Lucky list #16 (vitamine D en onweer)

lucky list

Ik vond het weer tijd om wat leuke dingen met jullie te delen! Nu ik meer rust heb merk ik ook wel dat het beter met mezelf gaat. Gelukkig maar, want dat was ook de insteek van het hele verhaal. Ik schreef erover. Al enige weken werk ik minder en dat bevalt me nog steeds goed. Maar of dat ook zo blijft? Dus even een update met een nieuwe Lucky List van mij met hopelijk alleen maar leuke dingen. Ik ga het hebben over Vitamine D en mijn angst voor onweer.

Vitamine D, mijn vriend

Vorig jaar schreef ik hier al eens over, Vitamine D, dat dit goed hielp bij mij om mij beter in mijn vel te voelen. Sinds een paar weken gebruik ik dit weer en ik merk dat het op mij in ieder geval een positieve invloed heeft. Het is heel lastig uit te leggen en iedereen zal er anders op reageren, maar ik voel me echt minder down bijvoorbeeld. Dat vind ik zelf heel erg fijn en ik merk ook dat ik beter in mijn vel zit door de Vitamine D en gewoon wat vrolijker ben en meer zin heb om dingen te doen. Gek eigenlijk dat zo’n Vitamine D pil erbij kan helpen. Mijn zusje is het ook aan het proberen op mijn aanraden en die merkt ook de positieve signalen ervan. Best gek eigenlijk dat de dokter aangeeft dat dit niet door Vitamine D zal komen.

Nieuwe layout op mijn blog

Ook heb ik een paar weken geleden besloten mijn blog te voorzien van een nieuwe layout. Ik ben helemaal weg van de designs van Pipdig (en ben niet de enige!) en besloot daar weer een nieuw thema aan te schaffen. Dat is deze geworden! Ik ben er super blij mee en er zitten echt heel veel functies op ook. Zo nu en dan krijg ik het in mijn bol en verander ik weer eens wat aan de layout zelf, maar dat zie je vanzelf ;) Geen drastische veranderingen in ieder geval. Er is niets zo veranderlijk als het weer (en Mariska Groot :P ), dus het zal nog wel eens veranderen. Hopelijk vinden jullie het mooi! Vind je iets minder mooi of storend? Laat het dan even weten!

Minder werk dus

Zoals ik al zei werk ik (tijdelijk) minder. Tijdelijk staat tussen haakjes omdat het nog niet duidelijk is of het zo blijft of niet. Qua rust en ruimte voor mezelf bevalt het me heel goed, maar het moet natuurlijk ook qua centjes haalbaar zijn. Een dag minder werken in de week is toch een aanslag op je salaris het einde van de maand. Nu heb ik het geluk dat ik met mijn blog ook wel wat verdien en het enigszins kan compenseren, maar wellicht dat ik toch weer terug ga naar de vaste 4 dagen werken wat ik deed. Eind van juli gaan we dat bespreken op het werk. Het moet van beide kanten goed voelen natuurlijk.

Ons kantoor

Ik heb laatst al een klein filmpje op Instagram Stories gedeeld van mijn bureau in ons kantoor (van mijn broertje en mij) en ik ben er super blij mee. Beetje bij beetje ben ik de rotzooi aan het opruimen en het meer ‘eigen’ te maken. Tot nu toe is dat best aardig gelukt en in mijn vrije tijd zit ik heel vaak hier sinds een week ongeveer. Eerder plofte ik op de bank met mijn laptop en ging aan de gang, maar je bent dan helemaal niet zo productief. Nu heb ik achter mijn bureau een mooie plek gemaakt om foto’s te maken, leuke dingen op mijn bureau zelf gezet en nog een kastje erbij gekocht. Als je er vaak zit moet je het natuurlijk wel een fijn plekje laten zijn. Ik laat er nog wel eens wat van zien in een filmpje of in een artikel.

Filmpjes & YouTube

En precies zoals de titel zegt! Ik nam sinds tijden weer een filmpje op, namelijk een H&M Shoplog. Het was weer even wennen, maar eigenlijk voelde het ook wel goed. De laatste avonden heb ik me weer eens verdiept in het bewerkingsprogramma en dingen geprobeerd en ben nu zover dat ik ook muziek kan plakken onder een video, haha! Ik ga de goede kant op en geloof dat ik het nu stiekem toch wel een klein beetje leuk vind. Eerder was ik nog weleens bang om op YouTube te verschijnen, maar ik hoop dat dat nu een beetje over is. Je kunt hieronder de shoplog van H&M bekijken! :) En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal :) Abonneer!

https://www.youtube.com/watch?v=u8zTD7pANvo&t=241s

Al met al gaat het dus best wel goed, op de onweer na. Ben er als de dood voor en elke keer lijkt het wel midden in de nacht te komen waardoor ik weer niet kan slapen. Ik doe dan altijd mijn licht aan zodat ik de flitsen niet zie, haha.

Gebruik jij extra Vitamine D?

Lees ook:
4 tips om met YouTube te beginnen
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Foto’s van mijn zithoek en accessoires

Waar werd jij blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *