Pickwick tea topics #3 (ultieme geluksmoment)

by Mariska

Eigenlijk had hij voor gisteren ingepland moeten staan, maar toen zag je de mooie nagellaken van de Catrice Zensibility Limited Edition. Daarom is het vandaag dus tijd voor de tea topics :) Ik heb weer 5 vragen verzameld die ik in dit artikel ga beantwoorden. Ze zijn best wel weer heel erg persoonlijk en dat vind ik stiekem wel leuk. Toch blijf ik het ergens ook wel een soort van eng vinden om mezelf zo bloot te geven naar iedereen toe. Maar.. ik had het beloofd. Ik zou meer persoonlijke artikelen schrijven en dit is een leuke manier hiervoor. Het valt ook leuk in de smaak heb ik al door :) Lees mee, ik verklap mijn ultieme geluksmoment.

Pickwick tea topics #3 (ultieme geluksmoment!)

Wat is jouw ultieme geluksmoment?
Ik kan niet echt een bepaald moment noemen denk ik. Het zou een combinatie zijn van samen zijn met een leuke en lieve jongen, niet meer na hoeven denken over rondkomen met geld (ik heb geen geldzorgen hoor, laat dat duidelijk zijn ;) ) en gewoon dingen die je blij en gelukkig maken, maar niet materialistisch. Niet dat ik met geld zou gaan smijten, maar dat je zonder soms goed na te denken, gewoon rekeningen kunt betalen. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse gemeentelijke belastingen, ofzo ;)

Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?
Wow, dat is een hele moeilijke vraag. Er zijn natuurlijk tal van leuke en mooie momenten geweest en tal van minder leuke momenten. Heb niet ergens spijt van wat ik niet gedaan heb, bijvoorbeeld. Denk dat ik er meer voor mijn oma zou zijn geweest. Was ik al, maar denk nog iets meer. Oh wacht, ik zou meer naar mijn gevoel hebben geluisterd. Er zijn momenten waarin ik dat zeker had moeten doen en waarbij ik dat niet heb gedaan. Dat je dan achteraf denkt ‘had ik maar naar mijn gevoel geluisterd’. Precies dat.

Welke uitdaging zou je nog wel eens aan willen gaan?
De grootste uitdaging is eigenlijk een inkomen creëren met mijn blog en daar maak ik zeker geen geheim van. Het is super moeilijk, maar het is wel een super grote uitdaging. Inmiddels kan ik in plaats van fulltime werken nu 4 dagen werken, mede door het (kleine) inkomen wat ik met mijn blog verdien. Die dag die ik in de week vrij ben besteed ik aan mijn blog of doe ik andere dingen waar ik blij van word. Geeft me enorm veel rust. Heb jaren lang 5 dagen gewerkt en dat is erg vermoeiend, vind ik. Zo heb ik de balans met mijn baan, mijn blog en de momenten waarop ik genoeg rust kan nemen. Voor mij werkt dit.

Wat is jouw meest dierbare plek op aarde?
Dat is toch echt wel gewoon thuis. Thuis in mijn vertrouwde omgeving met mijn eigen spullen bij de hand. Dat alles wat ik nodig heb, ik ook direct kan pakken. Al vind ik het ook niet erg om ergens anders heen te gaan. Maar thuis is toch wel de fijnste plek. Niet meer en niet minder, haha.

Wat zou je graag nog eens willen doen?
Wat ik echt nog graag eens zou willen doen is naar Graceland en verder naar Amerika. Graceland is natuurlijk het ‘huis’ waar Elvis Presley heeft gewoond en dat lijkt me super vet om eens met eigen ogen te zien. Ook de Playboy Mansion van Hugh Hefner lijkt met super leuk om te zien. Jep, ik heb iets met Playboy ;) niet de ‘seksistische’ kant maar gewoon het logo etc. Verder zou ik het ook wel leuk vinden om bekende plekken in Amerika te bekijken. Dat zal nog wel even duren denk ik, ook omdat ik niet echt met het vliegtuig durf.

Wat is jouw ultieme geluksmoment?

Lees ook:
Pickwick tea topics #5
Pickwick Tea Topics #6
Mijn week in foto’s #1

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?