgbaar bij Douglas. Voor de lipstick, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, betaalde ik €22.

Lees ook:
Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore
Action Kiss My Lips Collection Diva Kiss
Bdellium tools lip crayon lil’ red

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?