Burberry Brit Rhythm

door Mariska

Parfum is iets waar ik toch wel gek op ben. Lang niet op alles, maar ik heb zeker mijn favorieten. Mijn favoriete parfums liet ik laatst nog zien en is tot nu toe Burberry Brit, Thierry Mugler Aliën, Thierry Mugler Essence Absolue en Yves Rocher Vanille Noir. Vandaag zag ik bij de Trekpleister bij de kassa dit pareltje Burberry Brit Rhythm eau de toilette, 30ml voor maar een tientje! De geuren van Burberry vind ik altijd erg lekker en toen ik deze rook nam ik hem mee.

Burberry Brit Rhythm

burberry brith rhythm

Burberry Brit eau de toilette ben ik gewend en heb ik ook op dit moment en is wel totaal anders dan deze versie. Eigenlijk had ik wel iets van herkenning verwacht, maar dit kan ik niet vinden. Misschien dat het aan mij ligt maar voor mij is dit een totaal andere geur. Wel weer een eau de toilette wat betekent dat het minder intensief is dan een eau de parfum en vaak minder lang blijft hangen. Met de eau de toilette van Burberry heb ik echter goede ervaringen en deze blijven wel erg lang hangen.

burberry brit rhythm

Het flesje van Burberry Brit Rhythm vind ik trouwens ook wel heel mooi. Aan de voor- en achterkant zit er in het glas een soort werkje. Weet even niet hoe ik dit anders moet verwoorden. Het zijn lijnen met een soort van studs (voor zover je die in glas kunt hebben) in Burberry style. Oogt ook wel chique ondanks dat het flesje maar 30ml is.

Jeugdige energie, vrijgevochten vrouwelijkheid en sensualiteit. Spontaan en gedurfd. Brit Rhythm is een combinatie van tegenstrijdigheden. Lavendel, Roze peper, Neroli, Orris (wortelextract), Oranjebloesem, Petalia, Blackberry leaf. Vetiver, Muskus, Houtachtige noten

Topnoten: lavendel, roze peper, neroli (oranjebloesem) en aldehyden
Hartnoten: orris (wortelextract), oranjebloesem, petalia en bramenblad
Basisnoten: vetiver, muskus, houtachtige noten, ceder en cumarine

Voor ik de geur in mijn handen had was ik totaal niet op de hoogte van de geurnoten. Nu ik dit heb opgezocht heb blijkt maar weer dat er steeds weer iets in terugkomt wat in bijna alle geuren terugkomt die ik lekker vind. Houtachtige noten en ceder komen er vaak in voor en oranjebloesem bijvoorbeeld in de Oranjebloesem & Amandel douchegel van Yves Rocher.

In vergelijking met de ‘gewone’ Burberry Brit is deze Burberry Brit Rhythm was zachter. De vrouwelijkheid zoals de omschrijving zegt vind ik zeker aanwezig, maar het heeft ook iets liefs en zachts. Hij blijft dus ook weer lang hangen. Vanmiddag op mijn hand gespoten rond het middaguur en nu ruik ik hem nog steeds erg goed en is het bijna 00:00! En dat voor een eau de toilette ook nog.

burberry brit rhythm
burberry brit rhythm

Stiekem ben ik best trots op de foto’s die ik heb gemaakt met m’n nieuwe Canon 1300D en 50mm lens 🙂 wat vinden jullie? Het flesje is ook wel fotogeniek als je het mij vraagt. Kortom ik ben wel blij met deze parfum en denk dat ik hem vaak zal gaan dragen.

Burberry Brit Rhythm is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, Op is Op Voordeelshop en IciparisXL.

Lees ook:
Etos Sunny Breeze eau de toilette
La Nuit Tresor Lancome eau de parfum
Mijn favoriete producten van nu (stijltang, Lidl en Primark)
Jo Malone Honeysuckle & Davana

Gerelateerde artikelen

16 reacties

Anna Gerrie 7 januari 2018 - 13:34

Hele mooie foto’s inderdaad! De geur klinkt erg lekker 🙂

Reageer
priscilla 6 januari 2018 - 12:09

Oh dat is geen geld joh! Ik droeg deze geur een aantal jaar geleden erg graag. En je foto’s zijn inderdaad prachtig!

Reageer
Nina Simplynspecial 4 januari 2018 - 22:01

Vind de foto’s zeker mooi! Met de 50mm lens kun je zulke mooie foto’s maken <3

Reageer
Mariska 5 januari 2018 - 11:29

Ja en als je een beetje experimenteert kom je ook al een heel eind! Thanks Nina! ♥

Reageer
Astrid 4 januari 2018 - 20:56

De flacon is echt een beauty! En jouw foto’s zijn echt super mooi geworden 🙂 ! Ik ben zeer benieuwd naar de geur, ook fijn dat de geur lang blijft hangen.

Liefs!

Reageer
Mariska 5 januari 2018 - 09:02

Thanks! 😀

Reageer
Esra | Lipstick Addict 4 januari 2018 - 18:20

Ik vind je foto’s echt prachtig geworden! Het geurtje zelf heb ik een tijdje terug geprobeerd, maar vond het best tegenvallen!

Reageer
Jorinde 4 januari 2018 - 10:24

Hmm lijkt me een heerlijk parfum! Ben erg benieuwd naar de geur. Het flesje is in ieder geval prachtig. (Mooie foto’s ook! Ik overweeg ook om een 50mm lens te kopen!)

Reageer
Mariska 4 januari 2018 - 10:36

Zeker doen! Bij de 1e comment onderin heb ik de link gezet naar de lens die ik hem. Niet de originele van Canon, maar van een ander merk (evengoed 50mm f1.8) en is goedkoper en maakt dus deze foto’s! 🙂

Reageer
Jorinde 4 januari 2018 - 20:20

Ik zag hem inderdaad! Heel goed alternatief wat betreft prijs/kwaliteit zo te zien! Thanks!

Reageer
Laura 4 januari 2018 - 09:57

Lijkt me een heerlijk parfum! Wat fijn dat je deze voor een tientje op de kop hebt kunnen tikken:)

Reageer
Laura | I scream beauty 4 januari 2018 - 09:19

Je foto’s zijn prachtig inderdaad!

Reageer
Mariska 4 januari 2018 - 10:11

Dankjewel Laura! 🙂

Reageer
Kelly 4 januari 2018 - 08:21

Wat een prachtige flacon! Ik ben erg nieuwsgierig naar de geur.

Reageer
Hennie 4 januari 2018 - 07:32

Jij mag zeker trots zijn op je foto’s want ze zijn inderdaad prachtig. Ik heb net zo’n camera en wil ook graag zo’n lens, maar liep nog te twijfelen. Nu niet meer! Het flesje is inderdaad een beauty. Ik heb vroeger de originele Burberry wel eens gehad, maar deze is mooier!

Reageer
Mariska 4 januari 2018 - 08:35

De lens is echt zo handig en je kunt er mooie foto’s mee maken. Ik heb niet de originele van Canon trouwens, maar deze https://www.cameranu.nl/nl/p615075/yongnuo-ef-yn-50mm-f-1-8-objectief-canon-ef-vatting
Is een ander merk maar een stuk goedkoper en merk geen verschil 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.