Michael Patrick Kelly Bochum (foto’s + filmpjes)

michael patrick kelly bochum

Afgelopen weekend was het zo ver, mijn zusje en ik gingen weer naar een optreden van een bandlid van The Kelly Family. Dit keer naar Michael Patrick Kelly Bochum. Het is niet mijn favoriet, maar wel die van mijn zusje. Het wil niet zeggen dat ik hem niet leuk vind natuurlijk ;) Ik maakte veeeeeel foto’s en filmde een nummer. Een van Bruce Springsteen… kijk maar mee! En later mag je je oordeel achterlaten :)

Michael Patrick Kelly Bochum

Paddy is ook de zanger van de welbekende (foute) hit Fell in love with an Aliën. Deze is al heel oud maar wordt nog wel door The Kellly Family gezongen, waar alle bandleden dan een stukje zingen. Zelf vind ik hem dan leuker, maar smaken verschillen :)

We waren er een dag van tevoren en sliepen in een hotel. Het optreden waar wij naartoe gingen was afgelopen maandag om 19:00 in de avond. De dag daarvoor was er ook een optreden maar daar zijn wij niet naartoe geweest, vriendinnen wel. Wij stonden hoopvol backstage te wachten, maar helaas geen foto of praatje kunnen scoren. Volgende keer beter :)

De dag ervoor waren met een groep vriendinnen en hebben we de hele dag zo’n beetje in de schaduw gezeten onder een boom, op een kleedje, box erbij, drinken en eten en gewoon gezelligheid. Eigenlijk zijn we het ‘die-hard’ groepje uit Nederland, haha!

Uiteindelijk natuurlijk gezeik, voordringende mensen zonder nummer en nog een aantal dingen. Zo gauw de poortjes open gingen rennen voor je leven voor een goede plek. En dat hadden we! Middenvoor op de 2e rij.

Bruce Springsteen – If I should fall behind (door Paddy)

https://www.youtube.com/watch?v=aiC8FHFxPzc

De foto’s en het filmpje van Michael Patrick Kelly Bochum zijn gemaakt met mijn Panasonic Lumix TZ80.

Lees ook:
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
Mijn week in foto’s #11 (cursus LOI, ziek, Nintendo & Almere)
The Kelly Family Over The Hump Fanbox 25 years later