Mijn week in foto’s #18 (Kelly Family Oberhausen en in een onesie naar de kroeg)

vrijdag 27 december

Vorige week heb ik geen dagboek online gezet, maar nu kun je wel zien wat ik afgelopen week heb gedaan. Kerstavond, kerst, concert van The Kelly Family in Oberhausen, kijk maar mee voordat ik alles verklap :)

Maandag 23 december

maandag 23 december

Je zult wel denken wat is die eerste foto? Nou, ik kreeg van Samantha een poster van Angelo Kelly (mijn favo) en zijn familie maar kon er niet echt een plek voor vinden. Dus heb ik hem op mijn schuurdeur gehangen, haha.

Ook vond ik het leuk om een Top Nine van 2019 te maken. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met dit (inmiddels niet meer) nieuwe Instagram account, maar wel grappig dat foto’s van mijn kant en waar mijn hoofd op staat het goed doen. Ik wil mijn Instagram account sowieso persoonlijker maken, dus dat is een goed begin :)

Dinsdag 24 december

dinsdag 24 december

De struggles als je dus rode (liquid) lipstick wilt verwijderen. Ik ben vast niet de enige die dit heeft. Heel charmant ook.

Kerstavond. Ik had niets gepland maar Samantha kwam langs en m’n zusje. We hadden eten en drank gehaald en gingen lekker aan de borrel. Een vriend appte of ik naar een café kwam in Edam en toen kwamen we op het grandioze idee om gewoon lekker in onze onesie naar de kroeg te gaan. Zelf was ik best ‘bang’ voor de reacties, maar we did it. Weer iets van de bucketlist af ;)

Woensdag 25 december

kelly family oberhausen

Let vooral niet op de muren die ik nog moet afschilderen, haha. Anyway, ik bestelde dit rokje bij TerStal en stond voor de spiegel om een foto te maken die ik naar een vriendin wilde sturen. Ik twijfelde wel omdat er zo’n kleine rits achterop zit, maar uiteindelijk heb ik hem gehouden. Hij is zo leuk!

In de middag ging ik samen met mijn broertje naar onze vader en we besloten vrij spontaan met z’n tweetjes te gourmetten. Op de achtergrond Ton Kas aan, wat een vent is dat, haha. We hebben lekker gegeten :)

Donderdag 26 december

kelly family oberhausen

Donderdag, tweede kerstdag, was het eindelijk zo ver. We hadden een hotel geboekt en gingen naar het concert van The Kelly Family in Oberhausen. Vriendinnen van ons gingen ook en zaten in hetzelfde hotel dus dat was super gezellig! Het was een leuk concert, maar na Rotterdam Ahoy in februari hoef ik niet naar nog een optreden van deze tour. Op m’n lippen draag ik trouwens Jeffree Star Gemini :)

Vrijdag 27 december

Voor we naar huis gingen liepen we nog een rondje in CentrO in Oberhausen. We hadden een hotel wat precies 2 minuten loopafstand van zowel de hal als CentrO was, dus dan doe je dat. Deze foto maakte ik in de MAC store. En trouwens, kijk even naar de tweede foto. Fangirl momentje hoor, als 2 Kelly’s je instastory bekijken waar ze in zijn getagged :)

Tijd om weer naar huis te gaan. Oberhausen lijkt ver weg, maar uiteindelijk valt het voor ‘Kelly begrippen’ wel redelijk mee. Het langste dag ik gereden heb (oké ernaast gezeten) was naar Uelzen. Dat was zo’n 5 uur vanaf Amsterdam Noord. Wat een rond eind! Oberhausen was vanaf Edam zo’n 2,5 uur en dan was er iets vertraging bij inbegrepen.

Zaterdag 28 december

kelly family oberhausen

Zaterdag was ik alleen en dat beviel me eigenlijk wel. Even rust na die gekke en drukke dagen. Wel ging ik naar het winkelcentrum, even langs Hema en dat soort dingen. In de avond bestelde ik eten (pita gezond en een wrap met kip) en ook at ik lekkere Nachos met een dip. Heerlijk zo’n dag.

Zondag 29 december

Van zondag heb ik eigenlijk geen foto’s. Het was wederom een rustige dag waarop ik een groot gedeelte van de dag alleen was en vond ik niet erg. In de avond zou ik met Samantha naar Ikea gaan, maar die was dus dicht. Dus.. bestelde we weer wat eten en daarna ging ik naar huis en lekker naar bed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *