Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick review

ofra duo chrome liquid lipstick monaco

In de mysterybox van Boozyshop die ik bestelde zat ook een liquid lipstick van Ofra. Ik had het setje met mini’s van Ofra al laten zien en een review van geplaatst, dus ik was erg verrast. Ofra Monaco is een duo chrome liquid lipstick in een beetje paars of roodachtige tint. Vind het lastig te omschrijven. Ondanks dat ik geen duo chrome draag vind ik het wel een mooie kleur en ga ik hem vandaag reviewen.

Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick

ofra duo chrome liquid lipstick monaco close up

Ofra Cosmetics Duo Chrome Long Lasting Liquid Lipstick Monaco is een matte liquid lipstick. De lipstick is longlasting, lichtgewicht en zijdezacht om aan te brengen. Daarnaast bevat de lipstick vitamine A en antioxidanten, waardoor je lippen worden gehydrateerd en de hele dag gezond aanvoelen.

Zelf had ik naast de mini lip set van Ofra, By the Fire, nog nooit iets anders geprobeerd. Ik was ook verrast dat deze erin zat, ondanks dat ik eigenlijk geen duo chrome lipstick gebruik. Het is het proberen waard natuurlijk. Buiten het feit dat het een duo chrome is vind ik de kleur ook erg mooi. Ik zou hem omschrijven als een bordeauxrode paarsige kleur. Een die ik normaal niet direct zou kiezen. Dat vind ik dan wel het leuke aan een mysterbox. Je weet niet wat erin zit en maakt op die manier kennis met leuke andere producten zoals de Ofra Monaco duo chrome lipstick in dit geval.

ofra monaco duo chrome

Ik heb geprobeerd om een goede en duidelijke foto te maken van het product in de huls, maar dat is nogal lastig. Het licht is niet heel erg goed op dit soort druiligere dagen en ik wil mijn foto’s niet teveel bewerken. Je krijgt op bovenstaande foto wel een beetje de indruk van hoe hij eruit ziet. Ofra Monaco duo chrome liquid lipstick ziet er in de flacon net zo uit als op je lippen. Gelukkig! :) Op onderstaande foto heb ik deze prachtige kleur in een make-up look gebruikt en erbij gezet welke producten ik nog meer heb gebruikt.

ofra monaco duo chrome

Voor de look heb ik gebruikt:

Ik had het niet verwacht, maar ik vind de kleur dus echt heel mooi. Ja, hij is duo chrome en het is best even wennen als je dat niet gebruikt maar hij is echt mooi. Zeker voor de feestdagen vind ik hem erg geslaagd.

De dekking is ook heel goed. Met een enkele laag zijn je lippen volledig bedekt en het voelt zacht aan op de lippen. Je voelt het product ook bijna niet zitten en je lippen drogen niet uit. Heel fijn!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben heel blij met deze liquid lipstick van Ofra. De kleur Monaco vind ik prachtig en dekt goed op de lippen. Je voelt hem niet zitten en het droogt je lippen niet uit. Na een hapje moet je hem wel even bijwerken, maar dat is vrij normaal. Een drankje overleefd hij met gemak en blijft ook erg lang op je lippen zitten. Aan de binnenkant van de lippen zal hij wel iets sneller slijten, tenminste bij mij.

Ofra Monaco duo chrome lipstick is te koop bij o.a. Boozyshop voor €16,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *