The Kelly Family Loreley 2019 – vanuit het bos (gratis concert!)

by Mariska

Zo, ik ben eindelijk weer een beetje in het land der levenden. Vorig jaar waren we naar The Kelly Family op de Loreley geweest en dit jaar gaven zij daar weer een concert. Aangezien we al voor 3 concerten kaartjes hebben en ik even niet in de financiele positie zat om voor Loreley 2019 ook een kaartje te kopen, besloten we met een groepje toch te gaan en vanuit het bos te kijken. Vorig jaar hadden wij het 2e concert vanuit het bos bekeken en dat ging prima. Er zat zo’n 30 man en het geluid was echt perfect. Aangezien ik ook een nieuwe zoomcamera had gekocht een tijdje geleden (Panasonic Lumix TZ80 ) besloot ik deze mee te nemen en filmpjes en foto’s te maken. De foto’s zijn wat ver af, maar de filmpjes zijn nog best goed gelukt! Kelly Family Loreley 2019, wij waren erbij!

Vanuit het bos?

Yes, The Kelly Family Loreley 2019 hebben wij vanuit het bos gekeken. Direct aan het terrein waar het podium staat en het concert wordt gegeven zit een bos. Niet heel groot, maar wel groot genoeg om er met een aantal mensen te gaan zitten. Je hebt dan een heel mooi overzicht en kunt alles zien. Je ziet de Kelly’s dan wel klein, maar het geluid is echt perfect. We hadden wat eten en drinken meegenomen en zo konden we heerlijk zitten en genieten van het concert. Het is daar al jaren een soort van traditie van mensen die daar in de buurt wonen. Die bekijken concerten gewoon vanuit het bos. Niet gek! :)

Nog een ding is dat we op deze manier niet in de rij hoefden te gaan staan. Dat was echt weer gekkenhuis zoals vorig jaar. Nu konden we nog even backstage kijken, op ons gemak wat eten en drinken en dan richting het bos. Perfect!

Kelly Family Loreley 2019 filmpjes en wat foto’s

https://www.youtube.com/watch?v=w2YOlnaFXfw
https://www.youtube.com/watch?v=Tob4AnlqSz0
https://www.youtube.com/watch?v=NKiumXId7bg

Met mijn camera heb ik dus wat filmpjes en foto’s gemaakt. De leukste zet ik hier neer en de rest kun je bekijken op mijn Kelly Family Instagram en Kelly Family Facebookpagina. Het was echt weer een top dag, maar 450km heen én 450km terugrijden (ik reed niet, maar bij elkaar 8 tot 9 uur in de auto is veel), dat breekt je wel op. Nu hebben we een week om ‘bij te komen’ en dan gaan we vrijdag richting Mönchengladbach voor een ander concert. Nu al zin in! :)

Lees ook:
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
Panasonic Lumix TZ80 met 30x zoom test foto’s
Lucky List #14 (Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund!)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?