Liefde voor steigerhouten meubels

steigerhouten meubels

Sinds ik weet dat er steigerhouten meubels bestaan, ben ik verliefd. Ik vind dat zo mooi en vind het ook heel erg veel sfeer geven. Dat niet alleen, het is in mijn ogen ook vrij neutraal en goed te combineren met andere kleuren accessoires. Nu ik zei dat ik wil verhuizen, ben ik ook steeds aan het struinen op internet of ik iets moois vind, puur om inspiratie op te doen. Sowieso wil ik al tijden een nieuw bed omdat ik mijn boxspring een beetje zat ben. Hij is 1.60 breed en heeft twee losse matrassen, maar steeds lig je dan in zo’n kuiltje. Vreselijk! Daarbij wil ik nu gewoon een bed van 1.40. Goed, steigerhouten meubels.. ik zag dus ook hele mooie bedden van steigerhout!

foto: Shutterstock

Steigerhouten meubels

bron: Livengo.nl

Een steigerhouten bed is iets wat ik enorm graag wil. Op bovenstaande foto krijg je een beetje een idee hoe het eruit ziet in steigerhout. Prachtig! Heel vaak kun je een steigerhouten meubel ook op maat laten maken, tenminste bij veel bedrijven. Zo heeft de ex schoonvader van mijn broertje eens een steigerhouten tafel voor mijn zusje gemaakt. Super vet vind ik dat.

bron: nietzomaarhout.nl

Zo’n soort steigerhouten tafel hadden wij toen in huis, toen de ex van mijn broertje ook nog bij ons woonde. Ik vind dat dus echt heel mooi en vind het zo jammer dat de tafel weg is! Ook voor ondergrond van foto’s is het trouwens heel mooi, dat heb ik in het verleden ook wel eens geprobeerd. Zelf vind ik dit soort steigerhouten meubels, de tafel in dit geval, erg mooi te combineren met witte stoelen en witte accessoires. Dat geeft een heel neutraal idee. Oké, misschien ook wel wat roze erbij šŸ˜‰

bron: Pinterest

En naast een steigerhouten bed en eettafel, wil ik ook het liefst nog meer steigerhouten meubels in mijn huisje die gaat komen. Zoals hierboven bijvoorbeeld tv kast, een salontafel en wellicht nog een aantal bijzettafeltjes. Het wordt dan misschien iets té, maar ik vind het helemaal mooi. Nog even goed zoeken en misschien dat de ex schoonvader van mijn broertje wel iets voor mij wil maken tegen die tijd!

Lees ook:
Verhuisd naar Edam!
6 dingen die ik leuk vind aan verhuizen
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
5 dingen die ik graag in mijn nieuwe huis wil

Wat vinden jullie van steigerhouten meubels?

6 Reacties

 1. Lisa
  2 februari 2017 / 08:36

  Jaa steigerhout is echt prachtig! Het geeft zo’n rustieke en warme sfeer in huis, heel tof! Wat verschrikkelijk trouwens dat je de hele tijd in zo’n kuiltje ligt, kan me voorstellen dat je dan een ander bed wil! Liefs x
  Lees het laatste blogbericht van Lisa – New in: drie toffe gadgets van Coolgift!My Profile

 2. Joyce - LemonyLifeNL
  2 februari 2017 / 07:02

  Jaa ik vind het ook heel mooi! Vooral die tafel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.