Angelo Kelly & Family in Rhauderfehn, filmpjes en foto’s

angelo kelly rhauderfehn

Zoals jullie al een tijdje weten ben ik natuurlijk fan van The Kelly Family en de jongste, Angelo, is al vanaf het begin af aan mijn favoriet. We zitten met een aantal vriendinnen in een WhatsApp groep waar we allemaal een liefde voor de Kelly’s hebben. Angelo Kelly heeft naast de concerten met zijn broers en zussen ook ‘Angelo Kelly & Family’ waar hij optreedt met zijn kinderen en vrouw. Ze wonen in Ierland en maken ook Ierse muziek. Ik had niet verwacht dat ik dat leuke muziek zou vinden, maar ze maken er een leuke show van. Gisteravond speelde hij in Rhauderfehn, een dorp in Duitsland. Het concert was gratis en we gingen er naartoe met zijn vieren. Uiteraard nam ik mijn Panasonic Lumix TZ80 weer mee om foto’s en filmpjes te maken en dat is gelukt! :)

Angelo Kelly & Family Rhauderfehn 13 juli 2019

En natuurlijk ga ik mijn foto’s hier ook delen! Je kan dan niet alleen de kwaliteit van de foto’s zien die ik met mijn camera heb gemaakt, maar ook om je te laten zien dat het erg leuk is :) De foto’s linken naar de Facebookpagina die ik beheer waar ik mijn foto’s en filmpjes van concerten op plaats. Ook heb ik 2 nummers gefilmd. Angelo zong heel spontaan Country Roads en op het tweede filmpje zie je Wonderful World die we allemaal kennen. Zijn jongste zoon William zingt daar ook een couplet en dat is zó schattig!

Natuurlijk hoop ik dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik zoal doe in de tijd dat ik niet op mijn blog aanwezig ben én ik wat vaker afwezig ben. Al begint het bloggen wel weer te kriebelen :)

https://www.youtube.com/watch?v=n1IPteQ4hTI
https://www.youtube.com/watch?v=TSEjhgPrvnM

Lees ook:
Leuke band merchandise die ik heb + tips!
Linkerarm onder de tattoos
Een pink party organiseren, de leukste ideeën!

Geverifieerd door MonsterInsights