Hoe ik aan het sparen ben voor het verhuizen

geld besparen verhuizen

Eigenlijk hoop ik dat het verhuizen er voor mij toch ook wel redelijk snel inzit. Op dit moment verhuist echt iedereen om mij heen. Een vriend van mij die zijn eigen appartementje heeft, een collega, mijn moeder heeft een eigen appartementje en natuurlijk ook Ricardo van readalong.nl. Vind het voor iedereen heel erg leuk natuurlijk, maar nu wil ik natuurlijk zelf ook nog, haha! Al verschillende keren ben ik op mezelf gegaan en wegens omstandigheden weer terug gegaan naar familie. Als je op jezelf gaat is het handig om wat geld achter de hand te hebben, dus ik ben nog even aan het sparen geslagen zodat ik toch wat leuke items kan scoren die ik nog niet heb. Dat doe ik op verschillende manieren. Geld besparen doe je zo:

Foto: Shutterstock

Euroclix – geld besparen!

Al jaren lang gebruik ik Euroclix en ik kan je zeker zeggen dat dit betrouwbaar is. Je klikt op mails waardoor je wat verdient, maar ze hebben ook een hele handige toevoeging voor Google Chrome, een extensie. Als je op een webwinkel bent waarbij je kunt verdienen via Euroclix, dan komt er een oranje icoontje in beeld. Als je daarop klikt dan spaar je automatisch Clix als je via die webshop wat koopt. Je hoeft dus niet zelf helemaal op onderzoek uit of de webwinkel waar je iets wilt kopen wel bij Euroclix loopt. Super handig! Je kunt ook lid worden van PanelClix daar en dan verdien je veel Clix als je onderzoeken invult. Op dit moment heb ik een leuk bedrag staan die ik ga op blijven sparen. Als ik vind dat het genoeg is laat ik het uitbetalen. Je hoeft er weinig voor te doen en dat vind ik erg fijn. In het verleden heb ik al een aantal keer uitbetaald gekregen dus dit is 100% veilig.

Spullen verkopen via Facebookpagina – geld besparen!

Eens in de zoveel tijd kijk ik eens rond wat ik allemaal in huis heb en niet meer gebruik. Een voorbeeld is de La Nuit Tresor die ik laatst kocht. Ik was ervan overtuigd dat ik hem lekker zou vinden, maar helaas viel hij tegen. Ik heb hem voor een leuk bedrag kunnen voorkopen. Niet de nieuwprijs, maar wel een groot gedeelte ervan. Zo verkocht ik ook nog een paar schoenen die ik maar één keer gedragen had en nog wat kleine dingen. Bij mij staat het alleen maar in de weg en de centen die ik ermee verdien kan ik weer sparen. Heel handig! Spullen die jij niets meer vindt, kunnen anderen bijvoorbeeld precies zoeken. Win win situatie 🙂

Zuiniger leven – geld besparen!

Dit is soms wel een uitdaging. Ik wilde gisterenavond eigenlijk naar een feestje, maar als ik dan ga bedenken wat het ongeveer kost dan blijf ik liever thuis. Het is absoluut gezellig om te doen, maar het geld wat je daar uitgeeft kun je ook sparen en gebruiken voor de inrichting van je huis. Dat is wat ik dus nu ga doen. Soms vind ik het wel erg jammer, maar aan de andere kant is die gezelligheid maar voor even en kun je met een leuk gespaard bedrag serieuze dingen aanschaffen. Ik doe absoluut nog leuke dingen, maar het moet de komende tijd wel eventjes rustig aan 🙂

Wekelijks geld overmaken naar mijn spaarrekening – geld besparen!

Bij mijn bank heb ik ingesteld dat er een wekelijks een X bedrag naar mijn spaarrekening wordt overgeschreven. Dit is heel gemakkelijk en je merkt er eigenlijk niet zo heel veel van. Je kunt natuurlijk een bedrag kiezen wat je kunt missen, ook al is het klein. Stel je doet een tientje per week, dan heb je toch €40,00 gespaard in een maand. Een leuk bedrag waar je toch weer leuke decoratie van kunt kopen bijvoorbeeld. (Hoi Action!).

Lees ook:
Bikini’s en badpakken in plus size
Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!
TIP: Prepaid creditcard
Hoe en waar promoot ik mijn blogartikelen?

Hoe ben jij bezig om geld te sparen? Heb jij tips?

6 Reacties

 1. 2 april 2017 / 19:55

  Hey Mariska,

  Goede tips! Ik hoop ook echt dat je snel kan verhuizen. Euroclix heb ik zelf ook een tijd gebruikt, ik heb zelfs nog een referal system op mijn eigen site gehad, voordat ik een blog begon haha. Ik heb vele van zulke verdiensites gebruikt, maar op een gegeven moment gewoon gestopt omdat het veel tijd koste haha.

  Liefs!

 2. 2 april 2017 / 12:17

  Goede tips! Toevallig ga ik zelf 1 mei verhuizen en ik geef zonder grappen al twee maanden geen geld meer uit haha. Als ik eenmaal een doel voor ogen heb, vind ik het ineens totaal niet moeilijk om lekker te gieren 😉

 3. 2 april 2017 / 10:58

  Ik heb ook Euroclix maar gebruik het eindelijk niet meer zo veel. Wat ik wel nog regelmatig doe is smartspotter, ook een leuke is dat! Verkopen via die sites doe ik ook regelmatig. Ook geef ik daar vaak iets weg, beter dan zelf weggooien, misschien kun je er nog iemand blij mee maken! Die van wekelijks een klein bedrag overmaken is wel slim. Dat tientje kun je vaak wel missen inderdaad zonder dat je het echt heel erg door hebt. Succes met sparen!

  • Mariska
   Auteur
   2 april 2017 / 11:03

   Smartspotter ken ik niet, is dat een app voor op je telefoon? Ik ga eens kijken! 🙂

   • 2 april 2017 / 11:22

    Ja je hebt een app inderdaad, dat is soort van mysterie shoppen. Moet je wat foto’s maken of soms iets kopen (geld krijg je terug + betaling voor de opdracht) Ik doe alleen de makkelijke opdrachten hoor. Waar je 10 of max 20 foto’s hoeft te maken voor 4 euro. Je hebt er ook bij dat je 50 foto’s voor 2 euro moet maken. Als opdrachten te lang open staan worden ze vanzelf meer geld waard 😉 Dus niet altijd gelijk alles snel invullen hihi

    • Mariska
     Auteur
     2 april 2017 / 11:25

     Ah oké ik ga het even downloaden en bekijken. Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.