Action lipstick Max & More

action lipstick max & more

In mijn Action shoplog filmpje liet ik ook deze lipsticks zien die ik bij Action kocht. Het is super budget en ik nam 4 kleuren mee naar huis. Ik was heel erg benieuwd naar deze kleurtjes en of het ook echt de moeite waard is. Vandaag 4 keer een Action lipstick van Max & More.

Lees ook: Action aroma diffuser review (Arome Dome)

Action lipstick Max & More

action lipstick max & more


Dus ik nam 4 kleuren mee naar huis. Deze hebben de namen Candy Floss, Warm Wine, Pretty Pink en Cherry Red. Heb ze alle 4 gefotografeerd en was benieuwd of deze ook erg fijn waren. Vooral qua smaak hoopte ik dat toch wel een beetje voor de prijs. Ook of deze fijn aanbrachten qua structuur en of de pigmentatie mooi was. Kortom, genoeg vragen.

Vernieuwde formule met bijenwas, laat zich gemakkelijk aanbrengen, droogt niet uit en blijft lang mooi en mét Vitamine E en Aloë Vera.

action lipstick max & more

Candy Floss

action lipstick max & more


Dit is wel een leuke kleur en kun je ook prima dagelijks combineren. Doet mij een beetje denken aan een kleur in de trant van Rosebud van Wet n Wild die ik eerder liet zien. Deze is alleen iets lichter.

Warm Wine

action lipstick max & more


Dat er warm in de naam zit kan ik mij wel voorstellen. Dit is wel meer een ‘berry’ achtige kleur en iets donkerder dan een normale rode lipstick. Wel leuk voor de wat koudere dagen.

Pretty Pink

action lipstick max & more


Hm, deze is dus echt roze en zo pretty vind ik hem eerlijk gezegd niet. Vind dit meer een wat asociaal kleurtje. Nouja dat is misschien niet het juiste woord wat ik nu gebruik maar kan het niet anders uitleggen. Je snapt vast wat ik bedoel. Hij is erg opzichtig.

Cherry Red


Dit is eigenlijk gewoon een mooie rode kleur. Niet meer en niet minder. Kan hier weinig meer over vertellen.

Ingrediënten Action lipstick

Ethylhexyl Palmitate, Squalane, Cera lba (beeswax), Ceresin, Paraffinum Liquidum, Aloë Barbadensis Leaf, Isopropyl Myristate, Tocopheryl Acetate (Vitamine E), Phenoxyethanol, Perfume. Ook kan het verschillende kleurstoffen bevatten.

Mijn mening

Tja de dekking en pigmentatie vind ik wel oké, maar niet heel erg top. Daarbij zie je op de foto’s heel erg goed dat ze de velletjes accentueren en dat wil je juist niet. Je moet voor je deze lipstick gebruikt dus echt je lippen even scrubben met bijvoorbeeld een lip scrub van Lush. De lipsticks brengen qua structuur wel fijn aan en ook de smaak is fijn. De smaak zou ik een beetje omschrijven als zoete vanille. Dat is dus erg fijn. Ze zijn qua structuur ook erg romig.


Hier zie je de kleuren nog eens op een rij. Van links naar rechts Candy Floss, Warm Wine, Pretty Pink en Cherry Red. Ze zijn dus op zich wel oké, maar geen top producten. Voor de prijs van €0,89 per paar hoef je het zeker niet te laten! Als je het geen probleem vind om je lippen eerst goed glad te maken en regelmatig bij te werken.
De lipstick bevat 3,2 gram per lipstick.

Pluspunten: goedkoop, fijne smaak, makkelijk mee te nemen, romig
Minpunten: pigmentatie is niet top maar wel oké, moet vaker bijgewerkt worden

35 Reacties

 1. Ines
  17 oktober 2014 / 19:27

  De kleuren zijn wel mooi!

 2. Ines
  17 oktober 2014 / 19:27

  De kleuren zijn wel mooi!

 3. Evelien
  14 oktober 2014 / 20:50

  Oh wow Warm Wine is heeeel mooi vind ik! ♥ Ik moet snel weer eens langs want ik zie allemaal nieuwe kleurtjes hiertussen =) Nice!

 4. Evelien
  14 oktober 2014 / 20:50

  Oh wow Warm Wine is heeeel mooi vind ik! ♥ Ik moet snel weer eens langs want ik zie allemaal nieuwe kleurtjes hiertussen =) Nice!

 5. Manon
  13 oktober 2014 / 18:53

  Ik vind het mooie subtiele kleurtjes voor een action lipstick. Ik ga er denk ik ook maar eens een paar kopen

 6. Manon
  13 oktober 2014 / 18:53

  Ik vind het mooie subtiele kleurtjes voor een action lipstick. Ik ga er denk ik ook maar eens een paar kopen

 7. Esra
  13 oktober 2014 / 16:58

  Prachtige lipsticks love Action! X

 8. Esra
  13 oktober 2014 / 16:58

  Prachtige lipsticks love Action! X

 9. Marjoleine
  13 oktober 2014 / 14:09

  Fijne review, ik heb deze lipsticks ook in mijn bezit en ik ben er wel tevreden over. Vindt ze niet super, maar wel leuk als je een wat aparte kleurtje wilt voor een avondje uit. Dan kan je voor weinig geld, leuke kleurtjes scoren!

 10. Marjoleine
  13 oktober 2014 / 14:09

  Fijne review, ik heb deze lipsticks ook in mijn bezit en ik ben er wel tevreden over. Vindt ze niet super, maar wel leuk als je een wat aparte kleurtje wilt voor een avondje uit. Dan kan je voor weinig geld, leuke kleurtjes scoren!

 11. 13 oktober 2014 / 12:04

  Eerlijk gezegd heb ik nog geen lipsticks van de Action. Ik ben toch net iets van de opvallendere kleuren!

 12. 13 oktober 2014 / 12:04

  Eerlijk gezegd heb ik nog geen lipsticks van de Action. Ik ben toch net iets van de opvallendere kleuren!

 13. NailTalk
  13 oktober 2014 / 11:27

  Zit geen een bij die ik niet mooi vind! Prachtige, zachte kleuren. Wel jammer van de velletjes inderdaad!

 14. NailTalk
  13 oktober 2014 / 11:27

  Zit geen een bij die ik niet mooi vind! Prachtige, zachte kleuren. Wel jammer van de velletjes inderdaad!

 15. Nicetobeout
  13 oktober 2014 / 10:26

  hihi asociaal kleurtje. Ik vind die candy floss wel mooi trouwens.

 16. Nicetobeout
  13 oktober 2014 / 10:26

  hihi asociaal kleurtje. Ik vind die candy floss wel mooi trouwens.

 17. beautyforgirls
  13 oktober 2014 / 10:24

  Ik vind ze wel erg leuk en subtiel.
  Liefs, xxx

 18. beautyforgirls
  13 oktober 2014 / 10:24

  Ik vind ze wel erg leuk en subtiel.
  Liefs, xxx

 19. 13 oktober 2014 / 10:07

  Voor de prijs zien ze er nog best mooi uit! Zelf spaar ik toch liever wat langer door om voor bijvoorbeeld een MAC lipstick te gaan!

 20. 13 oktober 2014 / 10:07

  Voor de prijs zien ze er nog best mooi uit! Zelf spaar ik toch liever wat langer door om voor bijvoorbeeld een MAC lipstick te gaan!

 21. 13 oktober 2014 / 08:55

  Ik heb er ook 2 van deze kleuren! Ik gebruik ze niet vaak.
  Ik pak toch liever een andere lipstick.
  Maar voor de prijs zijn ze zeker niet verkeerd.

 22. 13 oktober 2014 / 08:55

  Ik heb er ook 2 van deze kleuren! Ik gebruik ze niet vaak.
  Ik pak toch liever een andere lipstick.
  Maar voor de prijs zijn ze zeker niet verkeerd.

 23. Maris
  13 oktober 2014 / 06:58

  Wauw, Candy Floss en Warm Wine vind ik prachtig! Ik heb ze nog niet geprobeerd en ga ze de volgende keer wel mee nemen 🙂
  liefs

 24. Maris
  13 oktober 2014 / 06:58

  Wauw, Candy Floss en Warm Wine vind ik prachtig! Ik heb ze nog niet geprobeerd en ga ze de volgende keer wel mee nemen 🙂
  liefs

 25. 13 oktober 2014 / 06:30

  leuk artikell ik heb het met veel plezier gelezen en op een bepaald moment las ik zo een heerlijk opmerking, die behoorlijk wat mensen denken, maar weinig durven te zeggen..en daar moest ik echt een beetje van Grijnzen..Zelf heb ik 2 lipsticks van Max & More. Ik draag ze wel regelmatig ,maar het zijn niet echt mijn favorieten…

 26. 13 oktober 2014 / 06:30

  leuk artikell ik heb het met veel plezier gelezen en op een bepaald moment las ik zo een heerlijk opmerking, die behoorlijk wat mensen denken, maar weinig durven te zeggen..en daar moest ik echt een beetje van Grijnzen..Zelf heb ik 2 lipsticks van Max & More. Ik draag ze wel regelmatig ,maar het zijn niet echt mijn favorieten…

 27. 13 oktober 2014 / 06:13

  Ik vind het persoonlijk hele fijne lipsticks en heb ze dan ook bijna allemaal! Wat natuurlijk ook makkelijk kan met €0,89 voor 2 lipsticks! Ze voelen aan als een lipbalsem zo romig. Ja…ik ben groot fan van deze lipsticks en kan het ook nooit laten om zonder (nieuw) setje de action uit te lopen 😉

 28. 13 oktober 2014 / 06:13

  Ik vind het persoonlijk hele fijne lipsticks en heb ze dan ook bijna allemaal! Wat natuurlijk ook makkelijk kan met €0,89 voor 2 lipsticks! Ze voelen aan als een lipbalsem zo romig. Ja…ik ben groot fan van deze lipsticks en kan het ook nooit laten om zonder (nieuw) setje de action uit te lopen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.