Sigma Venom liquid lipstick review

sigma venom liquid lipstick

Het was weer tijd voor een bestelling bij Boozyshop en dit keer ging ik voor de Sigma Venom liquid lipstick. Een liquid liptick die me gelijk al aanspraak door de mooie donkerrode kleur en omdat het een liquid lipstick is. Ik hou van liquid lipsticks die longlasting zijn en deze van Sigma belooft dat ook te zijn. Het merk Sigma is een merk waar ik best veel over heb gehoord en gelezen maar nog nooit zelf een product van heb geprobeerd. Dat heb ik wel vaker en daarom was ik ook zeer benieuwd. Ik heb Sigma Venom liquid lipstick natuurlijk getest en wil maar al te graag mijn review over dit product schrijven.

De Sigma Beauty Viper Collection Liquid Lipstick Venom is een liquid lipstick met alleen maar pluspunten! De lipstick heeft een matte donker rode kleur en is hoog gepigmenteerd. De lichtgewichte formule voelt comfortabel aan op je lippen en vlekt niet, zelfs niet zonder lip liner. De lipstick is ideaal voor overdag met een subtiele ooglook maar zet je ogen wat aan en je creëert een sexy look voor ’s avonds! Want dat kan: de lipstick is long lasting. Shine de hele dag en nacht met je kissable lips.

Sigma Venom liquid lipstick

sigma venom liquid lipstick

De tube waar het product in zit is eigenlijk vrij simpel maar toch vind ik het ergens ook wel chique ogen. Het heeft een matzwarte dop waarop de letter M in holografisch staat opgedrukt en ook op de tube zelf staan de letters holografisch. Vind ik mooi! En het beste pluspunt is dan nog dat de naam, Venom, onderop staat waardoor het product een eigen naam heeft en makkelijk te herkennen is.

sigma venom liquid lipstick review
sigma venom liquid lipstick

Sigma Venom liquid lipstick brengt fijn aan en ook met de applicator kan je heel precies werken. Ze zeggen dat hij veel pigment afgeeft en dat is zeker weten zo. Eigenlijk heb je na een keer over je lippen al voldoende en is het super goed dekkend. Pluspunt! Ook wordt er gezegd dat het heel comfortabel is op de lippen en je het niet voelt zitten. Daar ben ik het niet helemaal mee eens want ik voel hem wel een beetje op mijn lippen zitten. Hij droogt heel mooi matte op, maar ja, je voelt hem wel op je lippen zitten. Niet extreem, maar je voelt het.

sigma venom liquid lipstick 3
sigma venom liquid lipstick 4

Over houdbaarheid. Er wordt aangegeven dat Sigma Venom liquid lipstick longlasting is. Op het moment dat ik hem had opgebracht had ik gewacht tot het opgedroogd was en daarna at ik een taartje en dronk ik wat uit een beker. Positief is dat hij niet afgeeft aan de beker tijdens het drinken. Een hapje en een drankje overleeft hij zeker, maar naarmate ik iets meer ging eten en drinken sleet het aan de binnenzijde en brokkelde er iets van mijn lippen af. Dat vond ik wel heel erg jammer omdat ik er in het begin nog zo’n goed gevoel over had. Al zou ik uit eten gaan of een avondje uit dan zou ik niet perse voor deze kiezen. Al zou ik ergens naartoe gaan zonder teveel eten en drinken dan is het prima te doen!

Ik kocht Sigma Venom liquid lipstick bij Boozyshop voor €9,50 omdat hij in de aanbieding was. Normaal is hij €14,95. Sigma is ook verkrijgbaar bij LookFantastic.

Lees ook:
W7 liquid kiss lipstick Basque
W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge
5x Makeup Revolution cream lipstick uit de Lip Advent Calendar
Limited Edition rosegold Etos make-up voor de feestdagen

Geverifieerd door MonsterInsights