Action lipstick Max & More

action lipstick

In mijn Action shoplog filmpje liet ik ook deze lipsticks zien die ik bij Action kocht. Het is super budget en ik nam 4 kleuren mee naar huis. Ik was heel erg benieuwd naar deze kleurtjes en of het ook echt de moeite waard is. Vandaag 4 keer een Action lipstick van Max & More.

Lees ook: Action aroma diffuser review (Arome Dome)

Action lipstick Max & More


Dus ik nam 4 kleuren mee naar huis. Deze hebben de namen Candy Floss, Warm Wine, Pretty Pink en Cherry Red. Heb ze alle 4 gefotografeerd en was benieuwd of deze ook erg fijn waren. Vooral qua smaak hoopte ik dat toch wel een beetje voor de prijs. Ook of deze fijn aanbrachten qua structuur en of de pigmentatie mooi was. Kortom, genoeg vragen.

Vernieuwde formule met bijenwas, laat zich gemakkelijk aanbrengen, droogt niet uit en blijft lang mooi en mét Vitamine E en Aloë Vera.

action lipstick max & more

Candy Floss

action lipstick max & more


Dit is wel een leuke kleur en kun je ook prima dagelijks combineren. Doet mij een beetje denken aan een kleur in de trant van Rosebud van Wet n Wild die ik eerder liet zien. Deze is alleen iets lichter.

Action lipstick Warm Wine

action lipstick max & more


Dat er warm in de naam zit kan ik mij wel voorstellen. Dit is wel meer een ‘berry’ achtige kleur en iets donkerder dan een normale rode lipstick. Wel leuk voor de wat koudere dagen.

Action lipstick Pretty Pink

action lipstick max & more


Hm, deze is dus echt roze en zo pretty vind ik hem eerlijk gezegd niet. Vind dit meer een wat asociaal kleurtje. Nouja dat is misschien niet het juiste woord wat ik nu gebruik maar kan het niet anders uitleggen. Je snapt vast wat ik bedoel. Hij is erg opzichtig.

Action lipstick Cherry Red

action lipstick cherry red


Dit is eigenlijk gewoon een mooie rode kleur. Niet meer en niet minder. Kan hier weinig meer over vertellen.

Ingrediënten Action lipstick

Ethylhexyl Palmitate, Squalane, Cera lba (beeswax), Ceresin, Paraffinum Liquidum, Aloë Barbadensis Leaf, Isopropyl Myristate, Tocopheryl Acetate (Vitamine E), Phenoxyethanol, Perfume. Ook kan het verschillende kleurstoffen bevatten.

Mijn mening

Tja de dekking en pigmentatie vind ik wel oké, maar niet heel erg top. Daarbij zie je op de foto’s heel erg goed dat ze de velletjes accentueren en dat wil je juist niet. Je moet voor je deze lipstick gebruikt dus echt je lippen even scrubben met bijvoorbeeld een lip scrub van Lush. De lipsticks brengen qua structuur wel fijn aan en ook de smaak is fijn. De smaak zou ik een beetje omschrijven als zoete vanille. Dat is dus erg fijn. Ze zijn qua structuur ook erg romig.

action lipstick collage


Hier zie je de kleuren nog eens op een rij. Van links naar rechts Candy Floss, Warm Wine, Pretty Pink en Cherry Red. Ze zijn dus op zich wel oké, maar geen top producten. Voor de prijs van €0,89 per paar hoef je het zeker niet te laten! Als je het geen probleem vind om je lippen eerst goed glad te maken en regelmatig bij te werken.
De lipstick bevat 3,2 gram per lipstick.

Pluspunten: goedkoop, fijne smaak, makkelijk mee te nemen, romig
Minpunten: pigmentatie is niet top maar wel oké, moet vaker bijgewerkt worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *