Charlotte Tilbury Viva La Vergara Hot Lips review

charlotte tilbury viva la vergara hot lips

Mijn eerste Charlote Tilbury lipstick is een feit! Al heel lang wilde ik er een proberen en nu kreeg ik de kans er een te bestellen bij de Bijenkorf. Mijn keuze viel op de Charlotte Tilbury Viva La Vergara lipstick uit de Hot Lips lijn. Vandaag heb ik hem gefotografeerd en geprobeerd en ik was zo benieuwd! Zou deze kleur en formule écht zo bijzonder zijn? Ik koos in ieder geval een kleur die goed draagbaar zou zijn en niet té fel.

Charlotte Tilbury Viva La Vergara lipstick

charlotte tilbury viva la vergara hot lips lipstick
charlotte tilbury viva la vergara hot lips lipstick

Lipstick is happiness in a tube!” – Charlotte Tilbury. De Hot Lips 2-collectie van Charlotte Tilbury bestaat uit kleuren die zijn geïnpireerd op verschillende iconen. Deze iconen gaan tegen de stroom in en de bijbehorende kleur belichaamt deze kracht. Er is gedacht aan alle huidskleuren want ze staan mooi bij iedereen. De lipstick heeft een creamy textuur die gemakkelijk over de lippen glijdt en waar je lang van kunt genieten door de longlasting formule. De huls van de lipstick is daarnaast een waar collectors-item, er zijn verschillende kleuren die zijn geïnspireerd op het universum van Charlotte vol Rock ‘n’ Roll, Fashion, Hollywood glamour en Magie.

Mijn keuze is op deze Charlotte Tilbury Viva La Vergara mede doordat de huls er zo vet uitziet. De lipsticks zijn niet goedkoop en het oog wil natuurlijk ook wat. De lipstick ziet er super vet uit, de huls ziet er super vet uit en wordt geleverd in een mooi kartonnen schuifdoosje. Dat is natuurlijk hartstikke chique en dat is niet alles. Op de lipstick zelf zie je een mooie print van een paar lippen staan en op de huls de initialen CT. Ik vind het echt prachtig!

En dit is hoe Viva La Vergara van Charlotte Tilbury op mijn lippen eruit ziet. De kleur is echt prachtig, goed dekkend met 1 of 2 laagjes en voelt heel erg romig aan. Ik merk echt dat hij over mijn lippen heen glijdt en heb zelf geen last van velletjes die worden benadrukt.

De kleur vind ik echt prachtig en super goed draagbaar. Het is niet een ‘in your face’ kleur zoals vele rode kleuren die ik heb. Een ‘my lips but butter’ kleur om het maar zo te omschrijven, maar dan iets donkerder. Perfect te combineren. Uiteraard heb ik de Charlotte Tilbury Viva la Vergara lipstick ook getest met een hapje en een drankje. We willen natuurlijk allemaal dat de kleur zo lang en mooi mogelijk op onze lippen blijft zitten. Na een drankje blijft hij wel zitten, maar na een hapje moet je hem wel weer bijwerken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Met de lipstick ben ik heel erg blij omdat ik hem er heel vet uit vind zien. De huls en de kleur, beide dus. Hij kost €35 en dat vind ik dan best wel aan de prijs. Natuurlijk betaal je voor het mooie kartonnen doosje waar de lipstick in zit en de huls, maar qua houdbaarheid vind ik hem niet heel speciaal. Er zijn lipsticks die beter bij mij blijven zitten.

Heb jij al iets van Charlotte Tilbury op je wensenlijstje?

Lees ook:
Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick review
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review
PUPA Glamourose lente collectie 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *