The Kelly Family Over The Hump Fanbox 25 years later

the kelly family over the hump fanbox 25 years later

Zelf ben ik sinds 1996 fan van The Kelly Family maar in 1994 braken ze echt door met de single An Angel, maar in Nederland was dat met I Can’t help myself. Vanaf dat moment zijn mijn zusje en ik ook fan geworden. Al een hele tijd dus! :) Nu komen ze met een Kelly Family Over The Hump Fanbox 25 years later . Voor ons een grote verrassing maar je begrijp dat ik hem direct wilde bestellen.

Kelly Family Over The Hump Fanbox

Het is een fanbox die er sowieso qua design al heel erg leuk uitziet en bevat 4 cd’s en 2 dvd’s. Dat is best wel veel en daarnaast zit er ook nog een boek in met foto’s die nog nooit eerder naar buiten zijn gebracht. Kijk, dat wil je als fan :) De inhoud van de dvd’s en cd’s zijn als volgt:

  • 1 cd met demo’s en versies die ze nog op de straat speelden
  • de nieuwe cd (kun je hier stukjes van luisteren)
  • instrumentaal album van de originele Over the Hump
  • instrumentaal album van de nieuwe cd
  • de originele VHS op dvd
  • de documentaire Making Over The Hump
  • een boek van 60 bladzijden inclusief nog nooit vertoonde beelden

Normaal gesproken loop ik niet direct warm van een fanbox omdat ik al zoveel foto’s heb gezien, zoveel liedjes heb gehoord, zoveel streetlife concerten heb gezien op YouTube en noem maar op. Maar juist omdat dit nieuw materiaal is wilde ik de Kelly Family Over The Hump Fanbox hebben.

De nieuwe videoclip Over The Hump

Ook is er een nieuw nummer en een videoclip verschenen. Voor de fans onder ons; het klopt, Maite en Paddy doen niet mee in de clip en op het album. Barby doet wel mee op het album maar niet mee in de videoclip.

De meningen over het nieuwe nummer zijn nogal verdeeld, maar ik vind hem wel leuk! Het is een hele andere sound dan vroeger en het is geen hoogwaardige tekst maar dat neem ik voor lief.

De Over The Hump Fanbox 25 Years Later is te koop bij bol.com of op een aantal Duitse websites.

Lees ook:
Angelo Kelly & Family in Rhauderfehn, filmpjes en foto’s
Doe mee met deze uniek winactie op Spotify!
The Kelly Family Loreley 2019 – vanuit het bos (gratis concert!)