Ik wilde er 3, maar heb er maar 2

raamsticker

Zoals ik al vaker had gezegd wilde ik graag 3 kamers in mijn nieuwe woning, maar dat bleek nogal een opgave. Een sociale huurwoning zoeken is leuk, maar de wachttijden zijn enorm lang. Gelukkig heb ik deze gekregen na 12,5 jaar wachttijd, waarvan ik was vergeten dat ik was ingeschreven. Geluk bij een ongeluk dus šŸ™‚ Eigenlijk wilde ik ook niet bij een woning gaan kijken die ‘maar’ 1 slaapkamer heeft omdat ik mijn zinnen had gezet op die extra kamer. Op advies van familie toch maar gedaan onder het mom van ‘je weet maar nooit’ en daar zit ik dan.. in Edam, begane grond woning met een best leuk tuintje. Loopafstand van de supermarkt, bushalte met directe lijn naar Amsterdam, Volendam en Purmerend en niet geheel onbelangrijk; de dijk in Volendam šŸ˜‰ En, ik heb een goed idee voor een raamsticker, lees mee!

Hoe ik mijn kantoor zou inrichten

Ik had echt wel veel inspiratie opgedaan over hoe ik mijn kantoortje zou willen inrichten. Het leek me sowieso heerlijk om alle blog gerelateerde spullen in een aparte kamer te hebben staan zodat de woonkamer rustiger zou gaan ogen. Dan zou ik 2 muren lichte kleuren schilderen en 2 andere muren in wat donkerdere kleuren om het contrast te krijgen wat ik zo mooi vind. Ook zou ik dan mijn schilderijtjes ophangen die rosĆ© gouden lijstjes hebben, want dat zou heel mooi staan op de donkere muur. En tegen de donkere muur zou ik dan een mooie witte hoogglans ladekast willen van Ikea. Lijkt me prachtig! (deze ideeĆ«n ga ik nu waarmaken in mijn slaapkamer trouwens šŸ˜‰ )

Ook leek het me heel erg leuk om een raamsticker te laten maken met het logo van mijn blog. Dat staat best wel stoer in een eigen kantoor. Gewoon jouw logo op het raam plakken zodat iedereen die voorbij loopt kan zien dat dit jouw blog is. Tenzij je natuurlijk op 9 hoog woont, dan wordt het waarschijnlijk wat lastiger šŸ˜‰ Maar je kunt natuurlijk nog meer dingen laten printen op een raamsticker, bijvoorbeeld als je huisdieren hebt.

Hoe ik het nu ga doen

Op dit moment heb ik een werkplek in mijn woonkamer gemaakt en dat gaat prima. Ik heb nog steeds mijn samengestelde Alex bureau van Ikea en dat ziet er evengoed heel mooi uit. Dit witte bureau heb ik namelijk tegen een donkergrijze muur staan en dat staat mooi. Op mijn bureaublad (deze is 1.50m) staan nu nog schilderijtjes die uiteindelijk worden opgehangen. Ook ben ik van plan om einde van de maand mijn bureau uit te breiden door een groter blad te kopen voor meer werkplek. Nu heb ik 1.50m en dat wordt dan 2m breed šŸ™‚ Ben zo benieuwd hoe dat staat! Uiteraard komen er nog foto’s van als alles helemaal af is.

Niet helemaal wat ik voor ogen had eigenlijk, maar het is wel een goede oplossing zo. In mijn woonkamer heb ik een zithoek gemaakt met de bank en mijn tv en een eethoek heb ik (nog) niet nodig. Op de plek waar ik normaal de eethoek zou neerzetten heb ik nu dus mijn werkplek. Pluspunt: dit is naast de deur naar de tuin dus je begrijpt dat ik deze deur lekker open heb staan met dit mooie weer. Ik ben er dus heel erg blij mee!

Lees ook:
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018
Badkamer inspiratie – mijn nieuwe badkamer
Liefde voor steigerhouten meubels
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook