Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?

fotos van mijn zithoek ibiza stijl mand

In een artikel liet ik al de foto’s van mijn zithoek zien en de accessoires die daar in staan. Sinds begin mei woon ik in Edam en het bevalt me nog steeds heel erg goed. Mijn kleine woning is precies zo ingericht als ik wil en heb ook niet heel veel geld daaraan besteed. Veel heb ik namelijk van Marktplaats gekocht. Dat scheelt vaak veel geld en dat was nu ook precies aan de orde. Mijn bank kocht ik bijvoorbeeld voor maar €30 en deze werd nog gebracht ook 🙂 Via Marktplaats heb ik deze goede deal kunnen sluiten. Maar wat heb ik nog meer?

Mijn tv kast

Als tv meubel heb ik gekozen voor de BESTÅ BURS. Deze stond al een tijd op mijn verlanglijstje, alleen kon ik hem niet kwijt in mijn vorige appartement. Uiteraard ging ik even kijken op Marktplaats voor ik het bestelde bij Ikea en ja hoor, voor €60 kon ik deze kast ophalen bij iemand. Hij zag er ook nog eens spiksplinternieuw uit. Nu staat hij te shinen in mijn woonkamer. Hierop heb ik uiteraard mijn tv (ook van Marktplaats voor €50) en wat leuke accessoires die eigenlijk alleen maar bij Action vandaan komen. Daar hebben ze heel vaak nep bloemen en planten en ik heb daar een grote bos rode rozen van.

De vloer

Ik wist ook zeker dat ik een laminaat vloer wilde. PVC vloeren zijn heel erg mooi maar dit past helaas niet echt in mijn huis en viel helaas niet binnen mijn budget. Bij Thuisin heb je heel veel keuzes bijvoorbeeld, waaronder ook laminaat. Mijn laminaat komt bij een bouwmarkt vandaan en qua kleur heb ik gekozen voor wit eiken. Licht eiken vind ik ook heel mooi, maar omdat ik grijze muren wilde vond ik het contrast met een wit eiken vloer wel heel erg mooi. En nog steeds ben ik blij dat ik daarvoor heb gekozen want het staat inderdaad echt prachtig. Nu alleen nog alles een beetje opknappen in de herfst als het weer slechter is.

Marktplaats is hot

Marktplaats is écht super handig en heeft mij dus al veel geld bespaard. Mijn tv meubel (€60) komt daar vandaan, mijn 46 inch tv (voor maar €50!!), mijn vriezer (€25), mijn bank (€30) en ook in mijn vorige woning had ik wat spullen van Marktplaats staan. Vaak is het in goede staat, al moet je wel heel goed zoeken. Dingen die er goed uitzien en goed geprijsd zijn, zijn vaak ook heel snel weg.

Lees ook:
Mijn werkplek in het nieuwe huis
Yes, een woning bezichtigen!
Het leed dat een sociale huurwoning zoeken heet

Kopen jullie veel van Marktplaats?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook