Goodiebox x Rituals

goodiebox x rituals

December-stress? Niet nodig. Want GOODIEBOX heeft met de feestdagen voor de deur een fantastische cadeau tip waar je de show mee gaat stelen…en on top of that… tijd voor jezelf overhoudt. Precies wat je nodig hebt in de december maand. De Goodiebox x Rituals is er!

Goodiebox x Rituals

The secret is out!
GOODIEBOX heeft een primeur met een terugkerende Limited Edition box! Ze zijn hun eerste samenwerking aangegaan met niemand minder dan Rituals.
Rituals helpt je geluk te vinden in de kleinste dingen. Om dagelijkse routines te veranderen in meer betekenisvolle rituelen. Bij GOODIEBOX begrijpen ze dat natuurlijk als geen ander want ze willen elke vrouw dat speciale moment voor zichzelf geven. Met de Ritual of Namasté box veranderen jouw dagelijkse beauty routines in één groot moment van happiness, voor jezelf of met je vriendinnen. De box is voor zowel members als non-members te bestellen vanaf €24,95.

In deze allereerste Limited Edition GOODIEBOX vind je een selectie van geweldige producten uit The Ritual of Namasté lijn, een nieuwe gezichtsverzorgingslijn die zowel de natuur als jouw schoonheid respecteert.

De inhoud:
Velvety Smooth Cleansing Foam
Skin Brightening Face Exfoliator
Micellar Water
Cooling Eye Lotion
Anti-Aging Day Cream
Anti-Aging Night Cream

Te bestellen via www.goodiebox.nl/ritualofnamaste
Rituals producten koop je bij bol.com.

December is nog nooit zo relaxed geweest. Namasté!

*In beperkte oplage beschikbaar.

Lees ook:
Wat zit er in de Goodiebox van september 2018?
Starskin VIP Gold masker review
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?
Etos Botanical Boost Rosemary & Fig