Nars in Nederland verkrijgbaar!

Nars Nederland

NARS Cosmetics kondigde vandaag zijn lancering in Nederland aan, komende september is Nars in Nederland verkrijgbaar. Het merk, dat er bekend om staat uit te nodigen tot zelfexpressie, creativiteit en artisticiteit en dat haute couture, high-style en progressiviteit heeft geïntroduceerd in de wereld van beauty, opent exclusief in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op debijenkorf.nl.

NARS in Nederland

NARS Cosmetics belichaamt de filosofie van oprichter en creative director François Nars als het gaat om schoonheid, emancipatie en het creatieve experiment. Nars, een visionair in de wereld van visagie en fotografie, is verantwoordelijk voor de verzorgde vormgeving, baanbrekende formules en gedurfde kleuren. Door zijn originaliteit in kleurgebruik en vormgeving en zijn voorliefde voor authentieke gezichten is hij een innovator in de beautywereld.

NARS is elegant, intelligent en moeiteloos verleidelijk, omarmt individualiteit en biedt een spectrum aan kleurcosmetica met een innovatief assortiment voor huidverzorging, NARSskin. NARS is stoer en gewaagd, bepaalt zelf de regels en betreedt de ongebaande paden op het gebied van make-up; het is daarmee hét lifestyle beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw.

Vanaf 1 september verkrijgbaar op www.debijenkorf.nl
Vanaf 14 september verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en Utrecht
Vanaf half november verkrijgbaar in de Bijenkorf Rotterdam

Over NARS

NARS Cosmetics, dat al ruim twintig jaar staat voor uitdagende schoonheid, is een luxe beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw. Het merk,
dat in 1994 werd opgericht door visagist François Nars, omarmt individualiteit en nodigt uit tot zelfexpressie en creativiteit door haute couture, high-style en progressiviteit te introduceren in de beautywereld. Gewaagde, verrassende kleuren en luxe texturen staan er garant voor dat elk product voldoet aan het dna van het merk – modern, gedurfd, iconisch. NARS cosmetics, dat in 2000 werd aangekocht door Shiseido, wordt wereldwijd aangeboden in gespecialiseerde beautywinkels en warenhuizen. Ga voor meer informatie naar:
www.narscosmetics.com.

Lees ook:
MAC Caitlyn Jenner
Pretty Vulgar bij Douglas
Anny Urban Jungle nagellak
Essence Winter glow limited edition

COMMENTS

 • YASSSSS, eindelijk.
  Ik heb laatst een voorraad gekocht in Parijs, maar mijn bronzer gaat altijd zo hard. Dus dan kan ik die gewoon lekker online bestellen love it!

  Leuke blog heb je verder, ik ga je in de gaten houden!

 • Zo leuk dat NARS weer naar Nederland komt!

 • Oh yes! Hier ben ik heel blij mee!!

 • Jaaa ben hier zo blij mee! Ben nog steeds elke dag meer dan trots op mijn Albatros highlighter hihi

 • Lijkt me een prachtig merk, maar helaas moet ik het aan me laten voorbijgaan. 🙁

 • Oh help, het gaat ook verkocht worden in m’n stadje.. Help. Dag spaarrekening.

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *