Wat zit er in de Goodiebox van september 2018?

goodiebox september 2018

De Goodiebox is iets wat ik al vaker voorbij had zien komen op andere blogs en Social Media en laatst kreeg ik er zelf een thuis. Super leuk! Naast alle beautyboxen die we inmiddels wel kennen is er dus ook de Goodiebox. Het concept ga ik je uitleggen, mocht je het nog niet weten. Je krijgt eens per maand een box toegestuurd (nadat je lid bent geworden) die voornamelijk bestaat uit full size producten. Een box kost €19,95 per maand, bevat altijd ongeveer 5 tot 7 producten en dat is een minimale waarde van €65,00. Elke Goodiebox heeft een thema waarop de producten afgestemd zijn. De thema’s die al zijn geweest zijn onder andere Beauty Around the World en 4Elements, waarbij de box die je kreeg gebaseerd was op je sterrenbeeld. Hoe leuk! Die heb ik helaas niet ontvangen.

Wel ontving ik deze Goodiebox in het thema Make It Last. Deze box is samengesteld met in het achterhoofd de zomer die helaas is afgelopen. Het bevat producten waarbij je onder andere je bruine kleur langer zou kunnen behouden. Klinkt handig! Zoals zij het zeggen: “vol met producten die ervoor zorgen dat je dat zomergevoel vast kunt houden”.

Wat zit er in de Goodiebox van september 2018?

goodiebox september 2018

Dit is de inhoud van de Goodiebox van september 2018. Het eerste wat mij opviel was dat er een grote verpakking bij zat van het Starskin masker, een mooie gouden verpakking. Ook hier heb ik veel over gelezen maar nooit zelf geprobeerd. Ga ik dus zeker doen :) Je ziet nagellak, een olie, een lip palet en nog meer. Ik zal het beter omschrijven en wellicht is deze editie van de Goodiebox ook wel iets voor jou? Laat me dat maar weten in de reacties :) De inhoud is als volgt van links naar rechts:

Seacret Cuticle Oil

Eigenlijk willen we natuurlijk allemaal mooi en gezonde nagels. Het verzorgen en hydrateren van de nagelriemen is daarom heel erg belangrijk. Deze cuticle oil zorgt dat de nagelriemen niet uitdrogen, je nagels sterker worden ook beter kunnen groeien. €13,00.

Balance Me – Gradual Tanning drops

Deze gradual tanning drops helpen je bruine keur langer te behouden. Je kunt 1-3 druppels menen met je dagcrème of bodylotion en dit dan gebruiken. Op deze manier zou je je bruine kleur dus langer kunnen behouden. €33,00 voor 30ml.

Teeez Cosmetics – Object of affection lipbalm

Als je op zoek bent naar zachte lippen met een subtiel kleurtje, dan is dit wellicht wat voor jou. Deze getinte lipbalsem zit vol met antioxidanten voor een intense lipverzorging. Ook zitten hier geen parabenen en siliconen in en plakt hij niet. Sowieso een pluspunt dat er geen parabenen en siliconen in zitten :)

Nails Inc. – Clarendon Street

Het einde van de zomer betekent niet dat we gelijk moeten kiezen voor donkere kleuren op onze nagels. En daarbij is roze natuurlijk altijd een goede kleur, vind ik. En het voordeel is dat als je een beetje bruin bent en lichte nagellak draagt, je handen sowieso bruiner lijken.

You & Oil – Carrot Broccoli Chia Face Serum

Dit serum zit vol met superfoods zoals wortel, broccoli en chia. Het helpt de huid om veerkrachtig te blijven en de jeugdigheid te behouden. Het wordt aangeraden om 3-4 druppels op een gereinigde huid aan te brengen en vervolgens de dagcrème aan te brengen voor een optimaal effect. €37,00.

Ik vind het dus een heel erg leuk concept en deze Goodiebox is bijvoorbeeld €103,00 waard, wat best een heel hoog bedrag is. Er zitten bijna allemaal full size producten in, alleen de Balance Me tanning druppels is niet full size. Dat hoeft natuurlijk ook niet perse omdat dit een mooi formaat is om het daadwerkelijk uit te proberen. Meer informatie kun je vinden op de website van Goodiebox.

Lees ook:
Homemade fruitwater met munt en limoen + variatietips
Fokking druk – Thijs Launspach
Essence wake up & make-up producten
LOV make-up update nieuwe producten
Shea moisture Jamaican black castor oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *