Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

3x favoriete body mist, lekker fris!

favoriete body mist

Met dit warme weer is het heerlijk om parfum te dragen, maar nog lekkerder is een fijne body mist die je lekker opfrist. Ook is er de mogelijkheid om een eau de toilette te gebruiken die geen vlekken achterlaat door de zon. Dat is Etos Sunny Breeze van Etos. Die heb ik al eerder op m’n blog laten zien, dus je kunt daarvan de review lezen. Nu de beurt aan mijn 3 favoriete body mists die ik gebruik. De een heb ik wat langer dan de andere, maar heerlijk zijn ze zeker!

Spa Secrets van Kruidvat*

body mist spa secrets kruidvat

Deze heb ik afgelopen week ontvangen en ondanks dat ik veel gehoord en gelezen heb over de Spa Secrets lijn van Kruidvat, had ik er nog nooit iets van geprobeerd. Ik had goede reviews gelezen, maar wat moest ik ervan verwachten? Het woord ‘Spa Secrets’ klinkt voor mij als een wat luxere versie dan een drogisterijmerk. Deze draagt de naam ‘Treasures of Morocco’ en is echt heerlijk! Het heeft echt een spa geur en ik vind dat er ook wel iets van rozen te ruiken is. Echte geurnoten kan ik niet terugvinden. De geur is wel ietwat zwaarder en het viel mij direct op dat je hem ook wel echt een halve dag goed ruikt. Pluspunt! Deze body mist bevat 150ml en voor €3,99 te koop bij Kruidvat.

Goji en watermeloen body mist van H&M

body mist H&M goji watermeloen

Deze body mist van H&M kon je al zien in mijn H&M shoplog. Deze heb ik dus nog niet zo heel lang, maar hij is echt heerlijk! Een hele andere geur dan de Spa Secrets body mist van Kruidvat. De verpakking vind ik ook al zo mooi, een beetje rose goud, prachtig 🙂 De body mist is heerlijk lekker fris en je ruikt wel echt de watermeloen. Heerlijk! Zeker een frisse geur met warm weer. Deze blijft helaas wel iets minder lang hangen, dus je zult hem wel wat vaker moeten bij spuiten. Ben blij dat ik hem heb gekocht. Het is een limited edition, bevat 150ml en kost €4,99 bij H&M.

Evening Kiss body mist van Etos*

body mist etos evening kiss

Deze body mist van Etos met de naam Evening Kiss heb ik ook al eens laten zien. Deze geur is wat sterker en zou ik omschrijven als meer een geur voor de herfst en winter omdat hij wat zwaarder is. Niet dat hij heel erg lang blijft hanger daardoor, je zult hem wel zo nu en dan moeten bij spuiten. Wat ik bij deze body mist deed is hem lekker op mijn dekbed spuiten voor ik ging slapen. Zo lekker! Dan is hij heel subtiel aanwezig en lig je in een lekker ruikend bed. Je hebt hiervan ook nog meerdere lekkere geuren. Deze body mist bevat 150ml en kost €5,99. Etos heeft geen webshop, dus je zult wel naar de winkel moeten.

Lees ook:
Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel
Burberry Brit Rhythm

Wat is jouw favoriete body mist?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 10 juli 2017 / 20:26

  Heerlijk, ik hou van bodymists! Die van kruidvat lijkt me erg lekker. Mijn favoriete bodymist op dit moment is Secret van Scrub & Rub 🙂 Liefs, Sija

 2. 10 juli 2017 / 09:23

  Die van H&M ziet er zo mooi uit! Die geur spreekt me ook wel aan. Ben benieuwd en ga daar even aan ruiken deze week!

 3. Donna
  10 juli 2017 / 09:22

  Dat flesje van de H&M is zo mooi! Hoezo heb ik deze nog nooit eerder ergens gezien? Ik ga er de volgende keer als ik er ben naar kijken!

  • Mariska
   Auteur
   10 juli 2017 / 20:56

   Weet alleen niet of hij ook in de winkels (nog) staat, online nog wel gisteren!

 4. 10 juli 2017 / 07:20

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren! Ik merk dat ik bodymists vaak te zoet of te sterk vind. Frisse geuren zijn de oplossing in de zomer voor mij!
  Lees het laatste blogbericht van Kim – Swatches nieuwe Kiko lakjesMy Profile

 5. 10 juli 2017 / 07:20

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren! Ik merk dat ik bodymists vaak te zoet of te sterk vind. Frisse geuren zijn de oplossing in de zomer voor mij!
  Lees het laatste blogbericht van Kim – Swatches nieuwe Kiko lakjesMy Profile

 6. 10 juli 2017 / 06:47

  Ze klinken stuk voor stuk als fijne body mists! Vooral die derde lijkt me heel lekker! Ik houd wel van wat zwaardere geuren. Goed idee ook om zo’n mist eens op je dekbed te spuiten. Heerlijk om met zo’n fijne geur naar bed te gaan!
  Lees het laatste blogbericht van Romy – 6 tips om minder te twijfelen aan jezelfMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   10 juli 2017 / 20:56

   Zeker eens proberen als je van wat zwaardere geuren houdt 🙂