Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Charlotte Tilbury Viva La Vergara Hot Lips review

charlotte tilbury viva la vergara hot lips

Mijn eerste Charlote Tilbury lipstick is een feit! Al heel lang wilde ik er een proberen en nu kreeg ik de kans er een te bestellen bij de Bijenkorf. Mijn keuze viel op de Charlotte Tilbury Viva La Vergara lipstick uit de Hot Lips lijn. Vandaag heb ik hem gefotografeerd en geprobeerd en ik was zo benieuwd! Zou deze kleur en formule écht zo bijzonder zijn? Ik koos in ieder geval een kleur die goed draagbaar zou zijn en niet té fel.

Charlotte Tilbury Viva La Vergara lipstick

charlotte tilbury viva la vergara hot lips lipstick
charlotte tilbury viva la vergara hot lips lipstick

Lipstick is happiness in a tube!” – Charlotte Tilbury. De Hot Lips 2-collectie van Charlotte Tilbury bestaat uit kleuren die zijn geïnpireerd op verschillende iconen. Deze iconen gaan tegen de stroom in en de bijbehorende kleur belichaamt deze kracht. Er is gedacht aan alle huidskleuren want ze staan mooi bij iedereen. De lipstick heeft een creamy textuur die gemakkelijk over de lippen glijdt en waar je lang van kunt genieten door de longlasting formule. De huls van de lipstick is daarnaast een waar collectors-item, er zijn verschillende kleuren die zijn geïnspireerd op het universum van Charlotte vol Rock ‘n’ Roll, Fashion, Hollywood glamour en Magie.

Mijn keuze is op deze Charlotte Tilbury Viva La Vergara mede doordat de huls er zo vet uitziet. De lipsticks zijn niet goedkoop en het oog wil natuurlijk ook wat. De lipstick ziet er super vet uit, de huls ziet er super vet uit en wordt geleverd in een mooi kartonnen schuifdoosje. Dat is natuurlijk hartstikke chique en dat is niet alles. Op de lipstick zelf zie je een mooie print van een paar lippen staan en op de huls de initialen CT. Ik vind het echt prachtig!

En dit is hoe Viva La Vergara van Charlotte Tilbury op mijn lippen eruit ziet. De kleur is echt prachtig, goed dekkend met 1 of 2 laagjes en voelt heel erg romig aan. Ik merk echt dat hij over mijn lippen heen glijdt en heb zelf geen last van velletjes die worden benadrukt.

De kleur vind ik echt prachtig en super goed draagbaar. Het is niet een ‘in your face’ kleur zoals vele rode kleuren die ik heb. Een ‘my lips but butter’ kleur om het maar zo te omschrijven, maar dan iets donkerder. Perfect te combineren. Uiteraard heb ik de Charlotte Tilbury Viva la Vergara lipstick ook getest met een hapje en een drankje. We willen natuurlijk allemaal dat de kleur zo lang en mooi mogelijk op onze lippen blijft zitten. Na een drankje blijft hij wel zitten, maar na een hapje moet je hem wel weer bijwerken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Met de lipstick ben ik heel erg blij omdat ik hem er heel vet uit vind zien. De huls en de kleur, beide dus. Hij kost €35 en dat vind ik dan best wel aan de prijs. Natuurlijk betaal je voor het mooie kartonnen doosje waar de lipstick in zit en de huls, maar qua houdbaarheid vind ik hem niet heel speciaal. Er zijn lipsticks die beter bij mij blijven zitten.

Heb jij al iets van Charlotte Tilbury op je wensenlijstje?

Lees ook:
Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick review
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review
PUPA Glamourose lente collectie 2020

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 16 maart 2020 / 14:03

  Wat een mooie warme kleur zeg, wauw! Ik ben ook echt fan van deze lipsticks, de structuur en feeling is enorm fijn

 2. 16 maart 2020 / 10:24

  Wat een prachtige kleur! 🙂 Ik merk zelf altijd wel verschil tussen de houdbaarheid, maar MAC lipsticks vind ik bijvoorbeeld beter dan die van Charlotte. 🙂

 3. 16 maart 2020 / 09:27

  Ik vind het een prachtige lipstick, maar inderdaad behoorlijk aan de prijs. Met de lipsticks heb ik nog geen ervaring, maar ik gebruik wel dagelijks een blush en palette van CT waar ik dol op ben.

 4. Silkeblogs
  16 maart 2020 / 08:56

  Amai deze kleur! Ik vind het zelf altijd de moeite om wat meer te betalen voor een luxeproduct, hihi, maar gewoon omdat ik hou van mooie verpakkingen

  • Mariska
   Auteur
   16 maart 2020 / 09:06

   Ja de kleur is echt prachtig hoor! En ja, soms mag je jezelf best verwennen toch? 🙂

 5. 15 maart 2020 / 22:28

  ik vind haar producten er altijd super mooi uitzien, maar de prijs houd mij nog altijd tegen

  • Mariska
   Auteur
   16 maart 2020 / 08:20

   Ja die zien er ook echt prachtig uit! En ja, de prijs is ook best hoog, maar voornamelijk natuurlijk ook door de verpakkingen.

 6. 15 maart 2020 / 21:10

  Wat een prachtig vorm gegeven lipstick, snap dat je ervoor gevallen bent. De kleur staat je ook erg goed. Heb zelf nog niks van Charlotte Tilbury, maar ben wel benieuwd geworden.

  • Mariska
   Auteur
   16 maart 2020 / 08:19

   Dank je wel! Als je van mooie verpakkingen houdt zou ik er zeker een aanschaffen, maar qua houdbaarheid is het niet bijzonder. De kleur wel natuurlijk 🙂

  • Mariska
   Auteur
   15 maart 2020 / 09:56

   Ja zeker wel wat aan de prijs. Maar dat is natuurlijk de keuze of je wilt betalen voor de verpakking en de naam ook 🙂

 7. 15 maart 2020 / 09:09

  Ik vind de kleur ook echt prachtig! Maar net wat je zegt, ik merk ook niet echt verschil tussen de houdbaarheid van lipsticks van goedkope en dure / duurdere merken. Ik werk sowieso regelmatig mijn lipstick bij, ik vind het altijd vooral belangrijk dat de kleur mooi is en dat het een prettige, zachte textuur is.

  • Mariska
   Auteur
   15 maart 2020 / 09:56

   Nee en dat vind ik wel jammer want je betaalt er wel veel meer voor. Maar natuurlijk ook voor de luxe uitstraling en dat is ook wel weer logisch. Maar qua kwaliteit? Nee.