PUPA Glamourose lente collectie 2020

by Mariska

Vorig jaar was ik op een persevent van een PR bureau waar onder andere een nieuwe collectie van PUPA werd geshowd met de naam PUPA Glamourose Zelf heb ik vroeger weleens ervaring gehad met PUPA, maar de laatste jaren helemaal niet meer. Ik was dan ook blij verrast en benieuwd naar de producten. De signalen die ik opgevangen had waren immers ook erg goed. De collectie die ik heb ontvangen bestaat uit een lipstick, een metallic gouden oogschaduw, een blush en een make-up fixer. Ook nog een rode nagellak trouwens maar ben vergeten deze op de foto te zetten. Stom!

Pupa Glamourose collectie

pupa glamourose pinterest
pupa glamourose spring 2020
pupa glamourose spring

De verpakkingen van de PUPA Glamourose collectie zijn mooi donker roze van kleur met gouden letters op de kartonnen verpakking met wat goudkleurige afwerkingen. Het ziet er mooi en luxe uit die combinatie van donker roze met goud. En ik vind het natuurlijk chique dat het in een mooie kartonnen verpakking zit. Al is daar wat voor te zeggen nu we van verpakkingsmaterialen af willen. Ook de producten zelf zien er prachtig uit met roze en de gouden details.

De look

pupa glamourose

Dit is de look die ik heb gemaakt met de PUPA Glamourose producten. Mijn favoriet van deze collectie is toch wel de lipstick. Dat is de kleur Rosewood en is een echte ‘my lips but better’ kleur. Helemaal niet fel, mat en blijft goed zitten. Je lippen krijgen net dat beetje extra’s zonder teveel op te vallen.

De gouden oogschaduw in de kleur Glam Bronze is ook super mooi en is een mooie en vooral glinsterende gouden kleur. Deze moet je wel echt aanbrengen met een beetje primer op je ooglid en het liefst met je vinger aanbrengen. Ik heb het geprobeerd aan te brengen met een kwast, maar met mijn vinger ging het veel fijner en werd het meer intens.

De blush uit de PUPA Glamourose collectie vind ik het lastigste om mee te werken. Deze heb ik wel aangebracht maar ik vind hem zelf lastig te doseren en egaal te krijgen. Dat kan natuurlijk ook aan mijn eigen onhandigheid liggen ;) De kleur is daarentegen wel heel mooi voor op de appeltjes van je wangen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De collectie van PUPA voor de lente van 2020 vind ik heel mooi en chique en is mijn eerste echte kennismaking met de producten van dit merk. Ik ben er heel erg blij mee en vooral de lipstick in Rosewood is écht mijn favoriet.

  • 002 Rosewood lipstick – €17,50
  • 001 Blush Desert Rose – €16,95
  • 001 Make-up fixer – €19,95
  • 190 Long lasting nagellak – Karkadè – €7,95
  • 001 Metallusion metallic oogschaduw in Glam Bronze – €18,50

De PUPA Glamourose collectie voor de lente 2020 is vanaf maart 2020 verkrijgbaar bij o.a. pupa.nl .

Lees ook:
Pickwick Tea Topics #8 (vrijwilliger en vertrouwen)
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Catrice Clean ID volume mascara

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?