Famke Louise Videoland documentaire, mijn mening!

by Mariska

De trailer van de Famke Louise documentaire zag ik al een aantal keer voorbij komen op tv en internet en ik vond dat ik die moest kijken. Haar muziek is totaal niet mijn smaak en ook echt tegenovergestelde van wat ik wel luister en leuk vind. Neemt niet weg dat dat Famke Louise de persoon natuurlijk heel anders is of kan zijn. Daarom wilde ik de Famke Louise documentaire graag kijken. Het was vandaag zaterdag, een rustige dag en ik besloot om deze docu op Videoland te gaan kijken. Ik was vooral benieuwd hoe zij achter de schermen is, wat zij te vertellen heeft en hoe de persoon is achter de muziek die ik gewoon helemaal niet leuk vind. Goed, mijn mening deel ik graag!

Famke Louise documentaire op Videoland

Vandaag heb ik deze docu op gezocht op Videoland nadat ik hem al even geleden in mijn kijklijst had geplaatst. Nu wilde ik hem gewoon eens bekijken en kijken wat mijn mening nu zou zijn over deze meid. Ik gaf al aan dat de muziek die zij maakt totaal niet mijn smaak is en ik het ook nooit luister of zal luisteren. Smaken verschillen :) Er zijn verschillende dingen waar ik wel erg van schrok toen ik het bekeek. Sowieso hoe ze praat over haar ex vriend Snapking en de relatie die zij hadden en hoe mensen haar letterlijk afmaken op internet. De woorden die ze gebruiken ga ik hier niet herhalen omdat het gewoon te erg voor woorden is. Ik heb al veel onzin opmerkingen gelezen op YouTube en blogs en dit slaat ook echt nergens op. Ze zeggen bijvoorbeeld letterlijk dat ze zich van het leven moet beroven. Welk normaal denkend mens haalt het in zijn of haar hoofd om dat tegen iemand te zeggen? Dat kan je echt niet maken en vind ik echt heel erg. Ook vertelt ze over haar overleden vader en wederom worden daar hele nare kansloze dingen over gezegd wat echt niemand zou moeten willen doen.

Ik denk dat je bij de Famke Louise documentaire van Videoland wel een redelijk goed beeld krijgt van haar leven, wat ze doet, hoe ze het doet en welke shit ze over zich heen krijgt. Het is natuurlijk een documentaire en vaak worden er ook dingen uitgeknipt of helemaal niet verteld. Dat weet ik niet omdat ik haar verder niet ken of volg. Na het zien van de docu vind ik haar muziek nog steeds helemaal niks (persoonlijk), maar geeft me wel een ander beeld van Famke Louise zelf. Dat ze echt gaat voor wat ze wilt en dat ook echt laat zien. Verderop zie je ook dat ze breekt met haar management en zegt het allemaal zelf te gaan doen. Dan zie je het ‘oude’ management ook nog aan het woord die allemaal dingen daarover vertellen. Wel met respect natuurlijk en heel netjes. Ja, ik ben hier wel van onder de indruk en vond het leuk om te zien.

Raad ik hem aan?

Dat is natuurlijk een persoonlijk ding of je hem zelf wel of niet wilt zien, maar ik raad hem wel aan. Ik vond het erg interessant om eens de andere kant van Famke Louise te zien en hoe ze achter de schermen is. Dat ze bijvoorbeeld hulp krijgt van een coach omdat ze niet altijd helemaal los durft te gaan op het podium vanwege nare reacties. Dat vind ik best wel sneu! Als je Videoland hebt, kijk hem!

Lees ook:
Videoland serie Echte Penoze
Zó krijg ik veel bezoekers door Pinterest
4 ideeen voor een persoonlijk kerstcadeau
Fokking druk – Thijs Launspach

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?