Badkamer inspiratie – mijn nieuwe badkamer

badkamer inspiratie

Jongens, op het moment dat ik dit schrijf zit ik toch wel een klein beetje in spanning af te wachten. Afgelopen week heb ik namelijk gereageerd op 2 huurwoningen vlakbij Volendam en ben ik voor beiden binnen de 10 geëindigd. Wat ik begrijp van deze wooncompagnie is dat zij de eerste 10 kandidaten uitnodigen als de huidige huurder al vertrokken is. Mocht de huidige huurder er nog wonen, dan wordt alleen de eerste uitgenodigd. Nu ben ik op 6 en 9 geëindigd dus het is best spannend. Een hele fancy foto van mijn huidige badkamer zit er niet in omdat deze nogal van 100 voor Christus is ongeveer, dus dan maar even een mooie foto van Shutterstock waar ik een lange samenwerking mee heb 🙂 Nu heb ik wat badkamer inspiratie opgedaan!

Foto: Shutterstock

Badkamer inspiratie – bloemen

Zoals de bos bloemen er bij staan op de bovenstaande foto vind ik dat wel mooi. Sowieso vind ik wit heel erg mooi en strak maar dat roze breekt een beetje en geeft een wat meer fleurige sfeer aan het geheel. Ik vind het leuk! Ook van die badkamer waar je planten ziet staan vind ik vaak wel erg mooi. Het straalt luxe uit en hoewel ik dat niet perse wil uitstralen vind ik het wel mooi. Het heeft gewoon iets gezelligs ook en fleurt het geheel wat op. Nu dus maar afwachten hoe groot de toekomstige badkamer is. Ooit heb ik eerder een huurappartement gehad die best een grote badkamer had waardoor ik er zeker planten in zou kunnen zetten. Nu maar afwachten 🙂 Het idee vind ik wel heel erg leuk!

Badkamer meubels

In het vorige huis dat ik mocht bezichtigen zat een enorm kleine badkamer. Hij was geloof ik 1 meter breed en 2 meter lang met aan de ene kant de douche en de andere kant de wastafel. Je kunt daar dus eigenlijk helemaal geen badkamermeubel kwijt en dat zou wel jammer zijn. Wat ik wel echt in mijn nieuwe badkamer wil hebben is een soort kastje/rek waar ik mooi mijn handdoeken op kan leggen en ruimte voor mijn shampoo en andere doucheproducten. Ik heb al een paar hele mooie gezien en even onthou voor als het zover is. Uiteraard volgen er dan genoeg foto’s zodat ik dan kan laten zien hoe het uiteindelijk is geworden 🙂 kan niet wachten trouwens, haha!

Een bad?

In het huis waar mijn broertje en zusje nu wonen is wel een bad en dat vond ik in eerste instantie wel heel leuk. Achteraf gezien heb ik er echt maar een paar keer ingezeten en vraag ik me af of het wel nodig is om een bad te hebben. Natuurlijk is het lekker om eens in bad te gaan maar voor mij is het niet echt iets waarvan ik denk dat ik het perse moet hebben. Een ruime badkamer is voor mij voldoende. Een badkamer die ik kan inrichten met leuke accessoires en leuke badkamermeubeltjes.

Lees ook:
Hoe ziet mijn droom badkamer eruit?
Zó kom je NIET in de schulden
Lush Halloween 2016
Sterrenstof – de leukste kleding, schoenen en items met sterren

En voor nu fingers crossed 🙂

2 Reacties

  1. 14 april 2018 / 12:36

    Ik moet later echt een bad hebben! Kan niet wachten een fatsoenlijke badkamer te hebben, die van ons is piepklein 🙁 Nu dus maar extra genieten van het bad als ik bij mijn ouders een weekend langs ga haha
    Lees het laatste blogbericht van Laura – Dagelijkse hap – Pasta MeatballsMy Profile

  2. 12 april 2018 / 19:04

    Ik wil later heel graag een bad! Mijn vriend heeft nu een huis gekocht waar helaas geen bad in past, maar als we over (ik gok) tien jaar gaan verhuizen, wil ik zeker weten een bad! Ik kan daar zo van genieten, even helemaal zen met de leukste bathbombs en badparel.
    Lees het laatste blogbericht van Mevrouw Marloes – 5 weken hardlopen | Hoe gaat dat me af?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.