Aussie Miracle Moist & Aussie 3 minute miracle reconstructor

aussie miracle moisture & aussie 3 minute miracle constructor

Na het permanenten van mijn haar had het intense verzorging nodig. Door de permanent vloeistof werd mijn haar ontzettend droog en was er niks mee te beginnen. Het blonderen ervoor hielp ook niet mee trouwens. Aussie Miracle Moist had ik al eerder eens gebruikt, maar kon me er niet meer zoveel van herinneren. Toch kocht ik het weer om te proberen, vooral ook de Aussie Miracle Moist 3 minute miracle constructor. En voor degenen die Aussie al heeft geprobeerd: die geur! Zo heerlijk! In dit artikel laat ik naast Aussie Miracle Moist ook de Aussie Aussome Volume zien die ik sinds kort gebruik, speciaal voor fijn haar dat volume nodig heeft.

Lees ook: Droog haar? Dit gebruik ik!

Aussie Miracle Moist

aussie miracle moist shampoo

Our special formula, with Australian Macadamia nut oil, helps to condition and smooth hair. Gebruiksaanwijzing: Maak je haar nat en masseer zorgvuldig in op de hoofdhuid en wortels. Adem diep in en geniet van de heerlijke geur.

Allereerst de Aussie Miracle Moist shampoo, die naast dat hij heel erg lekker naar een soort zoete kauwgom van vroeger ruikt, naar mijn idee niet perse meer doet dan een andere shampoo. Tenminste, zo ervaar ik het. Het zal vast iets hebben, maar ik merk het niet. De geur is heerlijk en dat is een van de redenen dat ik het gebruik. Verklaar me voor gek ;) Ook gebruik ik deze omdat het in dezelfde lijn is als de Aussie Miracle Moist 3 minute miracle constructor.

Aussie 3 minute miracle reconstructor

aussie miracle moist 3 minute miracle constructor

Our special formula, with Australian Balm Mint extract, smoothes split ends and roughened cuticles. Gebruiksaanwijzing: Smeer de 3 minute miracle reconstructor op gewassen, vochtig haar, adem in en geniet van de hemelse geur. Laat 1 – 3
minuutjes inwerken – afhankelijk van hoe hard je haar nood heeft aan een behandeling! Spoel uit met warm water.

Over deze intensieve behandeling ben ik wel erg tevreden. Ook deze ruikt inderdaad super lekker, maar bij deze heb ik ook echt het idee dat het iets doet. Nu heb ik zelf dun en fijn haar en daar is hij misschien wel iets minder geschikt voor. Hij verzorgt inderdaad wel de gespleten punten en het geheel wordt heel mooi glad. Het laten verdwijnen van dode punten kan het dus niet, even voor de zekerheid ;) Daarvoor moet je echt naar de kapper. Het is heel fijn spul en het voelt voor mij echt als een intensieve behandeling die ook nog eens fijn ruikt. Als je wat fijner en dunner haar hebt raad ik hem niet perse aan, omdat het gewoon nog dunner aanvoelt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Over het algemeen ben ik tevreden over deze Aussie Miracle Moist producten. Ik zal er niet omheen draaien en gewoon eerlijk zeggen dat de heerlijke geur wel meespeelt in het aanschaffen van deze producten. De shampoo vind ik niet heel bijzonder qua werking en zou ik ook zo kunnen vervangen voor een andere shampoo. De 3 Minute Miracle reconstructor is voor mij wel een product die ik met veel liefde gebruik. Wederom voor de geur, maar ook omdat het mijn haar echt heel zacht en glad maakt. Minpunt is dat ik zelf fijn haar heb en het wellicht niet echt geschikt is voor het wat dunnere haar. Toch ben ik er blij mee!

Aussie is te koop bij onder andere bol.com, maar ook bij veel andere drogisterijen. De producten zijn zo rond de €8,00 per stuk, maar er is ook vaak genoeg een actie waarbij er bijvoorbeeld twee producten voor €10,00 kunnen worden gekocht. Meestal koop ik ze zelf rond die tijd.

Lees meer:
Primark volume & texture spray review
Yves Rocher volume shampoo en conditioner
Cosnature Volume shampoo granaatappel

Geverifieerd door MonsterInsights