Hoe ziet mijn droom badkamer eruit?

droom badkamer

Mijn droom badkamer

Nu dat ik heb aangegeven dat ik wil verhuizen, ben ik natuurlijk goed aan het nadenken wat ik precies wil. Ik ga huren en wil ook wel een klein beetje een droom badkamer. Maarja, wat is een droom badkamer? In een huurwoning ben je natuurlijk vrij beperkt, maar ik geloof zeker dat je er iets moois van kunt maken. Je kunt al een leuk badkamer meubel aanschaffen, een leuke douchegordijn ophangen en bijvoorbeeld je douchespullen in een leuk mandje neerzetten. Ook kun je je badtextiel leuk opvouwen op die manier zoals ze dat in een spa doen :) Dat geef al een heel erg leuke uitstraling denk ik.

Badkameraccessoires en voor het toilet

Qua badkameraccessoires hou ik wel van een strakke uitstraling. Eigenlijk niet echt van kleur, tenzij het wit of grijs is. Het allereerst zou ik kiezen voor een matte stalen look. Dat is niet alleen strak, maar is ook gewoon heel erg makkelijk te combineren en dat vind ik fijn. Denk hierbij aan een zeeppompje, tandenborstelhouder, maar ook het meubel kan mooie stalen accenten bevatten waardoor het weer beter bij elkaar past. Ik vind het nu al leuk om hierover na te denken en op die manier toch een beetje mijn droom badkamer te creëren zonder dat ik een koophuis heb. Een bad zal ik helaas wel geen plek voor hebben, maar dat is niet anders. Als ik kijk hoe vaak ik nu in bad zit, is dat misschien ook maar een paar keer per jaar, haha.

Als je ook nog een toilet in de badkamer hebt zitten, heb je natuurlijk ook de toiletaccessoires nodig. Zelf zou ik het niet handig vinden om een toilet in een badkamer te hebben. Dit heb ik eens gehad in een huis waar ik woonde met huisgenoten, maar is niet handig. Staat een huisgenoot lekker te douchen en moet jij je billen bij elkaar knijpen omdat je niet naar de wc kunt. Niet handig! Anyway, als ik wel in een woning kom waar dit bij elkaar zit, wil ik het op elkaar afstemmen. Wederom zal ik kiezen voor de stalen look qua accessoires.

Lees ook:
Verhuisd naar Edam!
Mijn werkplek in het nieuwe huis
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Bikini’s en badpakken in plus size

Wat is jouw droom badkamer?
Geverifieerd door MonsterInsights